פורסם 2005 באפריל 1920 שנים אכן, בהגדרות ה Expert, סמן את הריבוע הבא ואשר.ניתן לקצר את אורך טבעת ה Lead-Out ולפנות כמה מגות נוספים לצריבת מידע.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים לא שידוע לי...כבר צרבתי לא מעט מדיות עם הפיצ'ר הזה ונראה שקומפקטים וסידירומים עממיים מתמודדים איתו היטב.ככל הנראה שהחבר'ה למעלה הגיעו למסקנה שניתן לקצר את ה Lead-Out בלי שהדבר יחרפן את הסרבו של אותו כונן הניגש לקרוא את המדיה.
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים מחבר אכן, בהגדרות ה Expert, סמן את הריבוע הבא ואשר.ניתן לקצר את אורך טבעת ה Lead-Out ולפנות כמה מגות נוספים לצריבת מידע.מבקש הבהרה:א. האם לסמן וי בירוק כמו ששלחת לי או רק מה שמוקף באדום?ב. מה לרשום ב"גודל דיסק"? מה הרשום התמונה ששלחת לי? 99 ו- 59? מדובר על דיסק 700MBג. כאמור, אני מבין שזה לא OB. האם חייבים DISC AT ONCE? או שניתן לצרוב פעם אחת ולצרוב בשנייה?ד. מה קורה אם אני רוצה לעשות OB?
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים לא ניסית ?בכל מקרה, א. לסמן את ה V כמו ששם (חשוב שהראשון והשלישי יהיו עם V).ב. כמו שרשום שם.ג. כן, ברור שחייבים DISC AT ONCE, זה גם מה שרשום.ד. אתה רוצה, אז תעשה...
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים בצורב הקודם שלי RICOH עשיתי כמה דיסקים עם האופציה הזאת והכל היה סבבה . עכשיו שעומד אצלי ה NEC 3500A , אי אפשר בכלל להפעיל את האופציה ...[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים כנ"ל גם לגבי ה Pioneer 107D הנוכחי שלי.אני מאמין שעדכון Firmware יסדיר את העניין גם לגבי ה NEC.
פורסם 2005 במאי 120 שנים מחבר צרבתי כמה דיסקים עם האופציה הזאת,חלק מהם עושים בעיות,אני ירדתי מזה.אפילו הצורב שצרב אותם לא קרא או רק מחשב אחר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.