עבור לתוכן

מהי סביבת העבודה המועדפת ל c++ ?

Featured Replies

פורסם

אני עובד כרגע עם Dev-CPP והוא עושה לי מלא בעיות בחיבור קלאסים... (בעיות עם קוד שאני מקבל ממדריכים - כל המדריכים שמצאתי עד עכשיו)

יש לי גם את .NET

השאלה שלי- מהי סביבת העבודה הכי נוחה לעבודה עם C++ ?

רועי

נ.ב. נראה ,אולי נעשה בסוף סקר ;)

פורסם

בשביל C++, VS6 מספיק לך. אם אתה רוצה להשתמש בC# אתה צריך את ה,net.

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין VS6 ל.NET ?

ולמה האופציות שהוספו לא ישנו לי עם C++ ועם C# כן?

תודה על התשובה

רועי

פורסם

VS6 זו סביב נוראית, בעיקר לפרויקטים גדולים. ה- .NET יותר נוחה (למרות שאפשר היה להוסיף כמה features שקיימים ב- eclipse ל- java)

עם Dev-C++ יצא לי לעבוד מעט מאוד, אבל היא נראית מאוד מוצלחת יחסית לסביבה חינמית. (נתתי לאבא שלי ללמוד C++ איתה)

פורסם

מאוד תלוי במטרה שלך....

visual C בכל גרסאותיה היא אמנם יכולה להחשב סביבה נוחה, אבל רק עבור פיתוח לסביבת windows.

ecllipse יכולה היתה לקחת את כתר הסביבה הנוחה אם היא לא היתה java oriented, היא יותר מדי מוכוונת ל-java.

אני אישית עובד עם dev-c++ לפרוייקטים שהם ++C נטו.

עבור עבודה ב NET או MFC, מן הסתם עדיפות הסביבות של microsoft (אם כי יהיה כאלו שגם בתחום זה יחלקו עלי.. ;) )

פורסם
  • מחבר

מאוד תלוי במטרה שלך....

visual C בכל גרסאותיה היא אמנם יכולה להחשב סביבה נוחה, אבל רק עבור פיתוח לסביבת windows.

ecllipse יכולה היתה לקחת את כתר הסביבה הנוחה אם היא לא היתה java oriented, היא יותר מדי מוכוונת ל-java.

אני אישית עובד עם dev-c++ לפרוייקטים שהם ++C נטו.

עבור עבודה ב NET או MFC, מן הסתם עדיפות הסביבות של microsoft (אם כי יהיה כאלו שגם בתחום זה יחלקו עלי.. ;) )

אז תסביר לי משהו אחד....

איך אתה מקשר דברים בDEV ?

ב.NET כשאתה מכניס כמה קבצים שמקושרים אחד לשני יש LINKER שמחבר אותם כשאתה עושה BUILD

בDEV הוא פשוט אומר לי מלא הודעות שגיאה :P

תודה לכולם על התגובות

והייתה לי בעיה עם Eclipse (זה היה ה IDE הראשון שהשתמשתי בו...אני כבר ממש לא זוכר מה הייתה הבעיה..)

בקשר לחינמי ,לא חינמי....בתראד לא מוזכר שום דבר על זה שהIDE צריך להיות חינמי ;)

בתור אחד שזה מתחיל להיתרגל למושגים ...מה זה..." ב NET או MFC" ?

רועי

פורסם

תיקח בחשבון ששלב הקומפילציה בVS6 הוא מהיר יותר.

פורסם

visual .net היא ממש נוחה, במיוחד אם מוסיפים לה את התוסף visual assist אז אני ממליץ עליה, אבל לא ניסיתי את התוכנות האחרות אז יכול להיות שאני טועה

פורסם

ב-dev c++ אתה יכול להגדיר לבד את המהדר והמקשר איתם אתה יכול לעבוד.

אצלי אני מגדיר את gcc ואת tc לקומפילציה (ואת המקשרים בהתאם, tkink ל-turbo c ו-dl כחלק מהחבילה של gcc).

אבל שוב, אני משתמש במהדרים אלו למשימות ספציפיות (הידור קרנל וכו), אם אתה כותב לסביבת windows, גרסתה של microsoft אולי יותר תתאים לך...

פורסם
  • מחבר

visual .net היא ממש נוחה, במיוחד אם מוסיפים לה את התוסף visual assist אז אני ממליץ עליה, אבל לא ניסיתי את התוכנות האחרות אז יכול להיות שאני טועה

נוחה? אפילו תוכנה שמציגה את השם שלי לא הצלחתי לקמפל....(האמת לא ממש מצאתי איפה לקמפל בכלל...)

טוב...זה בטח קל יותר למי שיודע מה אמורים לעשות...פשוט התרגלתי כבר ל Dev-C++ ..(למרות שהלינקר שלהם גם לא משהו ולא מצליח לקשר לי קבצים..)

ב-dev c++ אתה יכול להגדיר לבד את המהדר והמקשר איתם אתה יכול לעבוד.

אצלי אני מגדיר את gcc ואת tc לקומפילציה (ואת המקשרים בהתאם, tkink ל-turbo c ו-dl כחלק מהחבילה של gcc).

אבל שוב, אני משתמש במהדרים אלו למשימות ספציפיות (הידור קרנל וכו), אם אתה כותב לסביבת windows, גרסתה של microsoft אולי יותר תתאים לך...

לא ממש מצאתי את האפשרות הזאת...והאמת לא ממש משנה לי איזה קומפיילר עושה את העבודה העיקר שזה יקמפל את זה טוב...

ד"א- מה ההבדל בין קומפיילרים?

זה לא אמור לעשות את אותו הדבר?

(אותה שאלה על LINKERים )

רועי

פורסם

צרפתי קובץ עם תמונה של הגדרות הקומפיילר

ולמה לעשות את זה????

כי לא כל המהדרים זהים, ויש דברים שאני יכול לעשות עם gcc (להדר לינוקס) ואני לא יכול להדר עם tc (כי הקריאות לפקודות אסמבלר שונות בשני המהדרים, וזו רק דוגמה אחת) ובטוח שאני לא אוכל להדר עם מהדר מיקרוסופטי....

לשינוי הגדרות מהדר (ראה קובץ):

tools -> complier options

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים