עבור לתוכן

השוואה ראש בראש בין ZEN TUCH ל- M3L

Featured Replies

פורסם

יהיו עוד כמה הבדלים

אם אתה רוצה לראות את החידושים שיהיו תריץ חיפוש עליו

פורסם

הזן 20 גיגה עולה 305 דולר אמרקיראים מי שרשם 500 ומשהו טעה בלי לפגוע

ועדיין 305 דולר זה יקר בשביל נגן כזה זו בכול אופן הדעה שלי

ליאור ברק

צוות pvmp3.biz

פורסם

300 דולר זה פחות או יותר מחיר השוק של האייפוד.. ועדיין הזן 20 ג'יגה לעומת הM3L מציג הרבה פחות אפשרויות..

כבר אמרתי, זה לא שטעו עם ה500 דולר זה פשוט 500 דולר סינגפוריים ששוים פחות מדולרים אמריקאים USD.

בכל זאת הM3L לוקח מבחינת אפשרויות, זמן בטריה, משקל ומידות (כנראה שלא רלוונטי לזן החדש)

הטאצ' לעומתו אמור להיות בעל איכות גבוהה יותר, ומסך על היחידה הראשית- עניין של נוחות, סובייקטיבי לדעתי.

פורסם

לא יודע יש נגנים היום שיוצאים והם באיחור טכנולוגי ובמחיר לא אטרקטיבי למכשיר שכבר לא משיג את הטכנולוגיה וזה חבל סתם בזבוז של כסף לצרכן ולייצרן.

הזן החדש באמת לא יהיה שווה את ההשקע אבל לצערנו לקריאטיב יש עבר של הוצאת מכשירים לא כדאיים לצרכן ושוב הם מכניסים לעצמם את האגרוף בבטן.

שלכם

ליאור ברק

צוות pvmp3.biz

פורסם
  • מחבר

הערה ל3dvg

אתר האינטרנט אותו הזכרת בשאלתך הינו אתר מורשה מטעמנו למכירת מוצרי iAUDIO

לא מדובר ביבוא מקביל או אפור

לידיעתך

:hi:

לבנה אחת ירדה.......תודה  :xyxthumbs:

עכשיו בקשר ל-M5 ראיתי אותו פעם (בעסה עכשיו אני לא מוצא) הוא נגן דיי מכוער  :hat: אבל זה ענין של טעם אישי

מה גם שגם לנגן הזה יש חיי בטריה עלובים למדיי, אני לא זוכר כמה (משום מה עכשיו אני לא מוצא את זה באתר...) אבל זה דבר שדיי חשוב לי

גם הסתכלתי מה מקבלים יחד עם האריזה ולצערי שלט לא היה שם עכשיו גם הבנתי שהוא יכול לנגן סרטים באופן טיבעי, משמע המחיר יעלה באופן טיבעי

אם אני ימצא את הלינק אני  ידאג לעכדכן (או שאתם תתקנו אותי)

חוץ מזה יש לו תאריך שיחרור?

לא ידוע כמעט כלום על הנגן הזה מה שאני מחפש זה נגן MP3 ולא לראות בו סרטים (זה נחמד ביומים הראשונים....אבל נו באמת על מסך כזה?!?!)

ועוד דבר מה זה ה: "USB on-the-go" אומר? זה האופציה כמו ב iriver? שאתה יכול לארח מוצרי USB אחרים על הנגן?

פורסם

ה USB OTG זה בדיוק מה שאמרת: ניתן לחבר דיסק און קי, מצלמות, מכשירי אמפי 3 אחרים..

פורסם

אם אתה קורא לX5 מכוער, מעניין מה שמו של הM3L ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים