פורסם 2005 באפריל 2020 שנים המקרה כבר קרה לי פעם, והינה הוא חוזר שוב...הורדתי בערך 5-6 קבציםחלק הסתיימו ונותרו לי בהורדה רק 2 קבציםאבל! אני שם לב שחסר לי סרט אחד שלא ירד ולא ברשימה...הסתכלתי בקובץ טקסט downloads.txt והוא לא מופיע שםהסתכלתי בתיקיית temp ואכן יש שם 3 הורדות שלא הסתיימו.עשיתי עותק לקובץ שלא בהורדה, שיניתי את סיומתו ל avi ובאמת זה הסרט המדובר.השאלה שלי היא איך אני ממשיך את ההורדה, כי אני לא בטוח שבאמת ההורדה הסתיימה, ואני לא מעוניין לראות רק חלק מהסרט...דרך אגב, שמעתי בעצתו של אחד מחברי הפורום לשנות בהגדרות את תיקיית ה TEMP ואז להחזיר למקורי, זה לא עוזר...
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים אני לא יודע באיזה אימיול אתה משתמש,אבל במורף (הגירסה האחרונה),אתה פשוט מחפש את הקובץ שאתה רוצה להמשיך להוריד,שם אותו בתור הורדה,לחיצה ימנית עליו ו-Import parts to file,זה אמור להשלים את החלקים שחסרים....יכול להיות שזה לא יעבוד,יש דיי הרבה באגים עם הדבר הזה ואני בטוח שהוא ישופר בגירסה הבאה,אבל נסה בכל זאת.לגבי למה הוא פתאום מסתיר לך הורדות,ואללה לא יודע ממש מוזר,אף פעם לא נתקלתי בדבר כזה....נסה אולי התקנה נקייה.
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים אני לא משתמשים במודים רק ב"פרוייקט" המקורי. כמו שצריך תנסה אולי להתחיל מחדש את ההורדה אולי הוא יזהה אותה וימשיך מאיפה שהיא הסתיימה
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים השאלה שלי היא איך אני ממשיך את ההורדה, כי אני לא בטוח שבאמת ההורדה הסתיימה, ואני לא מעוניין לראות רק חלק מהסרט...אם אתה לא בטוח תבדוק, אולי היא כן הסתיימה.
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים יש תוכנה (בעצם נגן) בשם:VideoLAN VLC Media Player שאיתה ניתן לפתוח קובץ וידאו גם אם ההורדה עדיין לא הסתיימה.(זה מאוד שימושי לבדוק תוך כדי ההורדה אם הסרט- דפוק/מזוייף או עם דיבוב רוסי)תריץ את הסרט ותראה שאין קטיעות.http://www.videolan.org/vlc/download-windows.html
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים מחבר נו אני מריץ עם מדיה פלייר הרגילאבל מה זה משנה, אני צריך לראות את כל הסרט בשביל לראות אם יש בעיה... זה פתרון בלתי אפשרי.
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים מנסיון שלי מדיה פלייר לא פותח קבצים שהורדו חלקיתהנה מה שהוא רושם לי:ל- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל את הקובץ. ייתכן שהנגן אינו תומך בסוג הקובץ או ב- Codec ששימש לדחיסת הקובץ.
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים מחבר כנראה שאת חלקם הוא לא פותח..אבל את כל הסרטים שניסיתי לפתוח החודש הוא הציג מעולה, גם שהם היו ב20-30 אחוז...
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים נסה את התוכנה הזאתhttp://www.emuleguides.dk/download.php?file=1ושקול ברצינות לעבור לMORPH XTזאת גירסה פשוט יותר טובה
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים מחבר תודה. 1. מה בדיוק הקובץ עושה ? : 2. דיי הרתיע אותי המורף כי הם מוציאים גירסא חדשה כל שבוע וכל פעם כתוב תיקון שגיאות תיקון באגים וכל זה.. אז אני מוותר על העונג. מה גם שכל מיני תוספות של אימיול פועלות טוב יותר על הפרויקט המקורי בלי מודים.
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים 1.אמור לתקן בעיה כמו שלך2.הוא מבוסס על המקורי כך שכמעט כל בעיה שיש לו יש גם במקורי באילו תוספות אתה משתמש?
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים אוקיי יש לי פתרון בשבילך !הדבר הכי חשוב הוא: שאל תנסו להוריד את הקבצים שוב. כדי לשחזר את הקבצים עושים את הדבר הבא: 1) לכבות את האימיול. 2) להיכנס לספרית הTEMP. 3) לגזור ולהדביק את כל קבצי ה MET שיש לכם לתיקיה אחרת. 4) לגזור ולהדביק את כל קבצי הmet.bak שיש לכם לתקיה אחרת לא לתקיה של השלב הקודם,אלא בתיקיה אחרת. 5) לשנות את השם של קבצי ה bak ל met כך שיישאר רק xxxx.part.met 6) להעביר את הקבצים שקיבלת לסיפרית ה TEMP . 7) להדליק את האימיול, ולזהו זה אמור להיות בסדר. הגיע מהמדריך של tomerk1http://guides.cszone.co.il/index.php?lang=0&CODE=02&id=305תהנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.