עבור לתוכן

BSPLAYER בנגן DVD

Featured Replies

פורסם

איך זה שעוד לא עשו לנו DVD עם BSPLAYER בפנים

כי בתאוריה זה נשמע הכי פשוט לא צריך לעשות שום ריפ או המרה

לא צריך לשבת כמה שעות טובות שזה יכניס תרגום

לא תהיה ירידה משמעותית באיכות של הסרט

נעלה את הסרט וישר נדביק תרגום מקובץ שהצמדנו לדיסק

הכי פשוט הכי קל!

למה אני מעלה את זה?

כי פשוט קראתי עשרות מדריכים איך לעשות את זה!

ותאמינו לי מייגיע ברמות שאי אפשר לתאר!וגם לא תמיד בסוף זה יוצא

צריך איזה 2 3 4 תוכנות לקידוד ועוד כמה פנינים!

פורסם

קידוד מלאכה מייגעת, אבל עכשיו הדיוידי שקורא DIVX/XVID חוסך דיי הרבה זמן בקטע הזה

רק להשתמש ב-vobsub ובוירטואל דאב, ואז אפשר להצמיד כתוביות לסרט לצמיתות בבערך חצי שעה לכל שעה וחצי של סרט, סך הכל לא הרבה זמן(רק שלי יש דיוידי מהדור הקודם וחבל לזרוק)

הצמדת כתוביות+קידוד ל-svcd לוקח אצלי בפנטיום 4 2.8 עם 512 מגה זיכרון(256X2)בערך 5 שעות לסרט של שעה וחצי(הצמדת כתוביות כחצי שעה, קידוד כ-4.5 שעות)זה בהחלט מוציא את החשק לעשות את זה כל פעם מחדש, שלא לדבר על פיצול הסרט לכמה חלקים וצריבתם

עשיתי את התהליך שציינתי מספר פעמים ולא יצא אף פעם שיש בעיות עם הכתוביות או שהקידוד לא יצא טוב, אם עקביים בקטע הזה ומשתמשים בתוכנות הנכונות לא צפויות בעיות.

בסוף יוצא שאת רוב הסרטים אני כבר מעדיף לראות במחשב, לפחות הסאונד לא רע עם הלוג'יטק 2.1 שלי :cool2:

פורסם

(הייתי צריך לקרוא פעמיים כדי להבין מה אתה בכלל רוצה...).

כי BSPLAYER תוכנה שמסתמכת על הרבה דברים של מערכת ההפעלה, וקודקים.. כדי להריץ את כל זה צריך מחשב.. ומחשב בתור נגן DVD זה דבר די יקר...

בכל מקרה, אם אתה מחפש, יש את נגני KISS שהם בעצמם נגנים משוכללים שמריצים LINUX ותומכים בהכל... כמובן שהם עולים בהתאם (אולי זה התשובה לשאלה שלך)...

http://www.kiss-technology.com/

מוכרים אותם בארץ...

עכשיו, רק שתדע, יש נגנים שמסוגלים היום כבר לנגן DIVX/XVID עם כתוביות בעברית...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים