עבור לתוכן

כל אימיול שאני רק מוריד - SLOW

Featured Replies

פורסם

אנשים!! שאתם שמים תמונה,לפחות תערכו אותה שלא יראו שאתם מורידים דברים בלתי חוקיים,זה טיפשי ומטומטם,חבל שהת'רד הזה ינעל.

• תגובות 34
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חברה מספיק עם ההתלהבות פה , תחזרו לעזור לבחור ולהפוך את התרד הזה לאינפורמטיבי ומועיל לכולם.

סה"כ אתם באמת לא מראים כלום וזה לא מוריד לכם מהר כי אתם כלים או לא יודע מה , זה שאתם משווים הורדות של דברים שונים בתנאים שונים לא אומר שום דבר , זה בערך כמו שמישהו פה יתלונן שהמחשב שלו איטי ובפארקראיי יש לו כולה 18 FPS ואז יקפוץ איזה לייצן כמו פה ויראה שבקוויק 1 יש לו 300 FPS אז המחשב שלו תותח.

אז להמשך הדיון נצא מנקודת בסיס שכל אימיול הכי בסיסי ומקורי יכול להגיע למטה במד מהירות כוללת שלו למקסימום שהרשת שלכם יכולה להוריד - התנאי היחיד שצריך בשביל זה זה פורטים פתוחים (גם UDF) שיובילו לקבלת HIGH ID וקצת "זמן התנעה" ברשת (ז"א להעלות , וצריך בהתחלה תקופה מסויימת בשביל לקבל קרדיט).

אחרי זה באמת לא חוכמה לשים המון קבצים להורדה ועוד קבצים פופולארים ולראות שהמד מהירות מגיע למקסימום.

אז הנקודת בסיס הבאה היא - שקובץ פופולארי ירד יותר מהר בגלל מקורות רבים יותר , ושאין מגבלה להוריד הרבה קבצים בבת אחת - מה שאומר סה"כ יעילות של ניצול רוחב הפס ברשת - אם יש כמה דברים להוריד , תורידו אותם ביחד.

כמובן שצריך לזכור לכוון בתוכנה את קצב ההורדה למקסימום (מה שיעלה את קצב העלאה ל 80 אחוז) ובדיקה דרך התוכנה שכל הפורטים שהיא צריכה פתוחים.

אלא כל התנאים הבסיסיים למי שלא כלכך מבין פה בשביל לראות מהירויות כאלו. אין הרבה מה להתייחס לתמונות שהראו לכם פה.

אז בבקשה תפסיקו את ההשואות המיותרות האלו עם התמונות הענקיות האלו , אם כבר להשוות , אז הורדה של אותו קובץ - בזמן זהה ועם מצב קרדיט דומה.

פורסם

נא לא להפוך את זה לת'רד השוואת מהירויות והשווצה. התגובות המיותרות נמחקו.

פורסם

לא נכון כלל,אני משתמש באימיול מגרסה של ליונט 5.2 והיא פשוט מהירה מאד[ראה קובץ מצורף] ואני מחובר לרשת במהירות 2 מ"ב ומחשב ענתיקה+sp2 +firewall ואין לי שום בעיות

[attachment deleted by admin]

פורסם

אנשים לא קולטים הא?

עד לאן הטמטום יכול להגיע O_o

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים