פורסם 2005 באפריל 2120 שנים היום הדלקתי תמחשב ופתאום אני שם לב שבצד השמאלי למטה יש משהו מוזרהקיצר רואים שם בצבע אחר אם כל המסך מראה צבע ירוק אז הוא מראה סגולואני לא יודע אם הבעיה במסך עצמו או בכרטיס מסך(ד"א המחשב עצמו + המסך יחסית ישנים (בערך 4 שנים)ד"אעשיתי לפני שבוע oc ווהעלתי את ה fps כלמר oc לכל מחשב אז יכול להיות שזה הכרטיס מסך לא?<
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים תעשה פרינט סקרין ותדביק בצייר, אם גם שם תראה את ה"פאק" הזה, אז זה בטוח הכרטיס מסך.אם לא, רוב הסיכויים שזה המסך עצמו.
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים מחבר מזה Degauss?ואיך עושים אותו?אני תכף אבדוק אם גם בצייר זה ככה אבל בקשר לרמקולים תמיד הם היו ליד המסך וזה לא היה
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים Degauss - תבדוק בתפריט של המסך (ה OSD, לא קשור לשאר המחשב כלל). התוצאה - נשלח מעין פולס מתח לכל המסך שאמור "לנקות" הפרעות מגנטיות. זה לא מסוכן או משהו (אחרת לא היו נותנים למשתמש אפשרות לעשות את זה).
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים אפשר לעשות Degauss (רענון) ע"י כיבוי המסך והלקתו מחדש.נ.ב. יכול להיות שנדפק לך המסך אם הכתם נשאר לך, יש לי טלויזיה גם עם אותה בעיה ואין מה לעשות זה טיפה מפריע.
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים יש לי טלויזיה גם עם אותה בעיה ואין מה לעשות זה טיפה מפריע.גם לי זה קרה בטלויזיה, ומה שעשיתי היה לנתק אותה מהחשמל, להעביר קרוב למסך מגנט חזק (אני העברתי בצורה סיבובית, משום מה נראה לי הגיוני) ואחרי כמה שעות חיברתי את הטלויזיה חזרה לחשמל והכתם נעלם. אחרי כמה ימים התופעה חזרה, אבל אחרי שחזרתי על הפעולה הנ"ל, הכתם לא הופיע שוב (כבר יותר מחודש).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.