עבור לתוכן

בדיקת טמפ' עם 6600GT ?

Featured Replies

פורסם

ממש מוזר

תנסה להסיר את הדרייבר ולהתקין שוב

פורסם
  • מחבר

עשיתי את זה ועדיין יש לי את אותו תפריט ... :|

מה זה למה זה ככה?

וגם בביוס אני לא מצליח לבדוק את הטמפ' של הכרטיס מסך ( הוא לא מופיע שם)

פורסם

עשיתי את זה ועדיין יש לי את אותו תפריט ... :|

מה זה למה זה ככה?

וגם בביוס אני לא מצליח לבדוק את הטמפ' של הכרטיס מסך ( הוא לא מופיע שם)

בביוס אין טמפרטורה של הכרטיס מסך .

איזה דגם ה-6600GT שלך , של איזה חברה ?

יכול להיות שאין חיישן טמפרטורה על הכרטיס הזה

אבל זה עדיין מוזר

פורסם
  • מחבר

יש לי של ג'יגה ביט ...

פורסם

יש לי של ג'יגה ביט ...

אז יש לך כרטיס כמו שלי , ואין לי מושג מה הבעייה :nixweiss:

פורסם

אם עדיין לא הצלחת להסתדר, אני מציע לשלוח מייל אל giga-byte.

מנסיוני, הם עונים למיילים תוך יומיים-שלושה והם כבר יגידו לך מה לעשות.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לעזור לי לשלוח ? יענו להגיד לי מה לרשום ?

דבר ראשון אני לא ממש יודע אנגלית ברמה ... :| אז יש מצב שאתה רושם לי איזה מכתב עם אנגלית טובה? בבקשה?

פורסם

בקשה קצת מוגזמת אבל בכל זאת שלחתי להם את השאלה שלך. נחכה איזה יומיים לתשובה ואני אשים לך אותה כאן באתר אם יהיה משהו מעניין (כולל תרגום בעברית) :)

פורסם
  • מחבר

תודה אחי , :yelclap:

פורסם

זו התגובה של החבר'ה מ-Gigabyte:

Dear Sir,

Thank you for supporting Gigabyte products and contacting GBT Tech Support. As to the problem you mentioned, please first confirm with your model name and so we could try to provide you a much proper answer. For more information about where to find model name, please refer to the following URLs: http://ggts.gigabyte.com.tw/eService/vga_model.htm

We are sorry that without a proper model name, we could hardly provide you an answer to this issue. Sorry for the inconvenience that has encountered to your end.

At last, if you still have any further question or suggestion about our products/service, please do not hesitate to contact with us directly. We will try our best to help you resolve the problem ASAP.

Best Regards,

Gigabyte Technology

בגדול, הם אומרים שהם צריכים לדעת את השם המדוייק של הדגם של הכרטיס מסך (אמרתי להם 6600GT וזה לא הספיק להם) כדי שאולי הם יוכלו לעזור.

לדעתי אם הם לא עזרו עד עכשיו הם כבר לא יעזרו גם אם יהיה הדגם המדוייק, אבל אתה מוזמן לנסות.

האתר שלהם זה: http://www.giga-byte.com/

דרך ה- contact us תוכל לשלוח להם מייל.

בגדול, זה צריך להראות משהו כזה:

Hello,

I have a Gygabyte graphics card: nVidia GForce 6600GT. <<כאן תכניס את שם הדגם המדוייק>>

I've installed the latest nVidia drivers available.

From some reason, i can't find the tab with temperature monitoring (temperature settings) in the nVidaia drivers. i looked at another pc with the same graphics card and the tabs there look different from what i have (even though the drivers version is also new).

Please tell me how to fix this problem and how to monitor the temperature of the graphics card.

Thanks in advance,

Lior.

אני מקווה שעזרתי קצת.

בכל מקרה, אם תצליח למצוא פתרון תעדכן בבקשה כאן בפורום את כולם.

בהצלחה !

פורסם
  • מחבר

תודה ,

אני אשלח.

פורסם

בכרטיסי הALBATRON 6600GT האופציה לראות את הטמפ' חסומה!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים