עבור לתוכן

הארד דיסק 200 גיגה SATA, 7200 RPM

Featured Replies

פורסם

נתחיל לטפל בשטויות:

NCQ זה לא קשור לאיך שהנתונים עוברים אלא לאיך שהנתונים מאוחסנים

זה משפר ביצועים

גם אצל Maxtor (סדרה DiamondMax 10) וגם אצל Seagate (צריך לבקש את הדגמים עם ה NCQ)

יש את ה NCQ, ל WD אין אותם

WD לא דפוקים ולא נהרסים (נארסים? מישהו דילג על כיתה א'?) מהר

הדיון לא קשור למפרטים

והנה עוד מידע על NCQ

http://en.wikipedia.org/wiki/Native_command_queueing

פורסם

זה הדרך שבה הנתונים מסודרים זאת הייתה כוונתי

פורסם

ובשורה האחרונה: על איזה הארדיסק ללכת? הNCQ באמת נותן שיפור שכדאי לקנות מאקסטור\סיגייט?

פורסם

NCQ מהווה יתרון. מעבר לכך, ל-Seagate יש יתרון נוסף בכך שהיא מציעה 5 שנות אחריות מול ה-3 שנות אחריות של WD. באופן אישי, אני חושב שגם Maxtor ו-Samsung עדיפים על WD, אבל זה בגלל שיש לי נסיון לא טוב עם דיסקים קשיחים של WD (אני לא ממש מכיר את הדיסקים הקשיחים החדשים שלהם).

פורסם

הכל כאן שטויות WD היא חברה מאוד מאוד טובה יש לי גם MAXTOR וגם WD ושניהם טובים

מאוד אני ממליץ לך ללכת על סיגייט יש להם 5 שנים אחריות חברה מאוד אמינה וגם NCQ למקסטור

יש גם NCQ אבל רק בגרסאות של ה-300 גיגה ומעלה שהם גם כוללים 16 M"B אבל שוב רק בדגם של ה-300 גיגה

פורסם

לך על -Seagate וסגור עינין.

פורסם

W.D בלי חשש ...

פורסם

למה Western Digital? אם Seagate נותנת 5 שנות אחריות עם תוספת מחיר זניחה (אם בכלל), אז זה לא עדיף על פני דיסק קשיח עם 3 שנות אחריות שנותן ביצועים דומים?

פורסם

עדיף Maxtor (סידרת DiamondMax 10) או Seagate (הסדרה האחרונה עם NCQ)

WD לא פחות טובים, אבל 5 שנות אחריות מול 3 וגם NCQ בתוספת קטנה...

mardona אל תדבר שטויות אה?

ל Maxtor בסידרת DiamondMax 10 (אלה עם SATA ו NCQ) יש גם 200GB, 250GB, 300GB

ויש גם 200GB 16MB Buffer רק אני לא יודע למה הוא לא משווק בארץ

פורסם

די לדבר שטויות, Seagate נותנת 3 שנים אחריות ובשנתיים האחרות אם ההארד דיסק נהרס אז הוא מקבל הנחות או כל מני הטבות

פורסם

מבזק חדשות: [glow=red,2,300]כונן בוחרים לפי דגם ולא לפי חברה[/glow]

לאחר שקראתי את השוואת הכוננים הקשיחים של PC PLUS בגיליון הנוכחי יצאתי הרבה יותר חכם.

לכונן קשיח יש המון משתנים: מהירות כתיבה,מהירות מתפרצת,זמן גישה,גדול מטמון,סוג חיבור ועוד כמה ששכחתי.

קחו למשל את הדגם של WESTERN DIGITAL E-IDE WD CAVIAR SE - הדגם של ה160 גיגה בייט הוא אחד הטובים ביותר בשוק,

ובדגם של ה-80 גיגה בייט הוא סתם עוד אחד ממוצע. אותה סדרה,אותו דגם אבל ביצועים שונים לגמרי.

כדי לבחור כונן צריך לחפש השוואות כוננים ולבחור את הטוב ביותר,ולא סתם ללכת לחנות ולבחור אחד לפי הצבע.

ואחריות? נו באמת. אם נהרס לך הכונן אתה לא דואג לכונן,אתה דואג לנתונים. בסופו של הדבר הכונן ישבוק חיים בגלל קריאה

ממושכת מדי (בערך אחרי 3 שנים) ואז אתה בכל מקרה לא תקבל אחד חדש.

פורסם

תבחר לפי מה שאתה חושב, אין דבר כזה כונן הכי טוב או הכי אמין , כל כונן יכול להתנהג אחרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים