עבור לתוכן

חלק של הלוח אם לא פועל!!!

Featured Replies

פורסם

אז ככה יש לי תבעיה הזאת מלפני חודש בערך ולא מצאתי פתרון אז חשבתי שכאן זה המקום למציאת הפתרון.

הכול התחיל כשניסיתי לחבר שתי מאווררי מארז ביחד (לא קניתי אותם זה מ"אלתור מספקים ישנים") אז ככה זה הלך, היה לכל מאוורר שני חוטים אדום ושחור חיברתי אדום לאדום ושחור לשחור ואז חיברתי את האדום והשחור (שחיברתי מקודם ביחד) לדבר כזה (שחור עם שני חורים) שמתחבר ללוח אם ואז הפעלתי את המחשב שתי המאווררים פעלו, ואז החוטים בטעות התנגשו והיה כזה "קצר" ואז המאווררים הפסיקו לפעול, ואני לא ידעתי למה זה הפסיק לפעול ואז ניסיתי לחבר לפינים האלו שבלוח אם, עוד מאוורר לבדוק אולי שם הבעיה ופתאום אני רואה שהמאוורר לא פועל ואז ידעתי שהבעיה היא בלוח אם.

אתם יודעים השלוש פינים שמחברים אילהם מאוורר לצ"פסט וזהו ורציתי לשאול אותכם איך אפשר להחזיר את הזרם שזה יעבוד כי זה ניראה הכול תקין השלוש פינים שבלוח הם לא ניראים שרופים או משהו דומה.

אז אם אתם יודעים תעזרו לי כי קניתי מאוורר חדש לציפסט והקטע שם לא פועל (התכוונתי לשלוש פינים האלו אם לא הסברתי נכון זה כזה דבר שלוש פינים שאפשר לחבר גם תמאוורר של המעבד עליו) אז תודה למי שיכול לעזור .....

פורסם

יש לך מאחורי הספק מתג און אוף אז תכבה ואז תדליק את המתג וזה אמור לעבוד

פורסם
  • מחבר

אין לי שם כפתור מה עושים<?

פורסם

אולי בדרך נשרף משהו בלוח... תנסה להשיג מאוררים שמתחברים לחיבור ישירות לספק..

פורסם
  • מחבר

אני אומר שאני רוצה לחבר מאוורר לציפסט כמון זה

install.jpg

פורסם

ואנחנו שמחים שאתה רוצה, אבל אם שרפת את החלק שאחראי על זה, כנראה שלא תקבל את זה...

צריך לבדוק מה היציאת מתח לחיבור 3 פינים הקטנים האלו, ואז לחבר את זה ישירות לספק דרך MULEX גדול יותר (ע"י נגד במידת הצורך)..

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי כל כך, מה אני אמור לעשות ?

פורסם

לחבר את המאוור ישירות לספק כח במקום ללוח אם, בהגיון רב !!! (כדי שלא תחזור על השטות של מקודם).

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר שהחיבור לשלוש פינים האלו לא יעבדו לעולם?

פורסם

אני לא מכיר אפשרות לבטל את החשמל שמגיע אליהם... אז בהנחה שאתה מחבר את המאורר לחיבור הנכון בכיוון הנכון (אמור להיות רק אחד כזה), והוא לא מסתובב (וזה אחרי קצר), אז אני לא רואה אפשרות לסדר את זה (בלי להחליף לוח אם)...

אני מניח שניסית מאוררים אחרים (כדי לבדוק שזה לא בעיה ספציפית במאורר הרוס).

פורסם
  • מחבר

אז עם זה ככה אז אין מה לעשות .

ואגב איך אני יחבר תמאוורר צ"יפסט לספק כח . יש למאוורר חיבור לשלוש פינים האלו וזהו, אז איך אני בדיוק יחבר לספק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים