פורסם 2005 באפריל 1720 שנים לאחרונה החלה בעיה במחשב שלי...הוא עושה אתחול (Reset) בעצמו.במצב Idle הוא עובד טוב... אולם כאשר אני מפעיל יישומים כמו משחקים אחרי כ 15 דקות הוא מבצע אתחול.האם זאת בעיית קירור? או שיש מצב שזו בעיה אחרת?(לכמה מהחברים שלי הבעיה החלה גם לא מזמן ולחקלם יש מאווררים חזקים למעבד)
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מחבר בדקתי עם התוכנה של הלוח אם שלי והיא הראתה טמפרטורה של 69...אני די בטוח שזו בעיית קירור...יש לכם המלצות על מאווררים?משהו שקט? וגם משהו שיוכל לקרר בצורה טובה?(יש לי מעבד AMD 2100+ XP)
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים קודם כל אני הייתי מגדיר את זה כ- בעיית חימום אולי המארז שלך לא מאוורר מספיק תנסה לסדר חוטים/כבלים , להוסיף מאוררים למארז. נ.ב. יכול להיות שהתוכנה מזייפת .
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים לי יש AXP 2000 ובזמן האחרון הטמפרטורה שלו עברה את ה 60 מעלות, ולמעשה ב 65-66 מעלות המחשב מאתחל את עצמו (כנראה בגלל גלי החום הפוקדים אותנו).הפיתרון שלי - חיברתי מאוורר 120 מ"מ לצד האחורי של המארז (למרות שזה לא בדיוק מתאים, החורים מתאימים למאוורר של 80 מ"מ) כך שיש זרימת אוויר תקינה במארז (מאוורר קידמי מכניס אוויר, מאוורר אחורי מוציא אוויר), והטמפרטורה ירדה בצורה משמעותית וגם לא היו לי איתחולים מאז. בקיצור - תבדוק את המאווררים שלך ותדאג שתהיה תנועת אוויר תקינה בתוך המארז - לפחות מקור אחד לכניסת אוויר ואחר ליציאת אוויר.הטמפרטורה הנורמלית אצלי היא בסביבות ה 52-53 מעלות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.