פורסם 2005 במאי 220 שנים מחבר עכשיו הוא אומר method or data member not found ומשחיר את .Update מ data1.update
פורסם 2005 במאי 320 שנים מחבר עכשיו הוא אומר:run time error 2030update or cancelupdate without AddNew or Editומצביע על השורהData1.Recordset.Update :-[
פורסם 2005 במאי 320 שנים בגדול זה בגלל שאתה לא צריך לשים שם uodate אם אתה לא משתמש במתודות addnew או edit ואכן לא השתמשת בהן. אם אתה מבצע שאילתת SQL אתה לא צריך להשתמש בUPDATE.
פורסם 2005 במאי 420 שנים מחבר אני מבקש שתסבירו לי איך לעשות את כל הקטע של ה Insert ב SQL, או שתביאו לי אתר שמסביר את זה הסבר מלא, בבקשה.רוב האתרים שנתקלתי בהם הסבירו רק את החלק של ה SQL בלי כל החיבור ל VB, ואין לי מושג מה לעשות...תודה.
פורסם 2005 במאי 520 שנים מחבר עובד גם עובד! תודה לך איש =] וכמבון כשעזרת לי בבעיה אחת נוצר חדשה זה מכניס רק אחד מכל שם לטבלה נגיד אם אני לוחץ על Insert פעמיים עם אותו ערך (של השם אני חושב, אך זה יכול להיות גם של מחיר\דברים אחרים שיש שם) אז הוא לא מכניס אותו, הוא מכניס לטבלא רק את מספר הפרטים שיש (נגיד אם יש 11 פרטים הוא לא יכול להכניס את אותו אחד פעמיים או יותר...)
פורסם 2005 במאי 2020 שנים מחבר יש לי כמה שאלות חדשות, דרך אגב תודה על העזרה עד עכשיו!1) איך עושים שאילתת SQL לכמה טבלאות (דומות) בו זמנית?2) איך אני יכול לחשב נגיד עמודה שיש בה תוכן מספרי ולהחזיר את הסכום שלה (דרך SQL)3) איך אני יכול לעשות COMBOBOX שכל שורה ב COMBOBOX תראה לי ערך כלשהו (עמודה) מטבלה בDATABASE (ACCESS) ולא רק את השורה בrecordcount
פורסם 2005 במאי 2120 שנים יש לי כמה שאלות חדשות, דרך אגב תודה על העזרה עד עכשיו!1) איך עושים שאילתת SQL לכמה טבלאות (דומות) בו זמנית?select *from tbl1, tbl2where tbl1.key=tbl2.key2) איך אני יכול לחשב נגיד עמודה שיש בה תוכן מספרי ולהחזיר את הסכום שלה (דרך SQL)select sum(numfld)from tbl3) איך אני יכול לעשות COMBOBOX שכל שורה ב COMBOBOX תראה לי ערך כלשהו (עמודה) מטבלה בDATABASE (ACCESS) ולא רק את השורה בrecordcountאתה רוצה להראות את השמות של העמודות כאילו?
פורסם 2005 במאי 2120 שנים מחבר בקשר ל1) ניסיתי את כל השורות האלה: Adodc1.RecordSource = "SELECT * FROM table10, table 7 ORDER BY type"Adodc1.RefreshAdodc1.RecordSource = "SELECT * FROM table10 INNER JOIN table6 ORDER BY type"Adodc1.RefreshData1.RecordSource = "SELECT * FROM table10, table5 ORDER BY type"Data1.RefreshData1.RecordSource = "SELECT * FROM table10 INNER JOIN table5 ORDER BY type"Data1.Refresh ואף אחת מהן לא עובדת הוא אומר: את זה הוא אומר על הפסיקים:The specified field 'type' could refer to more than one table listed in the from clause of your SQL statementואת זה הוא אומר על הINNER JOINsyntex error from clause בקשר ל 2) ניסיתי לעשות dim d as stringd = "select sum(6) from Orders"Data1.RecordSource = dData1.Refresh זה לא עבד... ואומר לי Object doesnt support this property or method בקשר ל3) לא, אני רוצה שכל שורה בCombo box נתונים שיש בעמודה מסויימת, לדוגמה: אני אבחר בעמודת חצילים, וזה יתן לי לבחור מכל סוגי החצילים שרשומים לי באותו עמודה (חציל רומני, חציל קלוי וכו...) ואם אתה יודע גם איך אני יכול לעשות דבר כזה CREATE TABLE new_table AS (SELECT * FROM old_table); רק שבמקום שאני אגדיר לו את השם של הטבלא, המשתמש יגדיר, לדוגמה: CREATE TABLE text1.text AS (SELECT * FROM old_table); ועכשיו שבדקתי זה לא עובד... ניסיתי לעשות את זה: s = "CREATE TABLE new_table AS (SELECT * FROM Orders)"Data1.Database.Execute sוזה אומר ליsyntex error in CREATE TABLE statement מה לעשות =[ =[ =[ תודה...
פורסם 2005 במאי 2120 שנים 1) יש לך בשני הטבלאות את השדה FIELD. אתה צריך לציין לו מאיזה טבלה אתה רוצה למיין ע"י tblname.type בתוך הortder by.2) יש לך עמודה כזו שקוראים לה 6? אאתה חייב לשים שם שם של עמודה.3) איך בידיוק שמרת את זה במסד הנתונים שלך? עם 2 טבלאות או טבלה אחת?(אחת שרשום בה חצילים, זיתים וכו, ואחת שמפרטת הכל ורשום בה חציל רומני, זיתים שחורים וכו, או בטבלה אחת, שבה אתה שומר את 2 בנתונים ביחד?)
פורסם 2005 במאי 2220 שנים מחבר עם 2,3 הסתדרתי, בקשר ל1) עזוב את ה ORDER BY(מחקתי אותו) עשיתי את זה וזה משתגע לי עם הטבלאות שם... זה לא עובדואם אתה יודע גם איך אני יכול לעשות דבר כזהCREATE TABLE new_table AS (SELECT * FROM old_table); רק שבמקום שאני אגדיר לו את השם של הטבלא, המשתמש יגדיר, לדוגמה:Code:CREATE TABLE text1.text AS (SELECT * FROM old_table); ועכשיו שבדקתיזה לא עובד...ניסיתי לעשות את זה:Code:s = "CREATE TABLE new_table AS (SELECT * FROM Orders)"Data1.Database.Execute sוזה אומר ליsyntex error in CREATE TABLE statementמה לעשות =[ =[ =[תודה... י
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.