עבור לתוכן

מחפש אביזר לחיבור רשת- לא קוויות ולא אלחוטיות

Featured Replies

פורסם

שלום :)

במזל טוב אני קונה מחשב לחדר :xyxthumbs: ויותר לא צריך להרביץ לאחים הקטנים כדי לקבל את המחשב.

יש בעיה קטנה: החדר שלי מאוד רחוק מהמחשב הישן שלי, אין אפשרות להעביר חוט ואני די בטוח שרשת אלחוטית לא תעבוד....

אז אני מחפש איזה דרך ליצור רשת, שמעתי וראיתי מחבר של MSI שמתאים לחשמל אבל הוא עולה 300 שקל ליחידה, אם מישהו מכיר משהו אחר (שמעתי על אביזרים שמתחברים לטלפון..) בבקשה פרסמו.

נ.ב

מחירים סבירים, אני לפני קניית מחשב ;D

פורסם
  • מחבר

ואוי איך החמצתי את הביקורת הזו....

די נחמד אבל כמו שאמרתי כבר ראיתי את זה, וזה עולה 300 שקל ליחידה אז זה לא ממש מתאים.........

עוד הצעות בבקשה?

פורסם

אפשר דרך החשמל ואפשר דרך הטלפון אבל 2 השיטות יקרות

אם אתה מחפש פיתרון זול תצטרך להעביר כבל בין 2 המחשבים

אין פיתרון אחר

פורסם
  • מחבר

כן שמעתי על האפשרות של טלפון.... יש לך איזה מוצר להראות לי בנושא?

תודה

פורסם

לא רק שהן יקרות , השיטות האלה גם בעלות ביצועים רעים, בהשוואה לרשת חוטית. אני הייתי שוקל בכובד ראש אם לא לשבור את כל הבית ולהרוויח רשת זולה ומהירה (חוטית כמובן) או להשקיע הרבה יותר כסף (לפחות כדי לקנות את החלקים) ולקבל ביצועים גרועים.

לדעתי כדאי לבדוק עם בעל מקצוע אפילו, או סתם אתה עם אבא שלך :) איך ניתן לעשות את זה.

פורסם
  • מחבר

אני לא צריך בעל מקצוע... אני רואה לבד שכזה מרחק וגובה אני לא יכול לעשות כלום.....

יש בדרך רצועות בטון... וחוץ מזה מה אני הולך עכשיו לשבור את כל הבית בשביל רשת?

מקסימום שאני יכול לעשות זה להכניס את החוט לתוך תעלת פלסטיק כמו במשרדים

תביאו דברים הגיוניים בבקשה

פורסם

אפשר דרך החשמל ואפשר דרך הטלפון אבל 2 השיטות יקרות

אם אתה מחפש פיתרון זול תצטרך להעביר כבל בין 2 המחשבים

אין פיתרון אחר

אין פה הרבה קסמים

פורסם
  • מחבר

כן שמעתי על האפשרות של טלפון.... יש לך איזה מוצר להראות לי בנושא?

תודה

אין כבל... אני פשוט לא יכול.... תביאו מוצרים שאתם מכירים ואני פשוט יקח את הכי זול

פורסם

אז כנראה שדרך רשת החשמל בבית שלך יהיה הכי טוב.....

פורסם
  • מחבר

שלום :)

במזל טוב אני קונה מחשב לחדר  :xyxthumbs: ויותר לא צריך להרביץ לאחים הקטנים כדי לקבל את המחשב.

יש בעיה קטנה: החדר שלי מאוד רחוק מהמחשב הישן שלי, אין אפשרות להעביר חוט ואני די בטוח שרשת אלחוטית לא תעבוד....

אז אני מחפש איזה דרך ליצור רשת, שמעתי וראיתי מחבר של MSI שמתאים לחשמל אבל הוא עולה 300 שקל ליחידה, אם מישהו מכיר משהו אחר (שמעתי על אביזרים שמתחברים לטלפון..) בבקשה פרסמו.

נ.ב

מחירים סבירים, אני לפני קניית מחשב  ;D

משהו אחר, אני מחפש משהו אחר...... יותר זול שזה לא כבל ולא אלחוטי, אתם מכירים כאלה? תפרסמו אותם, אל תזרקו סתם הודעות

פורסם

אולי תעביר את הכבל דרך המזווה/מזגן.

לדוגמא אצל בן דוד שלי אז הוא העביר את הכבל דרך המזגן המפוצל שלהם וככה חיבר שני מחשבים, דרך טובה אבל כבל ארוך-ארוך :P

פורסם

אני אומר תעביר את המודם לחדר שלך, ושהאחים שלך ישברו את הראש איך הם מחברים את המחשב שלהם לשם..  :xyxthumbs:

אם זה לא אופציה, הכי טוב לדעתי, כמו שאמרו - להעביר כבל ארוך , בתעלת פלסטיק או משהו, או בצמוד לרצפות, דרך חורים..

אין כמו חיבור מחווט, הכי מהיר, הכי יציב, הכי טוב שיש.

אלחוטי/חשמל/טלפון - הכל חרא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים