עבור לתוכן

LG1730S VS Samsung

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מסך 17 איכותי...

אלו הפרטים על כל מסך

LG1730S:

גודל נקודה: 0.264H

בהירות: 250cd/m2

יחס ניגודיות: 1:550

רזולוציה מקסימאלית: 12801024 x

זמן תגובה מקסימאלי: 12ms

זווית צפייה: 176

Samsung 710N:

רזולוציה: 1024x1280

גודל נקודה: 0.264 mm

חיבוריות: אנלוגי

בהירות: 300 cd/m

ניגודיות 1:600

זמן תגובה: 12ms

זווית ראיה: 160/160

הסמסונג יותר יקר ב90 שקל.. לא הבדל גדול..

שאלה שלי.. מה יותר איכותי..?

פורסם

כבר היו פה איזה מליון הודעות ספציפית על 2 המסכים האלה. תריץ חיפוש !

אבל בלי קשר, שניהם מצויינים.

תנסה לראות אותם בעצמך, כי ת'כלס זה מה שקובע.

הסמסונג מהיר יותר מה- LG, אבל האחריות עליו היא 10 פיקסלים שרופים ולא 5 כמו LG.

בכל מקרה הייתי מציע לבדוק את L1730B LG שיש לו חיבור דיגיטלי, ובסמסונג 710T שגם כן יש לו חיבור דיגיטלי.

את ה-LG ראיתי אצל חבר שגם משחק איתו והוא מרוצה מאוד. מסך טוב. בסוף קניתי את הסמסונג ואני מקבל אותו בעוד יומיים, אז בעוד שבועיים אני אוכל להגיד עליו גם מנסיון אישי...

הכי חשוב - תתעקש לבדוק שאין פיקסלים שרופים בחנות לפני הקנייה ! לא לקנות חתול בשק !

פורסם

תקנה את הסמסונג

פורסם

לדעתי תקנה אחד עם חיבור דיגיטלי, אז זה 710T/TM או 1730B שיקרים מהאלוגים המקבילים במשו כמו 100-150 שקל.

אם לא אכפת לך עניין האחריות של סמסונג לך על סמסונג, אם אכפת לך לך על הLG גם הוא מסך מצויין אמנם פחות מהיר מהסמסונג אבל גם איתו כמעט ובטוח לא יהיו מריחות.

לי חשוב עניין האחריות ולכן אני קונה בקרוב את ה1730B.

פורסם
  • מחבר

אוקיי... אז הסמסונג איכותי יותר...

יש מצב שימכרו לי מסך עם פיקסלים שרופים?...

\:

אז אני אגיע לחנות ואבדוק אותו שם....

החזרתי מסך 19 של Proview

והוא חזר לי עם פיקסל שרוף..

טוב תודה רבה על העזרה...

חג שמח

פורסם

יש מצב שימכרו לי מסך עם פיקסלים שרופים?...

\:

אז אני אגיע לחנות ואבדוק אותו שם....

היום הייתי אמור לקחת את המסך החדש שלי (סמסונג 710T), אבל גיליתי בו פיקסל שרוף.

למזלי אני לקוח נודניק, אבל יצא לי טוב שהתעקשתי שאני קונה רק אם מבטיחים לי שבעת הקנייה יש 0 פיקסלים שרופים. זה בכלל לא טריוויאלי כי בסמסונג מסך עם עד 10 פיקסלים שרופים נחשב תקין! החבר'ה בחנות יצאו איתי אחלה והם ממש הפכו עולמות כדי שאני אקבל מסך אחר היום. אחרי תיזוזים רבים קיבלתי מסך אחר וגם בו היה פיקסל שרוף (במיקום אחר). עכשיו אני עם מחשב חדש בבית אבל בלי מסך. חבל, רציתי לחרוש עליו בחג... :(

בכל מקרה, כן, יש מצב שימכרו לך מסך עם פיקסלים שרופים - זה קרה לי היום פעמיים !! וזה נחשב למצב תקין !

תתעקש שהחנות תתחייב שאין פיקסלים שרופים בעת הקניה. כאמור, המסך נחשב תקין אם יש בו מעט פיקסלים שרופים, אבל תקנה רק במקום שאומר שאתה לא מתחייב לכלום ולוקח את המסך רק אם יש בו 0 פיקסלים מתים בעת הקנייה (שווה לקנות במקום טיפה יותר יקר בשביל הביטחון הזה!!)

תנסה להיות נודניק כמוני ובאמת לבדוק את המסך ביסודיות בחנות - אל תשלם אפילו שקל לפני זה.

אני מצרף לך תוכנה קטנה שעזרה לי פעמיים היום - היא מציגה את כל המסך בשחור, לבן, ירוק, אדום וכחול, ועוד צבע שאפשר לשנות (צהוב כברירת מחדל). תתעקש להסתכל בה כמה דקות כי המסך הזה ימשיך איתך עוד הרבה שנים.

אני מקווה שיהיה לך יותר מזל ממה שהיה לי,

חג שמח !

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני קיבלתי שלשום את ה710N ואני מבסוט.

ממש איכות.

רק שהוא דורש ממך להיות ברזולוציות יותר גדולות משהייתי רגיל אליהן.

השתמשתי בעבר ב 1024X768, ועכשיו ב 1280X1024. שזה ממש ממש אחלה ונוח.

פורסם

אצל היבואן של סאמסונג לא רק מסך עם 10 פיקסלים שרופים נחשב תקין אלה גם מסך עם 20 ואפילו יותר אם חלק מהפיקסלים צמודים

פורסם

דיברתי עם איזה אחד שמתעסק עם מסכים...

קיצור הוא אמר לי שהחברות לא בדיוק בודקות כמה פיקסלים שרופים יש לך...אבל לא כדאי להסתמך על זה...

הוא אמר לי שלLG יש את האחריות הכי טובה לגבי פיקסלים...

פורסם

יכול להיות שהחנות שלך קצת מפוקפקת...

הסיכוי לקבל 2 מסכים עם פיקסל שרוף מאד מאד מאד נמוכים.

פורסם

אני בוטח בחנות לגמרי. הם באמת בסדר.

זה גם בכלל לא אשמתם - הם פשוט קיבלו מסך דפוק. הם אפילו לא ידעו את זה לפני שפתחתי אותו בחנות שלהם.

חוץ מזה, אם היה פה משהו לא כשר, הם לא היו מתחייבים לי ל-0 פיקסלים שרופים...

הבעיה היא באיכות הייצור של סמסונג העולמית, בזה שמסך עם פיקסלים שרופים נחשב לתקין ולכן אין אף אחד שבודק את זה לפני שנותנים לך מסך. ועוד בעיה היא שחברות גדולות עובדות בצורה מסורבלת נורא, אז במקום לקחת חצי שעה לספק מסך חדש זה לוקח יומיים.

ובלי שום קשר, אני מאמין שהתופעה הרבה יותר נפוצה ממה שאנשים חושבים, בגלל שיש הרבה אנשים שלא ישימו לב לנקודה אחת קטנטנה בצבע שונה בחלק מהמקרים. הראו לי את המסך עובד ומריץ איזה משהו, אבל ראיתי את הפיקסל רק כשממש חיפשתי אותו עם התוכנה הזו.

אני מקווה שבעוד כמה ימים יהיה לי מסך סוף סוף, כי הסיכוי לקבל 3 מסכים עם פיקסל שרוף הוא עוד יותר נמוך... :)

פורסם

ברור שזה עובר אצלהם בקרת איכות במפעל לפני שזה משוחרר, נראה לך באמת שהם ישר אורזים את זה בלי להסתכל על זה?

מהמפעל זה יוצא ב-99% מהמקרים עם 0 פיקסלים שרופים.

זה שהאחריות מדברת על X פיקסלים שרופים לא אומר שאם זה יוצר עם עד X פיקסלים שרופים זה תקין ומוציאים את זה לשוק, זה מדבר על כמה פיקסלים יתפתחו אצל הלקוח במשך הזמן.

היום סמסונג העולמית מתחייבת ל-0 פיקסלים שרופים בחודש הראשון.

רוב הסיכויים שבחצי שנה (במקרה הטוב) שזה שכב במחסן זה נדפק קצת

פורסם

תודה על התוכנה, נעזר בה בקרוב מאוד :)

עוד שאלה קטנה, אני יודע שהעניין נדוש, אבל אתם חושבים שזו תהיה בחירה לא טובה לקנות את הLG L1730B?

האם באמת כדאי לקנות את הסמסונג 710T למרות האחריות?

אני כבר דיי נעול על הLG לכן אני שואל.

פורסם

רוב הסיכויים שבחצי שנה (במקרה הטוב) שזה שכב במחסן זה נדפק קצת

יכול להיות שאתה צודק.

שמעתי שה-710T זה דגם שלא מייצרים יותר כי ה-710TM מחליף אותו (ובגלל זה המחיר שלו יחסית נמוך לעומת ה-TM).

למרות שמסתם שכיבה במחסן לא אמור לקרות למסכים האלה שום דבר. (חוץ מזה, רוב הפיקסלים השרופים הם כאלה שמגיעים מפס הייצור ולא כאלה שמתפתחים עם הזמן!)

פורסם

אתם חושבים שזו תהיה בחירה לא טובה לקנות את הLG L1730B?

האם באמת כדאי לקנות את הסמסונג 710T למרות האחריות?

ה-LG הוא מסך סבבה לגמרי.

אם גם המסך סמסונג הבא יהיה עם פיקסל שרוף אני פשוט אעבור ל-LG L1730B.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים