פורסם 2005 באפריל 1820 שנים מחבר יפה מאוד חיתוך נחמד מה עוד מתוכנן? בקשר לצביעה - רק MOTIP שיגיעו הדיסקיות,אני עובר לדלת השניה ששם אני חותך צורת "רדיואקטיבית"
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים יפה מאוד חיתוך נחמד מה עוד מתוכנן? בקשר לצביעה - רק MOTIP מה ההבדל ? למה כולם ממליצים על הצבע הזה מה מיוחד בו ? הסיבה שאני שואל אני רוצה לעשות סקר לגבי סוג הצבעים המיוחדים והטובים ביותר בקטגוריה של ספריי עבור צביעת מארז. http://drago.dr-host.co.il/forums/showpost.php?p=47&postcount=1
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים קודם תוריד את הטונים שלךדבר שני אני יודע שלא יצא כול כך טוב פשוט אני לא יודע איך לצלם כול כך טוב וגם זזתי הרבה בצילוםאחרי שעשיתי תדלת הזאת אני עובר לדלת השניה אני חותך אותה בצורת"רדיו אקטיבי"אני רק מחכה שיגיעו עוד דיסקיות לדרמל.אילו טונים אני אמור להוריד ?! אמרתי שהמצלמה שלך גרועה וזהו ! לא יותר מזה...
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים מחבר אילו טונים אני אמור להוריד ?! אמרתי שהמצלמה שלך גרועה וזהו ! לא יותר מזה...סליחה עם כול הכבוד ויש כבודיש לי canon a520זה שאני עדיין לא יודע לצלם אולי כמוך זה לא אומר כלום....מכאן אני סוגר את הויכוחו motip זה חברה טובה של צבע.. זה יותר צבע למכוניותזה צבע מעורב עם מטאלי...מנהלים ערכתי את התמונות!
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים סליחה עם כול הכבוד ויש כבודיש לי canon a520זה שאני עדיין לא יודע לצלם אולי כמוך זה לא אומר כלום....מכאן אני סוגר את הויכוחו motip זה חברה טובה של צבע.. זה יותר צבע למכוניותזה צבע מעורב עם מטאלי...מנהלים ערכתי את התמונות!מקומות לקניה של הצבע הזה?
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים אהבתי את הסליבינג באיזולירבנד ... :lol: לא הבנתי עדיין, מה אתם רוצים מהצילום שלו ?! אחלה תמונות, פרט ל-2. בקשר לעבודה, עדיין לא ניראת אסתטית, אתה צריך לשייף ולישר, זה עדיין לא קיבל את הגימור הדקורטיבי. כמו כן, יהיה נחמד עם תוסיף תאורה . שיהיה בהצלחה ...
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים מחבר שמח שאהבת.. אולי זה לא נראה כל כך משיוף אבל זה די משויף אני ישב על זה מתישהו בנוגע לתאורה אני צריך לקבל במפגש לדים אז אני מחכה להם
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים אפשר לראות תמונה של המארז עצמו? (מקדימה) ויצא יפה מאד, מחכה לעידכונים :-*
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים מחבר אין לי זמן לשייף אולי אני ישב על זה יום אחד עדכון מספר 2 קניתי דסקיות לדרמל הדלת לפני חיתוך שמתי רצועות מסקיינטפ ושירטטתי את צורת חיתוך שעשיתי עם שבלונה יש פשלה קטנה אבל זה לא משנה התחלתי לחתוך אחרי שיוף עם הפרסקס ביקשו פה את החלק הקידמי אז הנה תוצאות סופיות זהו... הקורבן הבא הוא הגג ;D
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים פשש יצא ממש יפה!!! העיגול באמצע קצת קצת עקום! גם התמונות לדעתי השתפרו....איפה קנית את הדיסקיות זה ב10 שקל בערך יותר זול מאשר בהום סנטר אצלנו... בירושלים.....מה אתה מתכוון לעשות בגג ? ולפאנל הקידמי יש תיכנון כבר? יהיה ריאו באס? שווה לך לחרוט ולשים פרספקס גם בדלת השניה וגם בדלת הראשונה(לחרוט)
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים מחבר תודה על התגובות. את הדיסקיות אני לא יודע בדיוק אבא שלי קנה לי אבל אני יודע שזה בתל אביב בגג אני מתכוון לעשות משהו בסגנון שלך... פשוט נדלקתי על הצורה הזאת... התיכנון בגג היה משהו שונה לגמריייי אבל עכשו נדלקתי על הצורה הזאת לא יודע למה בפאנל הקידמי מתוכנן יו אס בי קידמי אני מקווה שיצא לפועל... יהי פאן באס אני מקווה גם.. חריטה? אני עדיין לא יודע אני לא כל כך מתלהב מזה... בכל את יהיה עדכונים כנראה מחר כי היום יש לי דברים לעשות... **** הצביעה תהיה בסוף שכל החיתוכים יסתיימו****
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.