עבור לתוכן

כל אימיול שאני רק מוריד - SLOW

Featured Replies

פורסם

מצטער על זה,

זה הת'רד השני על זה,אני יודע.

אבל לדעתי זה כבר נושא אחר..

כל אימיול שאני מוריד במחשב איטי במיוחד,

שום קובץ לא יורד על יותר מ 3.0KB שזה השיא באימיול'ס.

עשיתי סריקת וירוסים \ סוסים טוריאנים \ רוגלות.

לא עזר..

סגרתי המון משאבים שמפריעים על הרקע.

לא עזר..

סגרתי את הפייר וואל ,אנטי-וירוס,וכל אלה.

לא עזר..

מה לעשות?

• תגובות 34
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קרדיט כמה שוקל הקובץ ?

פורסם

אם כבר -

חבל לי לפתוח דיון על אותה בעיה. אז בקיצור, אני משתמש בmorphXT, מוד שאמור להיות מאוד טוב. אבל בכל זאת אני לא מוריד במהירויות טובות.

לפני שהפעלתי את המוד העברתי את הקליינט מהאימיול הקודם לזה ועכשיו יש לי בערך 10000 קרדיט.

עדיין, המהירות איטית.

מה אפשר לעשות בשביל לשפר את המהירות?

פורסם
  • מחבר

איזה קובץ?

פורסם
  • מחבר

אם כבר -

חבל לי לפתוח דיון על אותה בעיה. אז בקיצור, אני משתמש בmorphXT, מוד שאמור להיות מאוד טוב. אבל בכל זאת אני לא מוריד במהירויות טובות.

לפני שהפעלתי את המוד העברתי את הקליינט מהאימיול הקודם לזה ועכשיו יש לי בערך 10000 קרדיט.

עדיין, המהירות איטית.

מה אפשר לעשות בשביל לשפר את המהירות?

כנראה שלא רק אני סובל מהבעיה.

פורסם

סגור אותו,פתח אותו,תגדיר לו מהירות העלאה של 11k/sec...חכה כמה דקות עד שעה,ותראה איך אתה מוריד על לפחות 60k/sec,אם אתה על ADSL אז תתן כמה שאתה יכול לתת ותחכה.

אימיול = פרד = איטי.

עכשיו יבואו פה 10 אנשים ויגידו לך שהם משתמשים באימיול פרוץ,תירק אליהם בשמי :silly:

פורסם
  • מחבר

זה היה על 11 תמיד

פורסם

11 על חיבור של מקסימום 12 זה דבילי ופוגע משמעותית בקצב ההורדה.. בד"כ מדברים על 80% מה MAXIMUM UPLOAD שזה 9.6 אבל גם זה יכול לפגוע (תלוי במה אתה עושה עוד במחשב, כמה קבצים אתה מוריד, MAXMIMUM CONNECTIONS ועוד)... תחפש לגבי EMULE ו NETLIMITER ותוכל להוריד את זה לפחות מ 10...

(וזה לא קשור ל EMULE חוקי או לא, זה קשור לחרא אינטרנט שיש בארץ)..

פורסם

11 על חיבור של מקסימום 12 זה דבילי ופוגע משמעותית בקצב ההורדה.. בד"כ מדברים על 80% מה MAXIMUM UPLOAD שזה 9.6 אבל גם זה יכול לפגוע (תלוי במה אתה עושה עוד במחשב, כמה קבצים אתה מוריד, MAXMIMUM CONNECTIONS ועוד)... תחפש לגבי EMULE ו NETLIMITER ותוכל להוריד את זה לפחות מ 10...

(וזה לא קשור ל EMULE חוקי או לא, זה קשור לחרא אינטרנט שיש בארץ)..

אצלי ביכולות זה על 16 ובמגבלה זה 11. זה טוב ההגדרה הזאת? קראתי את זה באיזה מדריך..

עריכה: MAX CONNECTIONS יש לי 1500 ובHARD LIMIT יש לי 400.

פורסם
  • מחבר

IceBreak

אני מצטער אבל גם עכשיו לא הבנתי מה אמרת.. כמו אתמול.   :s07:

פורסם

lame interant

אני סבול מזה כול הזמן אם אח שלי מוריד משהו אני לא יכול להכנס לאיטנרנט אפילו

פורסם
  • מחבר

בקיצור חבר'ה,

בבקשה.. מה עושים?

האימיול שלי מאד מאד איטי

פורסם

טוב, אני יסביר ממש בקצרה. תשיג את התוכנה NETLIMITER, תתקין אותה, תגיד לה שתגביל אתה מהירות של EMULE לבערך 8 ב UPLOAD SPEED (אם יש לך אחים שמשתמשים בתוכנה ומאיטים את הרשת, אתה יכול להגביל את זה יותר).

אחרי זה תיכנס להגדרות של ה EMULE ותבדוק שה UPLOAD SPEED הוא UNLIMITED.

זהו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה

פורסם

טוב, אני יסביר ממש בקצרה. תשיג את התוכנה NETLIMITER, תתקין אותה, תגיד לה שתגביל אתה מהירות של EMULE לבערך 8 ב UPLOAD SPEED (אם יש לך אחים שמשתמשים בתוכנה ומאיטים את הרשת, אתה יכול להגביל את זה יותר).

אחרי זה תיכנס להגדרות של ה EMULE ותבדוק שה UPLOAD SPEED הוא UNLIMITED.

זהו.

ולהשאיר אותה פתוחה תמיד? או רק שהאימיול פועל? את המהירות של ההורדה לא צריך להגביל נכון?

וד"א אהבתי מאוד את האווטר שלך אני גם משתמש בFF ואני די מכור לזה אחלה דפדפן :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים