פורסם 2005 באפריל 1920 שנים מחר אני מפרמט את המחשב לחבר שלי וככה...יש לו מערכת מספיק חזקה להחזיק XP...אני אתקין לו XP ומערכת קצים NFTS אבל בהתקנה של הוינדוס הוא נותן 2 אפשרויות להתקין את הNFTS בQICK (משהו כזה. יאנו מהיר..)ואפשרות שניה ללא QICK איזה לבחור מבין שתיהם?שאלה שניה..אם אני אתקין אצלו XP אני לא אזדקק לדרייברים של החלקים של המחשב שלו נכון? (או לפחות לרובם)?
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים שאני פירמטתי לפני שבוע וחצי אז היו לי אפשרות של פירמוט מהיר או רגיל...עשיתי מהיר להמלצת חבר של אבא שלי שמבין הוא אמר שאני לא צריך את הארוך יותר...אההה, אני חושב שלא צריך דרייברים כמו לדיסק און קי וכאלו לחומרה שיש לו אני חושב שהוא יצטרך... מה הבעיה? האתר הרשמי של החברה מקסימום מורידים דרייברים.
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים לפי מה שידוע לי עדיף לפרמט את המחשב בדרך הארוכה זה עושה את הפירמוט בצורה יותר יסודית לגבי הדרייברים תלוי לפי סוג החומרה עם החומרה ישנה קצת אז מן הסתם לWINXP יש את הדרייברים אבל אם החומרה חדשה מן הסתם אין לווינדוס את הדרייבריםותתצרך להוריד אותם מהאינטרנט
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים תשמע, בקשר לשאלה הראשונה, אני חושב כמו מי שפרסם את התגובה מעליי שעדיף את המלא והארוך כי הוא יותר יסודי לגבי השאלה השנייה הפתרון שלי הוא פשוט: תברר שיש דרייברים למסך ולמודם ומשם תוריד את כל מה שצריך מקווה שעזרתי ובהצלחה
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים ההבדל הוא פשוט בSCANDISK ותיקון BAD SECTORS.http://support.microsoft.com/?kbid=302686
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.