עבור לתוכן

נשק ישראלי

Featured Replies

פורסם

טבור,הנשק הזה לא הופיע במקרה בקאונטר סטרייק?

פורסם

כמה הבהרות..

התבור הוא הכן נשק בתצורת BULPOP.. אבל מה שCS זה נשק תוצרת אוסטרית של חברת שטייר.

הDESERT EAGLE החל בתור פיתוח אמרקני אבל תע"ש עשתה את רוב העבודה אליו.. כך שאני רואה את זה בתור נשק ישראלי לכל דבר(כך גם כל העולם!!)

וקבלו אתר נחמד על נשקים ויחידות מיוחדות!! www.isayeret.com

פורסם

לא למדת שאני לא מתייחס לוויקיפדיה כאל אתר ששווה לקרוא אותו?

פורסם

לא למדת שאני לא מתייחס לוויקיפדיה כאל אתר ששווה לקרוא אותו?

חבל, זה היה חוסך שאלות מפגרות.. האם שאפשר גם להשתמש בגוגל.. או שגם בזה אתה לא משתמש..

פורסם

למה כל הספינות מוצגות כאלו הם פיתוח ישראלי?

אני לא יודע מה עם כל הספינות שיש שם, אבל צוללת הדולפין היא גרמנית לגמרי, הדבקנו לה שם ישראלי..

האמת, גם האתר של החברה שמייצרת את הצוללות האלו קוראת להן ככה, למעשה הן ייוצרו במיוחד בשביל ישראל, נבדקו בגרמניה ובנורווגיה ובמימי הים התיכון.

פורסם

לגרמנים מותר היום להחזיק צוללות?

פורסם

וקבלו אתר נחמד על נשקים ויחידות מיוחדות!! www.isayeret.com

לא כדאי להסתמך יותר מדי על האתר הזה... חלק ממה שכתוב שם זה הנפצות

פורסם

האמת, גם האתר של החברה שמייצרת את הצוללות האלו קוראת להן ככה, למעשה הן ייוצרו במיוחד בשביל ישראל, נבדקו בגרמניה ובנורווגיה ובמימי הים התיכון.

אני לא חושב שיש בישראל את היידע לייצור צוללות... זה ייצור מיוחד לצה"ל אבל הטכנולוגייה לא ישראלית...

לא כדאי להסתמך יותר מדי על האתר הזה... חלק ממה שכתוב שם זה הנפצות

זה האתר היחיד שמצאתי על היחידות הסודיות של צה"ל, אתה מכיר אתר אחר?
פורסם

ספינות חיל הים הישראלי הן באמת פיתוח ישראלי...

גם הספינות טילים המקוריות (שנות ה-70) היו פיתוח ישראלי על פי דגם שקיים אך לא הכילו טכנולוגיות ישראליות ונבנו בשרבורג.

הספינות החדשות (סע"ר 4.5 - נירית 7\8 אח"י חרב ואח"י סופה (שעליה שירתתי) הן ישראליות כמעט לגמרי.. הבנייה נעשתה בארץ (מספנות ישראל) ורוב המערכות וכלי הנשק הן פיתוח ישראלי.

הצוללות החדשות (דגם דולפין) נבנו בגרמניה לפי מפרט ישראלי... אומנם לא כל התיכנון וממש לא כל המערכות ישראליות (הרוב לא), אבל התיכנון ברובו הוא ישראלי (שוב פעם לפי דגם זר.. לא זכור לי לפי איזה דגם).

אגב, אומנם שני האתרים שהראתם פה לא רעים בכלל, אבל יש להם כמה טעויות בכלי נשק שישראל לא משתמשת בהם.

הייתי מופתע שרשום שם שש-13 משתמשים בקלאצניקוב.. לא ידעתי שזה ידע כללי :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים