פורסם 2005 באפריל 1820 שנים <html><head><script language="javascript">function func() {a = window.document.form.one;if (a.checked == false) {document.bgcolor='red';}else {document.bgcolor='black';}}</script></head><body><form name="form"><input type="checkbox" name="one" onClick="func();"></form></body></html>למה זה לא עובד?
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים JAVASCRIPT שפה מאוד רגישה ל CASE SENSETIVE.. תהפוך את ה document.bgcolor ל document.bgColorחיפוש של 2 שניות בגוגל הראה את ה SCRIPT הזה, תנסה להתאים אותו לצרכים שלך:http://www.javascripter.net/faq/backgrou.htmhttp://www.google.com/search?q=javascript+document+background&sourceid=mozilla-search&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox&rls=org.mozilla:en-US:unofficial
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים עובד מעולה ב FIREFOX, ב IE יש איזה חסימה של ה SP2 משום מה... כנראה שצריך לעשות את זה בדרך אחרת.
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים אצלי הייתי צריך להגיד לו ALLOW ACTIVE CONTENT או משהו כזה, כדי שזה יפעל..
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים עדכון.. תנסה אולי להוריד את ה window מה window.document אולי זה מה שיוצר את הבעיה ב IE XP SP2
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים כמה הערות לפני זה:1. הקוד שלך לא תקני, חשוב שתעקוב אחרי החוקים של w3c לגבי xhtml וכן DOM.2. אין צורך לפתוח טופס, כי אתה לא שולח מידע.3. יש לסגור כל תג, גם אם הוא אונרי (דוגמה: </ br>)הנה הקוד שלי:<script language="JavaScript" type="text/JavaScript">function bg_color_changer(n) { if (n.checked==true) document.bgColor='#FF0000'; else document.bgColor='#000000';}</script>והפקד במסמך:<input type="checkbox" name="color" id="color" value="1" onclick="bg_color_changer(this);" />זה יעבוד לך בכל דפדפן...(:(שים לב שהמאפיין bgColor נדחה ע"י w3c כמאפיין סטנדרטי של DOM, אבל הוא בכל זאת נתמך על ידי כל הדפדנים. השיטה שבה על פי w3c לשנות מאפיין רקע הוא ע"י css, כלומר לספק לתג body מזהה, כמו <"body id="main> ואז בקוד להשתמש באלמנט הבא:;'GetElementById('main').style.background-color='redאני לא בדקתי את זה ויכול להיות שיש לי פה שגיאת תחביר כלשהי, אבל זו השיטה העתידית על פי התקינה ומודל האובייקטים DOM)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.