עבור לתוכן

nod32 vs norton

Featured Replies

פורסם

סורק היוריסטי איכותי יש ב- nod , בנורטון הסטרק פחות איכותי ..

למעשה , גדלותו של nod היא בסורק ההיוריסטי (ג'נרי)המעולה שלו !

וההשוואה הייתה צריכה להיות כזאת :

kav VS nod , ובמקרה הזה הקספרסקי לוקח ללא צל של ספק בכלל

פורסם

לא מזמן היתה פירצה בWINDOWS (משהו שקשור לקבצי JPG)

לא בדיוק וירוס אבל פתח לוירוס

האנטי וירוס היחיד שגילה את זה (ומנע) היה של נורטון,

הנורטון CORPORATE מעולם לא נכשל במבחן של וירוס בולטין

וזה כבר אומר הרבה

פורסם

מה ההבדל ביו הגרסאות Standard ו-Administrator של NOD32? איזו גירסה מומלצת?

מה ההבדל בין הגרסאות Commercial ו-Trial של NOD32? איזו גירסה מומלצת?

האם NOD32 תומך בהגנה מפני Worms?

הגירסה האחרונה של NOD32 היא 2.12.3 (ששוקלת פחות מ-10MB). האם זאת גירסה יציבה או גירסת Beta?

האם ל-NOD32 יש מגבלה של עדכונים, או שהוא נותן עדכונים חופשיים בחינם ללא מגבלת זמן?

האם NOD32 מוריד עדכונים באופן אוטומטי כמו LiveUpdate של Norton, אם כן אז באיזו תדירות?

האם ניתן להוריד חבילות עדכונים של וירוסים ל-NOD32 מהאתר שלהם להתקנה ב-Offline, אם כן אז מהי הכתובת של הורדת העדכונים?

האם Norton AntiVirus Corporate 9.0 תומך בהגנה מפני Worms כמו Norton AntiVirus 2005 Premium?

מהם בדיוק ההבדלים בין Norton AntiVirus Corporate 9.0 (ששוקל 20MB) ל-Norton AntiVirus 2005 Premium (ששוקל למעלה מ-100MB)?

אני מניח שיש סיבה לכך ש-Norton AntiVirus 2005 Premium שוקל יותר מ-100MB, בעוד ששאר האנטי-וירוסים שוקלים רק 10MB-20MB. איזה דברים יש לנורטון 2005 שאין בגרסאות אחרות של אנטי-וירוסים?

איזה אנטי-וירוס יותר יעיל בזיהוי ומחיקה של וירוסים ובכלל בהגנה על המחשב? Norton AntiVirus 2005 Premium, Norton AntiVirus Corporate 9.0 או NOD32 (איזו גירסה?).

למי יש עדכונים יותר מהירים של וירוסים חדשים, ל-Norton או ל-NOD32?

אם אני לא טועה, אז סימנטק היא חברה ישראלית. באיזו מדינה רשומה NOD32?

1.בדרך כלל ההבדלים בין גרסאת אדמין לרגילה היא שבאדמין יש לך יותר אפשרויות שליטה , אתה לא צריך את זה .

2.נניתן להגדיר את nod שיורד עידוכנים לבד .

3 אין שום הבדל בין גירסאת ה-Corporate של נורקטון לבין הגירסא הרגילה , הממשק שונה , וב-Corporate יש לך עוד אפוציות (תקף לנורקון 2004, לגבי 2005 אני לא יודע , כבר ב-2004 הבנתי שאני יותר לא מתעסק עם נורטון )

4. הסיבה שגירסא אחת שוקלת 100 mb והשנייה 20 , בעיקר בגלל המשק לפי דעתי , וכל מיני תוספות שטותיות .

5.ל-nod יש עידכונים יותר מהירים מנורטון , אבל לקספרסקי יש יותר מהירים משניהם !

6. סימנטק היא לא חברה ישראלית (מזל ! כי הם היו עושים לנו שם רע של מתכנתים)

בהצלחה

עריכה : לא כתבתי תשובות להכל כי פחדתי שזה יקח זמן ועד אז היו מוסיפים תגובות ולהודעה שלי לא יהיה משקל .

אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לשאול בהודעות פרטיות .

פורסם
  • מחבר

לא מזמן היתה פירצה בWINDOWS (משהו שקשור לקבצי JPG)

לא בדיוק וירוס אבל פתח לוירוס

האנטי וירוס היחיד שגילה את זה (ומנע) היה של נורטון,

הנורטון CORPORATE מעולם לא נכשל במבחן של וירוס בולטין

וזה כבר אומר הרבה

מה ההבדל בין הגירסא של נורטון שאתה מדבר עליה לבין הגירסה הרגילה (norton antivirus 2004/2005)

?

פורסם

אין הבדל

פורסם

הנורתון סתם כבד כמו בטטה

עדיף NOD 32 לא היה לי ניסיון איתו

אבל ניראה לי שהוא עדיף על הנורתון

כי הנורתון חוסם כל מיני אתרים

פורסם

אפשר בבקשה לקבל מידע ממשי ואם אפשר אז מפורט לגבי הגרסאות השונות של האנטי-וירוסים, במקום המלצות?

יש אולי אתר שמסקר באופן מפורט את הפונקציונאליות של כל אחת מגרסאות האנטי-וירוסים?

אני אשמח גם לקבל תמונות מסך של הגרסאות השונות (Norton AntiVirus Corporate 9.0 ו-NOD32 v2).

פורסם

LOL אין דבר כזה תוכנת אנטי וירוס חוסמת אתרים אולי אתה מתכוון לNIS(Norton Internet Security) שזה פיירוואל+נורטון אנטי וירוס ואז הפיירוואל חוסם אתרים

חוץ מזה יש אפשרות בkas ובNOD32 שאם אתה נכנס לאתר ובאיזה דרך האתר מנסה להכניס לך MALWARE או וירוס הוא ינתק את הקשר או ישאל אותך (תלוי בך)

אולי לזה אתה מתכוון

לגבי העידכונים NOD32 טס בקטע הזה בלי שום בעיה אני נכנס למשחק ובאותו זמן הוא כזה מוריד ומתקין ולא מפריע בכלל !!

ואני זוכר את התקופה שהיה בלאסטר וסאזר כל 5 דקות היה עידכון לNOD32 והיה דווקא נחמד

הסריקה של NOD32 וKAS ניתן להשוות בניהם ויש הבדל קטן מאוד

לפי מה שאני בודק תמיד KAS לוקח את NOD32 בסריקה אבל בהפרש קטן NOD32 יותר יוסדי בסריקה שלו !!

ובקשר לReal Time NOD לוקח את כולם גם הוא קליל והוא סורק ביסודיות כמו הסריקה הידנית

ואפשר לראות תוצאות בVB

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים