פורסם 2001 באוקטובר 324 שנים היייש לי כשלוש אופציות לכרטיסי קול חדשים:1) Philips Acoustic Edge, כ- 380 ש"ח2) SB Audigy Digital Audio, כ- 500 ש"ח3) TURTLEBEACH - SANTA CRUZ, כ- 540 ש"חהכרטיסים יהיו מחוברים למערכת הרמקולים ATP 3הייתי רוצה שתגידו לי מה ההשקעה הטובה ביותר כרגע בתחום...
פורסם 2001 באוקטובר 324 שנים היייש לי כשלוש אופציות לכרטיסי קול חדשים:1) Philips Acoustic Edge, כ- 380 ש"ח2) SB Audigy Digital Audio, כ- 500 ש"ח3) TURTLEBEACH - SANTA CRUZ, כ- 540 ש"חהכרטיסים יהיו מחוברים למערכת הרמקולים ATP 3הייתי רוצה שתגידו לי מה ההשקעה הטובה ביותר כרגע בתחום...אני במקומך הייתי מחכה לראות מה קורה עם הNFORCE והAUDIOGY
פורסם 2001 באוקטובר 324 שנים ללא ספק ה Audigy!יש לו מעבד אפקטים מאוד חזקוהוא כמעט לא משתמש במעבדגם הכרטיס קול של NFORCE, לכן אני אומר שכדאי לחכות ולראות (תזכור שעם הNFORCE אתה מקבל לוח אם מעולה קומפלט, ועוד כמה פיצ'רים נחמדים)
פורסם 2001 באוקטובר 324 שנים תראה לבן אדם יש מחשב מספיק טובהוא ממש לא הולך לקנות חדש...והוא ביקש כרטיס קוללא לוח אם!
פורסם 2001 באוקטובר 324 שנים מחבר תראה לבן אדם יש מחשב מספיק טובהוא ממש לא הולך לקנות חדש...והוא ביקש כרטיס קוללא לוח אם!צודק... ;Dאני קונה את הכריסים האלו ביפן (אין לי כח להסביר איך...).מה לגבי הסנטה קרוז ? הוא אמור להיות כרטיס ברמה גבוהה מאוד...
פורסם 2001 באוקטובר 324 שנים הסנטה קרוז לא הכי מוכר, גם לא הכי נמכר, אבל ביפן הכל הולך ;Dהאודיג'י באמת הכי טוב מכל הרשימה (איזה דגם לא אמרת...)..עריכה: אם אני לא טועה קראתי פעם סקירה על הסנטה קרוז, אמרו שיש לו מערכת פיענוח קול דיי מהפכנית, ופרמטרים קוליים טובים מאד, אני אנסה לאתר לך את הסקירה...
פורסם 2001 באוקטובר 324 שנים מחבר זה האודיג'י הפשוט. דרך אגב, סתם מתוך סקרנות... שווה להשקיע בדגם הפלטניום ?חכח אחו שאנרו שהאודיג'י הכי טוב... אתם קראתם כתבות על דגם הפלטניום או על הרגיל ?
פורסם 2001 באוקטובר 324 שנים אני דווקא לא הייתי הולך על ה-Audigy....חוף הצבים של סנטה קרוז נראה לי יותר מפתה... ;Dאגב, ההבדל בין האודיגי ה"רגיל" לפלטינום זה ככל הנראה רק תוכנות\משחקים, ובטח עוד טיפה תכונות מוזרות ב Live! Drive שלו.. (כן, אני יודע שכבר לא קוראים לזה ככה... אבל אני ממש לא יודע\זוכר\מתעניין בשם החדש של זה..)
פורסם 2001 באוקטובר 324 שנים מחבר טוב... הגעתי להחלטה...המטרה שלשמה אני קונה את הכרטיס היא לשמוע סאוונד באיכות נורמלית (יש לי כרגע AC97' שפשוט הורס את האיכות של המערכת שלי, ה- ATP3).לדעתי פשוט חבל על הכסף במקרה הזה וכדי להמנע מבעיות VIA 686B <-> SB Live! / Audigy, אני פשוט אקנה את הפיליפס המעולה והזול שמתאים לי טוב מאוד...
פורסם 2001 באוקטובר 324 שנים הסנטה קרוז לא הכי מוכר, גם לא הכי נמכר, אבל ביפן הכל הולך ;Dהוא לא מוכר לך כי החברה הזאת מייצרת ציוד אודיו לאולפנים בעיקר ולא לשוק העמך, לאנשי הקלטות רק תגיד THORTLE BEECH ותראה איך עומד להם...! (אני חושב)
פורסם 2001 באוקטובר 324 שנים מחבר הוא לא מוכר לך כי החברה הזאת מייצרת ציוד אודיו לאולפנים בעיקר ולא לשוק העמך, לאנשי הקלטות רק תגיד THORTLE BEECH ותראה איך עומד להם...! (אני חושב)אז מה באמת דעתך עליו ?
פורסם 2001 באוקטובר 324 שנים זהו שאין לי דעה....זה הדבר היחיד שאני יודע (וגם במקרה) על החברה הזופעם ראתי תשם שלה באיזה מקום ושאלתי את חבר שלי "מה זאת החברה עם השם המגוחך הזה?" ואז הוא סיפר לי שזה משהו למקצוענים וכו'
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.