עבור לתוכן

ביצועיי כרטיס מסך חלשים

Featured Replies

פורסם

זה בסדר, אני עם 5700LE 256MB עשיתי 398, ואחרי אוברקלוק ל 400\375 עשיתי 536.

פורסם

טריפל פוסט?! :o :o

"דניאל מלנקי", אני מבקש ממך לקרוא את חוקי הפורום, ואם אתה רוצה להוסיף/לשנת מידע כלשהו, תשתמש בכפתור הmodify.gif להודעה האחרונה שלך.

וד"א, אם הדיון לא מדבר על 3DMARK, תשנה בבקשה את הכותרת, כך שתכיל את נושא הדיון בקצרה.

פורסם
  • מחבר

טריפל פוסט?!  :o :o

"דניאל מלנקי", אני מבקש ממך לקרוא את חוקי הפורום, ואם אתה רוצה להוסיף/לשנת מידע כלשהו, תשתמש בכפתור הmodify.gif להודעה האחרונה שלך.

וד"א, אם הדיון לא מדבר על 3DMARK, תשנה בבקשה את הכותרת, כך שתכיל את נושא הדיון בקצרה.

טוב מצטער, אני חדש כאן ואני לא ממש מסתדר, ואם תוכל לעזור לי לשנות את הכותרת אז תודה

פורסם

אבל אם תסתכל טוב אתה תראה שהמהירויות של המעבדים הגראפיים נשארים כמעט אותו הדבר ואם תסתכל טוב ה9800 פרו נותן ביצועים טובים יותר רק בגלל הרוחב פס של הזיכרון והמעבד שלו יותר איטי מזה של 5700

מה הקשר יש לו פשוט מעבד יותר טוב מ ה5700

פורסם
  • מחבר

מה הקשר יש לו פשוט מעבד יותר טוב מ ה5700

במה הוא יותר טוב?

פורסם

טוב הגיע הזמן לעשות סדר:

1. סדרת ה FX של אונידיה ידועה בציונים הגרועים שלה ב 3DMARK ולכן התוצאה שלך עוד טובה יחסית ושום OC לא יעזור לך בהרבה.

2. הליבה של הכרטיס מסך היא הדבר החושב ביותר ולא הזיכרונות, בכל כרטיס ליבה שונה ולכן אין בכלל מה להשוות את הליבה של R9800P לשל 5700FX

הליבה של R9800P הרבה יותר חזקה ואין קשר בכלל למהירות שלה, עוד דבר חושב R9800P בעל רוחב פס של 256ביט לאומת זאת ל5700FX רק 128ביט

שזה עושה את האבדל עוד יותר גדול בביצועים.

3.תלך לפורום אוברקלוקינג יסברו לך טוב מאוד אין לעשות OC מצויין, לא שזה כל כך יעזור לכרטיס שלך אבל שתלמד לעתיד.

פורסם
  • מחבר

טוב הגיע הזמן לעשות סדר:

1. סדרת ה FX של אונידיה ידועה בציונים הגרועים שלה ב 3DMARK ולכן התוצאה שלך עוד טובה יחסית ושום OC לא יעזור לך בהרבה.

2. הליבה של הכרטיס מסך היא הדבר החושב ביותר ולא הזיכרונות, בכל כרטיס ליבה שונה ולכן אין בכלל מה להשוות את הליבה של R9800P לשל 5700FX

הליבה של R9800P הרבה יותר חזקה ואין קשר בכלל למהירות שלה, עוד דבר חושב R9800P בעל רוחב פס של 256ביט לאומת זאת ל5700FX רק 128ביט

שזה עושה את האבדל עוד יותר גדול בביצועים.

3.תלך לפורום אוברקלוקינג יסברו לך טוב מאוד אין לעשות OC מצויין, לא שזה כל כך יעזור לכרטיס שלך אבל שתלמד לעתיד.

טוב תודה, רק תיקון קטן, בשני המעבדים גם של ה9800 וגם של5700 אצל שניהם המעבד פועל ב256 ביט

פורסם

טוב תודה, רק תיקון קטן, בשני המעבדים גם של ה9800 וגם של5700 אצל שניהם המעבד פועל ב256 ביט

רוחב פס זיכרון ולא מעבד 256ביט.

פורסם

טוב מצטער, אני חדש כאן ואני לא ממש מסתדר, ואם תוכל לעזור לי לשנות את הכותרת אז תודה

אין בעיה, וברוך הבא ;)

אם אתה רוצה לשנות את הכותרת, תשתמש בכפתור הmodify.gif להודעה *הראשונה* שלך בדיון.

פורסם
  • מחבר

אין בעיה, וברוך הבא  ;)

אם אתה רוצה לשנות את הכותרת, תשתמש בכפתור הmodify.gif להודעה *הראשונה* שלך בדיון.

טוב תודה, שיניתי את הכותרת, מקווה שהיא תתאים עכשיו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים