פורסם 2005 באפריל 2220 שנים אתה משתמש במקורי ? עכשיו שאני חושב על זה יכל להיות שיש גם מגבלת RATIO בין ההורדות להעלאות (ולזה NETLIMITER לא יעזור, רק התעסקות בקוד).
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים מצטער לאכזב אותכם אבל לא הרגשתי בשום RATIO.אני סתם לצורך הבדיקה, הגבלתי עם נטלימיטר ל 1K שליחהוהורדתי קבצים עם הרבה מקורותהגעתי ל 145K הורדה.וכן, עם ה "פרוייקט" המקורי.
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים מחבר מצטער לאכזב אותכם אבל לא הרגשתי בשום RATIO.אני סתם לצורך הבדיקה, הגבלתי עם נטלימיטר ל 1K שליחהוהורדתי קבצים עם הרבה מקורותהגעתי ל 145K הורדה.וכן, עם ה "פרוייקט" המקורי.קוסםלא יודע אם שלי זה מקורי (לקחתי מאיזו כתבה בנענע)
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים מצטער לאכזב אותכם אבל לא הרגשתי בשום RATIO.אני סתם לצורך הבדיקה, הגבלתי עם נטלימיטר ל 1K שליחהוהורדתי קבצים עם הרבה מקורותהגעתי ל 145K הורדה.וכן, עם ה "פרוייקט" המקורי.אולי בגלל שאתה משתמש בגרסה ללינוקס
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים NETLIMITER ללינוקס?האמת שבלינוקס יש פשוט תוכנות EMULE הרבה יותר טובות, בלי מגבלות מפגרות כאלו..
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים ברוב הגירסאות של המודים החדשים הכניסו r/R שזה רטיו של סטטיסטיקה ולא המגבלה של 10 הרגילה..כאשר אתה מוריד פע 3 יותר ממה שאתה מעלה(בMB ולא במהירות) המהירות מתקצצת ל פי ממהירות ההעלאה בשביל שהרטיו בסטטיסטיקה לא יעלה על אחד ל שלושד"א- זה מטופש להגיד שללינוקס יש "גירסאות טובות יותר" - "ללא הגבלות"כי מה שאתה משתמש בון זה פשוט מוד שעשו אותו ללא הגבלותויש הרבה כאלה לWINDOWS ...יש אפילו מספיק ויותר....אבל למודים שאין עליהם הגבלות בד"כ עושים עליהם באן רציני כי זה משתמש לגמרי את פעולת הרשת...רשת לא יכולה להיות בנויה מליצרים....
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים ד"א- זה מטופש להגיד שללינוקס יש "גירסאות טובות יותר" - "ללא הגבלות"כי מה שאתה משתמש בון זה פשוט מוד שעשו אותו ללא הגבלותויש הרבה כאלה לWINDOWS ...יש אפילו מספיק ויותר....אבל למודים שאין עליהם הגבלות בד"כ עושים עליהם באן רציני כי זה משתמש לגמרי את פעולת הרשת...רשת לא יכולה להיות בנויה מליצרים....מה שאני משתמש זה תוכנה בשם MLDONKEY שהיא הרבה יותר טובה מ EMULE וכתובה מ 0, בלי מגבלות מפגרות וזה לא משהו קקיוני שעושים לו BAN, זה פשוט CLIENT לאנשים נורמלים (זה תומך בכל הפרוקוטולים ויכול לשלב ביניהם).
פורסם 2005 באפריל 2320 שנים BAN ומגבלות זה מה שמשאיר את הרשת הענקית הזאת חיהרשת של שיתוף לא יכולה להיתקיים מליצריםואתה צריך להגיד המון תודה לאנשים שמשתמשים בתוכנות שיש להם מגבלות ורוצים לעזור לרשת ובאמת מעלים על 10 או יותר מזהד"א- יש מספיק אנשים שמורידים על 100-200K גם בWINDOWS וראיתי גם מישהו עם האימיול האמיתי ללא מודים שמוריד ב200Kככה שאתה לא יכול סתם לבוא ולהגיד שהגירסאות ל WINDOWS חרא ולLINUX הם טובותד"א- יופי להן שהם כתובות מ 0...זה לא הופך אותן לטובות יותר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.