פורסם 2005 באפריל 1820 שנים התקנתי במחשב eMule 0.45b MorphXT 6.7, אבל אין לי רשימה של שרתים.אפשר בבקשה לקבל קובץ addresses.dat עם רשימת שרתים מהירים?
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים address.dat ?!הרשימת שרתים נמצא ב server.met נדמה לי..עריכה:http://ed2k.2x4u.de/index.html
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים מחבר תודה! 8)עדכנתי את רשימת השרתים ל-Best Servers.איפה אני יכול לראות כמה קרדיט יש לי?כל הסטטיסטיקות שלי נמחקו, למרות שהעתקתי את הקבצים Preferences.dat ו-clients.met.איך אני יכול לשחזר את הקרדיט והסטטיסטיקות שלי?
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים אתה לא יכול לראות את הקרדיט שלך, ובקשר לסטטיסטיקות אני לא בטוח שזה ממש קשור.ברוב המקרים שאתה רוצה להשתמש באותו "יוזר" שהיה לך קודם, אתה מעתיק את כל תיקיית config וזה כבר עושה את העבודה.הקרדיט שלך נמצא בחלקים בכל רחבי הרשת, אצל משתמשים שהורידו ממך, הקרדיט שלך מתקבל ליוזרניים שכמו שציינתי שמור בתיקיית config.
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים מחבר אהה... :-\הסטטיסטיקות לא ממש חשובות לי, מה שחשוב זה הקרדיט.ב-FAQ של MorphXT כתוב שכדי לשמור על הקרדיט, צריך להעתיק לספריית Config את הקבצים Preferences.dat ו-clients.met הישנים, וזה מה שעשיתי, כך שאני מניח שזה בסדר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.