פורסם 2005 באפריל 2120 שנים שלום, יש לי בעיה כשאני מנסה להשתמש במשהו מסויים בSQL ב Visual basicיש לי FORM שבו יש DATA (data1) ואני רוצה שהמשתמש יכניס את הסכום כסף שהוא רוצה שיהיה מינימום \ מקסימום מחיר, ואז זה יציג רק מוצרים מעל\מתחת למחיר המצויין x = Val(Text4.Text)s = "SELECT * FROM table1 where price>x"Data1.RecordSource = sData1.Refresh]זה עובד עם במקום של ה price>x אני רושם price> 777 לדוגמה, זאת אומרת שיש בעיה רק עם המשתנה... ניסיתי, חיפשתי... כל מיני דברים ולא הצלחתי לראות מה הבעיה.הוא נותן את הארור הבא: Too few parameters. Expected oneומסמן בצהוב את השורה Data1.Refresh (לא נראה לי שזה אומר שהבעיה בשורה זו...)תודה לעוזרים!
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים אתה אמור לעשות: x = Val(Text4.Text)s = "SELECT * FROM table1 where price>" & cstr(x)Data1.RecordSource = sData1.Refresh
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים מחבר ווי בונא אתה שולט!!! מאיפה הבאת את זה? וכזה מהר!! אני אוהב אותך =] תודה רבה... אם יש לך אתר עם עוד הסברים ודברים אני אשמח. תודה!
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים מחבר יש לי עוד בעיה נגיד אם המשתמש רושם מחיר שאינו בטווח המחירים והשאילתה מחזירה 0 רשומות... אז איך אני יכול לדעת את זה? כאילו ב s = "SELECT * FROM table1 where price>" & cstr(x) שהוא מחזיר ל S משהו, איך אני יכול לדעת שאין ב S כלום (כדי להציג הודעה למשתנה כדי שיכניס נתון אחר שהוא כן בטווח)
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים אם יש לך טווח מחירים מוכן מראש אז אתה יכול לעשות:x=inputbox("Enter Price")while ( x<MIN_PRICE Or x>MAX_PRICE )x=inputbox("Enter Price")wendזה יבדוק את תקינותXלפי ערכים מוכנים מראש שאתה יכול להגדיר בראש הקוד ככה:const MIN_PRICE=50const MAX_PRICE=200
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים מחבר תודה רבה!זה יכול לעזור לי במקרה של המחירים אבל במקרה של החיפוש לפי שם מוצר זה לא יעזור...אני כבר אחשוב על משהו =]
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים מחבר בעע יש לי עוד בעיה אני כבר שעה יושב על זה ולא מצליח לסדר! יש לי טופס שבו יש Data1, הוא שם את כל השדות מה Access לתיבות TEXT ב Visual basic עכשיו אני רוצה שהוא ייקח את התיבות טקסט האלה ויכניס את הערכים שלהם לתוך טבלא שהגדרתי ב Access ע"י לחיצת כפתור. לפי מה שהבנתי, הפקודה לעשות את זה היא INSERT INTO אז מה שרשמתי זה זה: Insert Into Orders (code ,name ,type ,kamut ,kamutmelay ,price, Oprice) Values(code.Text, Text2.Text, Text3.Text, Text5.Text, kamut.Text, Text1.Text, Oprice.Text) או אם תרצו דוגמה יותר קצרה: INSERT INTO table (field) VALUES('value') וניסיתי גם בטבלאות אחרות... וגם בטבלא של ה Data1 עצמו, עם קצת ערכים, גם ניסיתי Delete DELETE FROM table בכולם הוא אומר לי כארור לאחר שאני מסיים לרשום את השורה: Compile errorExcpected: end of statement ניסיתי, שיניתי, חיפשתי באינטרנט, במדריכים לא מצאתי... אשמח אם תעזרו לי...
פורסם 2005 באפריל 2520 שנים שים לב, שלחת לו דברים שהוא לא מכיר! אתה צריך לדעת להבדיל בין VBS לבין SQL. בSQL אתה לא יכול לשלוח משתנים של הVB ישירות, כיה וא לא מכיר. זאת גם הייהתה הבעיה שלך מקודם.אתInsert Into Orders (code ,name ,type ,kamut ,kamutmelay ,price, Oprice) Values(code.Text, Text2.Text, Text3.Text, Text5.Text, kamut.Text, Text1.Text, Oprice.Text)תהפוך ל- "Insert Into Orders (code ,name ,type ,kamut ,kamutmelay ,price, Oprice) Values('" & code.Text & "', '" & Text2.Text & "', '" & Text3.Text & "', '" & Text5.Text & "', '" & kamut.Text & "', '" & Text1.Text & "', '" & Oprice.Text & "')"בהנחה שהגדרת את כולם כTEXT. במידה ואחד מהם תאריך, אתה מחלי. את ה-' ב- #, ואם זה מספר, אתה פשוט מוחק אותו.
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים מחבר דיאני כזה אדיוט...כשיש לי את זה דרך איזו פקודה אני מעביר אותו ל database...ניסיתי את זהs = "Insert Into Orders (code ,name ,type ,kamut ,kamutmelay ,price, Oprice) Values(" & code.Text & ", '" & Text2.Text & "', '" & Text3.Text & "', " & Text5.Text & ", " & kamut.Text & ", " & Text1.Text & ", " & Oprice.Text & ");"'Data1.RecordSource = OrdersData1.Database.Execute = sData1.Update'Data1.RecordSource = table1מצטער שאני דביל אבל אני פשוט דביל...איפה הבעיה שליייי =[
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.