פורסם 2005 באפריל 2020 שנים יש לי לוח של ASUS p4u800-X ואחרי כמה ניסיונות O.C המחשב פשוט קרס (2-3 ניסיונות) אני מדליק את המחשב והוא אומר לי להכניס דיסקט לכונן A: מחכה כמה שניות ורושם לי System halted ואין לי בכלל כונן A ש לי רק סידי יש אפשרות להציל את המחשב ללא נזק כספי?
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים תאפס את הביוסע"י הג'מפר בלוח האם או ע"י ניתוק המחשב מהחשמל והוצאת הסוללה מלוח האם
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים מחבר תאפס את הביוסע"י הג'מפר בלוח האם או ע"י ניתוק המחשב מהחשמל והוצאת הסוללה מלוח האםקודם כל תודה על התגובה המהירה,אבל יש לי בעיה קטנה ברגע שאני רק יזיז את הדלת של המארז המדבקה של האחריות תיקרע ולא יהיה לי אחריות על המחשב (והמחשב חדש),ועל איזה ג'מפר מדובר?
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים תבדוק בחוברת, אולי יש אפשרות להעלות את הביוס ב SAFE MODEלמשל בלוח שלי לוחצים על ה INS בזמן הבוט בקשר לג'מפר, צריך להיות באיזור הבטרייה, אמור להיות כתוב שם CLEAR CMOSגם בקשר לזה עדיף להסתכל בחוברת
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים מחבר תבדוק בחוברת, אולי יש אפשרות להעלות את הביוס ב SAFE MODEלמשל בלוח שלי לוחצים על ה INS בזמן הבוט בקשר לג'מפר, צריך להיות באיזור הבטרייה, אמור להיות כתוב שם CLEAR CMOSגם בקשר לזה עדיף להסתכל בחוברתהזהו שאתמול קיבלתי את המחשב ולא הביאו לי שום חוברת אני יחפש באתר של ASUS את המניורל של הלוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.