פורסם 2005 באפריל 1620 שנים כל שרת שאני מנסה להתחבר אליו אני מקבל את ההודעה: You have a lowid. Please review your network config and/or your settingsמזה? למה זה קרה? תודה.
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים מחבר המממ... :-\ יש לי מודם של כבלים שיחקתי איתו קצת, כנראה, זה מה שקרה, איך אני חוזר אחוה עכשיו ??? :
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים רוב ה low id זה בגלל פיירוול אם יש ללך נתק/ תגדיר אותו שכך אפשר לתת גישה לאימול
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים תיכנס להגדרות של הפירוול ותפח פורטים .. או שתעשה כך הוא יאפשר לאימול פתיחה אוטומתית של הפורטים שהוא דורש
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים תנסה להכנס לשרת Razorback2אולי זה יעזור מה הקשר? אם יש לו low id אין סיכוי שהוא יוכל להתחבר לשרת הזה!
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים מה הקשר? אם יש לו low id אין סיכוי שהוא יוכל להתחבר לשרת הזה! יש low id רק אחרי שמתחברים.....אם יש לך low אז זה פשוט יוריד לאט אבל אפשר להתחבר....
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים שרתים מגבילים לרוב את כמות האחוזים של LOWID שהם מאפשרים, ככה שאם יש לו LOWID, יתכן והוא לא יוכל להתחבר לשרתים די עמוסים...
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים זה לא נכוןיש LOW ID שקשור בשרת... ויש LOW ID שקשור במי שמיתחבר לשרת אצלו זה קשור בו.. המחשב שלו לא מאפשר שלו ביגלל הפורטים
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים אני לא מבין בזה ממש טוב...אז מה שתגיד....לי תמיד יש high idוהוא מוריד לי בדרך כלל מעל ל-70kb\s
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים מחבר תודה לכולם בסוף היסתדרתי, אין לי את זה יותר. זה היה קשור איכשהוא במודם ליפני יומיים שיחקתי קצת בהגדרות שלו כניראה שזה גרם לבעיות. בכל מקרה עשיתי System restore
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.