פורסם 2005 באפריל 2020 שנים איך עושים כיבוי אוטומתי מתי שאני לוחץ "כיבוי"ואז ישר המחשב יתכבה ולא יכתוב "כעת ניתן לכבות את המחשב"תודה ביי
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים האמת אין לי תשובה כי הבעייה שלך די מוזרה.לי זה היה קורה על WIN 3.11 לפני ימבה שנים על מחשב AT.
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים אם אני לא טועה, זה צריך להיות קשור ללוח אם שלך... בכל מקרה, כבר ראיתי נושאים כאלה שנפתחו בעבר (נראה לי בפורום WINDOWS...), לא כ"כ התעמקתי בהם, נראה לי שהיה שם משהו שקשור להגדרות חשמל בחלון של השומר מסך . תבצע חיפוש, בטוח תמצא.
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים וואי וואי איזה בלאגן...תקשיב, לא כל ATX עושה כיבוי אוטומטי, יש נדירים (ישנים) שלא...בכל מקרה כבר שיש לך XP זה כבר טובאחרי זה לך לאפשרויות שם של SCREEN SAVER... באזור שם יש ADVANCED POWER או משהו כזה... סמן את ה V הזה ותבדוק... זה אמור לעבודאם לא תגיד לי ונמשיך לבדוקעל הדרך תאפס את ה BIOSיניב
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים אוי ווייש בביוס ב POWER MANAGMENT הגדרה ACPI - רצוי שתיהיה ENABLE זה מה שמכבה את המחשב,דבר שני מתחתיה - כנראה שמדובר במחשב לא דנדנש - יש APM over PM control משהו כזה - גם תשתיהיה ENABLEדבר שלישי בהגדרות של הדריוורים - בראשון - COMPUTER אתה צריך להכנס למצב בטוח ולעדכן את השם שם מה Standart PC ל ACPI complient computerאוACPI Uniproccessor computerאו ACPI Multiproccesor אם יש לך HIPER THREADING
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.