עבור לתוכן

בעיה בהפעלת המחשב ...

Featured Replies

פורסם

טוב אז זה כבר די הרבה זמן , בערך חצי שנה ככה .

אחרי שאני מפעיל את המחשב והווינדואז עולה , לוקח לו כמה דקות עד שאני יכול להפעיל את האינטרנט , לדוגמא אם אני לוחץ על האייקון של ההתחברות לאינטרנט אז לוקח לו כמה דקות , ואז הוא משמיע רעש מהמחשב ( נראה לי מהארד דיסק ) ורק אז אני בעצם יכול להשתמש בכל האופציות במחשב .

הקטע זה שאני יכול להפעיל ווינאמפ וכאלה , אבל חלק מהתוכנות אי אפשר עד שהוא לא עושה מין רעש כזה .

מעיין איתחול כזה ...

מקווה שתעזרו

פורסם

תבדוק מה נטען אצלך בSTART UP אולי יש שם יותר מידי תוכנות

פורסם
  • מחבר

יש לי בסטארט אפ :

1) בקר עוצמה

2) Nvidia Settings

3)Mouse

4) Firewall

5) Antivirus

לא נראה לי שזה יותר מדי ...

פורסם

זה יכול להיות בגלל FIREWALL,

יש לי MCAFEE ועד שהוא טוען את כל המודולים שלו אני לא יכול להפעיל תוכנות....

איזה מחשב יש לך?

פורסם

יכול להיות ביגלל פיירוואלים שטוענים את ההגדרות שלהם כנס אנטי וירוסים ואנטי ספייווארים.

איזה מחשב זה?

פורסם
  • מחבר

intel pentium 4 2.4

WD 80G

512 DDR

FX 5200

Gigabyte 8SQ800

זהו בגדול ...

וכן יש מצב שזה בגלל הפיירוואל , יש אפשרות לזרז את הטעינה או משהו ?

פיירוואל של סייגט פרו

פורסם

כנס ל-msconfig וב-Startup תוריד תוכניות לא שימושיות.

כמו כן תריץ בדיקה של AdAware או SpyBot ליתר ביטחון.

פורסם

בד"כ מדובר ב-1 מ-3 אשמים :

1. לא מוגדר IP לכרטיס הרשת, אם מוגדר לו פרוטוקול TCP/IP אבל לא מוגדרת כתובת בד"כ לוקח זמן מה עד שהוא בוחר אחת באופן רנדומאלי ועד שהוא מוודא שאין בה התנגשויות - בזמן הזה בד"כ המחשב כאילו "נתקע" - אפשר להזיז עכבר ולהקליק על אייקונים אבל אין כ"כ תגובות ואין אפשרות להתחבר לאינטרנט.

- הפתרון פשוט - בודקים אם מוגדר IP ואם לא - אז מגדירים בכרטיס רשת.

2. האנטיווירוס, אין לי כ"כ ניסיון אישי עם Mcafee אבל ברוב התוכנות עימן עבדתי (ונורטון בראשן) לוקח זמן עד שהמחשב באמת מעלה את כל המודולים וספיציפית את המודול שאחראי על הגנת הרשת - בד"כ אחריו הוא מעלה את המודול שבודק כוננים חיצוניים ולכן הרבה פעמים זה מלווה ברעש למשל של הפלופי...

- קודם כל תנסה לנטרל את האנטיווירוס באתחול הבא (במידה ואין לך חיבור קבוע לאינטרנט - שכן אז זה קצת סיכון עם כל התולעים היום...) ואז תוכל לבדוק אם זה הטעינה שלו או לא. אתה יכול גם לנסות להחליף אותו במגוון אנטיווירוסים מומלצים אחרים כמו nod32 וקספרסקי.

3. הפיירוול, לי אישית היו המון בעיות עם כל הגירסאות של סייגייט - וממש לא ברור למה - ניסיתי הכל. כולל להתקין את ווינדוס (על כל גרסאותיו) נקי וישר אחרי זה את סייגייט (גם פרו וגם לא), חלק מהבעיות היו למשל עכיובים בעת עליית המחשב מאתחול - אבל זה לעולם לא התאפיין ברעש מהכונן הקשיח. אבל לעתים לא היה אפשר בכלל להתחבר לאינטרנט או שעבר זמן משמעותי עד שהיה אפשר להתחבר.

- שוב, כדי לבדוק - נטרך את הפיירוול, אני יכול לומר מנסיון שהסייגייט לא ממש אוהבת להיות מנוטרלת וגם אם נדמה לך שנטרלת אותה לחלוטין תמיד מסתבר שהיא עשתה איזשהו שינוי בהגדרות - תנסה קודם כל לנטרל ולאתחל שוב ואם זה לא הולך אז תסיר את ההתקנה (לי זה עזר בד"כ) - מקסימום אח"כ תתקין שוב...

פורסם
  • מחבר

טוב , תודה .

בסוף הגדרתי אייפי של הכרטיס רשת ועכשיו תוך כמה שניות אחרי הדלקת המחשב אני יכול לעשות הכל כרגיל ... ( הכמה שניות הן בגלל האנטיוירוס והפיירוואל)

:xyxthumbs:

פורסם

שניות זה קריטי בשבילך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים