פורסם 2005 באפריל 1720 שנים בזמן האחרון המאוורר של הספק של המחשב עושה רעש מרגיז כאשר אני תוקע איזה קיסם ועוצר את המאוורר אז יש שקט חשיש לכם איזה טיפים? חשבתי אולי להשאיר את הקיסם בתוך המאוורר שלא יסתובב , האם זה יגרום לבעיות?(המחשב לא מתחמם יותר מדי בערך 25 מעלות) דרך אגב ניסית להוציא אותו ולשמן וגם להבריג יותר חזק אך זה לא עזר בתודה לעוזרים
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים אם לא שמת לב לאחרונה הגיע הקיץ וכנראה הספק מתחמם יותר וכתוצאה מזה המאורר עובד קשה יותר. לגבי החום, אם החום במחשב הוא 25 מ' זה לא אומר שהטמפ' של הספק זהה (להיפך הספק תמיד יותר חם מהמחשב). כמובן שלא מומלץ לדחוף קיסמים לספק :bash:
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים לא כדי לך לעצור תמאוור של הספק כ הוא יכול לההרס לך!בקשר למאוור תוציא אותו ותשים מאוורר אחר ..אם זה לא עוזר תבדוק עם אין חוטים ליד שנוגעים במאווררר.-----------------------------------------------------amd athlon 64bit 3000+ 1.81GhzAsus A8N-SLI Deluxe--nForce 4 SliKingSton-DDR400-1gb Dual ChannelSATA-500GBG-Force EN6200GE/TD PCI-ECPU TEMP---->20cM\B TEMP 19c
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מחבר עם כלום לא יעזור לך עדיף שתקנה ספק חדש 420V עולה משו כמו 50 ש"ח !!רציני?!?!לפני כמה שנים הוא עלה 300!האם 420 זה לא יותר מדי?כמה עולה רק המאוורר?וזה שאחד למעלהבדקתי תמאוורר ביסודיות וזה לע עזר
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מאוורר עולה בין 30 ל40 אבל עדיף לקנות לך ספק חדש כי עם מאוורר עולה בין 30 ל40 ...אז עדיף כבר לקנות ספק חדש !!!
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים עם כלום לא יעזור לך עדיף שתקנה ספק חדש 420V עולה משו כמו 50 ש"ח !! :o איפה מוכרים ספקים ב- 50 ש"ח (בטח הם שווים לת*ת ) אם כבר לקנות ספק עם מאורר 120 מ"מ (שקט שקט) עולה בערך 300-350 ש"ח עריכה:הנה משהו כזה- http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=2276
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מחבר זה קצת מוגזם!חשבתי על משהו כמו:http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=PSU&DRID=9199873מה דעתכם?ועם כבר מדברים על זהאז איך מנתקים את הספק?איך אני מנתק את הדבר הלבן שמחובר ללוח אם עם ההרבה כבלים קטנים מחוברים אליו
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים זה סתם ספק ג'נרי מסכן, לא הייתי סומך עליו בכללחוץ מזה שהוא גם בטח לא יהיה שקט בכללאם אתה רוצה שזה יהיה שקט ואיכותי, תקנה משBreezeNET הציע לךועל מנת לנתק את הספק מהלוח אם, יש צ'ופצ'יק קטן כזה שלוחציםאותו (איפה שהחיבור שמתחבר ללוח אם) ואז מושכים החוצהוmagnezion, ספקים פשוטים אכן לא עולים הרבה, ומסיבה טובההם שווים לתחת. הם לא אמינים בכלל, וכל האלה שכתוב עליהם 420W לאבאמת מספקים 420W,אלא 300W במקרה הטוב ביותרחוץ מזה שהם לא שקטים, כי על השקט הזה משלמים, אז הם לא שווים כלוםואגב, מאוורר שקט ואיכותי עולה יותר מ30-40 שקל, אלא לפחות איזה 80כל מה שאתה מדבר עליו זה רק דברים ג'נריים שלא שווים לכלום
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים בזמן האחרון המאוורר של הספק של המחשב עושה רעש מרגיז כאשר אני תוקע איזה קיסם ועוצר את המאוורר אז יש שקט חשיש לכם איזה טיפים? חשבתי אולי להשאיר את הקיסם בתוך המאוורר שלא יסתובב , האם זה יגרום לבעיות?(המחשב לא מתחמם יותר מדי בערך 25 מעלות) דרך אגב ניסית להוציא אותו ולשמן וגם להבריג יותר חזק אך זה לא עזר בתודה לעוזרים כנראה שהמאוור של הספק גוסס , אני מציע לך להחליף את הספק.אם אתה תשאיר את הקיסם תקוע שם/תכניס אותו שוב , יש סיכוי גדול שאתה תשרוף את כל המערכת לאחר זמן קצר של פעילות אם אתה לא רוצה שוב לחזור לבעיות עם הספק , תקנה כבר ספק איכותי וזהו , ככה גם תשמור על המערכת שלך מפני נזקים עתידיים. אם הספק הנ"ל שניתן לך(TT) יקר מדי בשבילך ואתה לא יכול להוציא סכום כסף כזה , אז תקנה את ה-HEC 300W AR-T , הוא שקט ואיכותי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.