עבור לתוכן

HOT עדכנו את מערכת הניווט שלהם !

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אולי...

אבל איפה היית בשנים האחרונות? כבר אין דבר כזה "ערוצי זהב, תבל או מתב"...

• תגובות 78
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה כבר כמה חודשים ככה אצלי :nixweiss:

פורסם

אולי...

למען אמת חברות הכבלים אומנם פועלת תחת חזית אחת כ"הוט", אבל הן עדיין חברות נפרדות. כך שלמעשה עדיין יש דבר כזה כמו ערוצי זהב תבל ומתב, רק שאין לזה הרבה משמעות בשביל הלקוחות.

פורסם

אולי...

תתפלא, אבל מתחת לפני השטח זה עדיין קיים...

לפני חודשיים אני ושותפים שלי חיברנו את הדירה שלנו לכבלים בשביל האינטרנט, והמוקדנית דאגה לברר במיוחד איתי איזה חברה נמצאת בעיר שלנו. וגם על הטפסים רשום מת"ב...

פורסם

אצלי זה כבר קיים כמה חודשים.

פורסם

בוקר !

הבוקר קמתי שראיתי שמשום מה ממיר הכבלים שלי מכובה. הדלקתי אותו, וגיליתי משהו משמח מאוד..

הלילה HOT עדכנו את מערכת הניווט שלהם. השינוויים הבולטים ביותר ששמתי לב אליהם בינתיים הם:

1. שינוי הצבע של התפריטים מכחול לאדום...

2. מעבר מהיר יותר בין ערוצים

3. גלילה מהירה משמעותית בין ערוצים (גלילה ללא מעבר)

4. אפשרות להצגת פרטים על תוכניות בשעות שונות וערוצים שונים. (לדעתי השיפור המשמעותי ביותר. עד עכשיו היה אפשר להציג רק את הפרטים של התוכנית הנוכחית בערוץ הנוכחי. לחיצה על Info לאחר גלילה לערוץ\שעה אחרת היה תמיד מציג רק את הפרטים על התוכנית הנוכחית המוצגת)

אני מוכרח לציין שזה קצת הפתיע אותי (לטובה, כמובן), כי חשבתי שהדברים האלה לחלוטין תלויים בממיר עצמו (יש לי ממיר ישן יחסית של ADB) ולא ידעתי ש-HOT יכולים לעדכן אותו מרחוק..

בכל אופן, אני שמח.  :)

לנו יש שלושה ממירים בבית זה השתנה רק בממיר אחד  :-[

עריכה: וואי איזה מקריות בדיוק התחלף לי בחדר :D

אבל לטעמי הפס הכחול היה יפה יותר

פורסם

רגע ,בממיר סאמסונג המפלצתי זה ישתנה?

פורסם

רגע ,בממיר סאמסונג המפלצתי זה ישתנה?

לנו בסלון יש ממיר סמסונג וזה השתנה שם ראשון

לי בחדר יש ADB וזה השתנה הרגע

פורסם

זה לא יעזור מה שהכבלים יעשו. התפריטים שלהם עדיין איטיים, עדיין ישנה הודעת "מידע נוסף אינו קיים" והתפריט שלהם (עם המידע על התוכנית) ממש לא אינטואיטיבי.

פורסם
  • מחבר

והתפריט שלהם (עם המידע על התוכנית) ממש לא אינטואיטיבי.

הצחקת אותי... :lol:

ביס הם אפילו לא טורחים להציג לך שתי שורות של תוכניות (בשביל שתראה גם את התוכנית הבאה כשאתה עובר ערוצים, בלי הצורך "לגלול הצידה")... כן, ממש אינטואטיבי...

וכל נושא המהירות הוסבר כבר אינספור פעמים (כן upstream, לא upstream וכו')...

פורסם

חשבתי שפה יודעים על העידכון הידני, אבל אני רואה שאף אחד לא העלה את הנושא, אז אני אשמח להסביר

מי שלא התעדכן לו הממיר יכול להוריד את הגירסה החדשה באופן ידני

בממירי סמסונג ו-ADB באיזור תבל ומתב-הוציאו את שקע הממיר מהחשמל, לחצו על esc והמשיכו להחזיק, תוך כדי זה תכניסו את השקע לחשמל ותוך כמה שניות יופיע מסך עידכון, ותראו שכל הנוריות בממיר דולקות-בשלב זה הממיר מוריד את התוכנה, אסור לגעת בשום דבר או לנתק אותו מהחשמל, תוך בערך 2 דקות הוא יסיים ויעשה לעצמו ריסט, והופ-התעדכנה התוכנה

בהצלחה-זה עובד :xyxthumbs:

פורסם

הצחקת אותי...  :lol:

ביס הם אפילו לא טורחים להציג לך שתי שורות של תוכניות (בשביל שתראה גם את התוכנית הבאה כשאתה עובר ערוצים, בלי הצורך "לגלול הצידה")... כן, ממש אינטואטיבי...

וכל נושא המהירות הוסבר כבר אינספור פעמים (כן upstream, לא upstream וכו')...

בכבלים רק יכולים לחלום על ממשק כמו של יס.

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol:

Yes fan boy!!

alert!!! :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר
בכבלים רק יכולים לחלום על ממשק כמו של יס.

"if you say so...."

אני ניסיתי את שניהם (והרבה. יש לי כבלים בבית והיה לי YES בצבא, שישבתי עליו שעות), והניווט בכבלים הרבה יותר נוח בשבילי. החיסרון היחיד (וזה היה חיסרון משמעותי למדיי) היה שלא היה ניתן להציג את הפרטים המלאים על תוכניות "עתידיות" בצורה פשוטה (זה היה אפשרי טכנית - היה צריך להוסיף אותם לתזכורת, ומשם לבדוק את הפרטים שלהם) - אבל כאמור, זה כבר תוקן. אפילו מיקום ובחירת הכפתורים בכבלים הרבה יותר הגיונית.

פורסם

עשיתי את העדכון הידני עכשיו-אכזבה.

פשוט צבעים דוחים! היתרון היחידי שזה פשוט עובד מהר יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים