עבור לתוכן

איך אני משנה את הIP בחיבור הקבוע שלי ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ליצור VPN PPTP

מה זה?

פורסם

ה-IP שלך נקבע ע"י חברת הכבלים דווקא ולא ע"י הספק. לספק אין שליטה ממשית על ה-IP שתקבל מה-pool שלו, אלא ל-HOT. יש אפשרות לשנות את ה-IP באופן הבא: לגרום למודם לשכוח מכתובת ה-MAC של כרטיס הרשת שלך, כך שבפעם הבאה שיחובר אליו, הוא יתייחס אליה ככתובת חדשה וימשוך עבורו IP באופן אקראי, כך שלפי חוקי הסתברות פשוטים, תקבל IP אחר. כדי לגרום למודם לשכוח מהכתובת, יש לכבותו (לא יודע בדיוק לכמה זמן כי מעולם לא ניסיתי), או לחברו לכרטיס רשת אחר במחשב, או כרטיס רשת במחשב אחר, רק כדי ש"ילמד" אותה כך שכשתחבר אותו לכרטיס הרשת המקורי שלך, הוא ינסה לשלוף IP אחר עבורו.

פורסם

ה-IP שלך נקבע ע"י חברת הכבלים דווקא ולא ע"י הספק. לספק אין שליטה ממשית על ה-IP שתקבל מה-pool שלו, אלא ל-HOT. יש אפשרות לשנות את ה-IP באופן הבא: לגרום למודם לשכוח מכתובת ה-MAC של כרטיס הרשת שלך, כך שבפעם הבאה שיחובר אליו, הוא יתייחס אליה ככתובת חדשה וימשוך עבורו IP באופן אקראי, כך שלפי חוקי הסתברות פשוטים, תקבל IP אחר. כדי לגרום למודם לשכוח מהכתובת, יש לכבותו (לא יודע בדיוק לכמה זמן כי מעולם לא ניסיתי), או לחברו לכרטיס רשת אחר במחשב, או כרטיס רשת במחשב אחר, רק כדי ש"ילמד" אותה כך שכשתחבר אותו לכרטיס הרשת המקורי שלך, הוא ינסה לשלוף IP אחר עבורו.

אם אתה מחבר את המודם לכרטיס אחר אחר הוא לא יסתנכרן מכיון שהמודם עובד רק עם כרטיס הרשת איתו התחברת.

מה שכן, אתה יכול לעשות את זה, ורק אז להתקשר לחברת הכבלים ולומר להם שהחלפת כרטיס והם ירשמו את הMAC שלו מחדש, וככה תקבל IP חדש.

פורסם
  • מחבר

נשמע תרוץ טוב למרכז..מה אני אגיד להם בדיוק?

החלפתי כרטיס רשת והמודם לא מסתנכרן לי ? (אפילו שאין לי מושג מה זה)

פורסם

סתם שאלה- למה אתה צריך IP סטטי?

כל מה שIP סטטי נותן אפשר לקבל דרך הפניה של DNS דרך הרבה חברות מוכרות

כגון DynDNS.org ugus

לדעתי פשוט תעשה לך חייגן L2TP או PPTP (לכבלים)

תכניס הוסטניים

שם משתמש וסיסמה

וגמרת עיניין, הIP ישתנה כל פעם שתתחבר לאינטרנט

בקשר לפורטים...זה ממש מוזר...אמרת שהאינטרנט לא עובר דרך ראוטר כל שהוא ושהפיירוול של XP מנותק?

אם זה נכון מעניין מה באמת חוסם את הפורטים....

רועי

פורסם

אם אתה מחבר את המודם לכרטיס אחר אחר הוא לא יסתנכרן מכיון שהמודם עובד רק עם כרטיס הרשת איתו התחברת.

מה שכן, אתה יכול לעשות את זה, ורק אז להתקשר לחברת הכבלים ולומר להם שהחלפת כרטיס והם ירשמו את הMAC שלו מחדש, וככה תקבל IP חדש.

מאיפה הבאת את זה? ברצינות בא לי לדעת איך השמועות האלה עוברות :bash:

נראה לך הגיוני שחברה שלמה תרצה לקבל טלפונים לתמיכה (ועוד טלפון חינמי) שלהם כדי לשמוע "קניתי מחשב חדש תחברו אותי!!"

כנראה שלא אם כתבת מה שכתבת...

אתה יכול לחבר כול מחשב למודם, פשוט תכבה אותו ותדליק אותו מחדש והוא יזהה את הכרטיס החדש ויחבר לך אותו לאינטרנט לגבי האייפיי

לא יודע, אבל בזה אני בטוח (זאת לא שמועה) :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

בקשר לפורטים...זה ממש מוזר...אמרת שהאינטרנט לא עובר דרך ראוטר כל שהוא ושהפיירוול של XP מנותק?

אם זה נכון מעניין מה באמת חוסם את הפורטים....

:'( ורק שתדע אתמול עשיתי עוד פורמט אמרתי אני אתקין רק תכרטיס רשת וישר אבדוק ועדין הייתה תבעיה ככה שהבעיה לא מהמחשבשלי

פורסם

מאיפה הבאת את זה? ברצינות בא לי לדעת איך השמועות האלה עוברות :bash:

נראה לך הגיוני שחברה שלמה תרצה לקבל טלפונים לתמיכה (ועוד טלפון חינמי) שלהם כדי לשמוע "קניתי מחשב חדש תחברו אותי!!"

כנראה שלא אם כתבת מה שכתבת...

אתה יכול לחבר כול מחשב למודם, פשוט תכבה אותו ותדליק אותו מחדש והוא יזהה את הכרטיס החדש ויחבר לך אותו לאינטרנט לגבי האייפיי

לא יודע, אבל בזה אני בטוח (זאת לא שמועה) :kopfpatsch:

תראה, אני מחובר דרך הכבלים בחיבור קבוע ללא חייגן כבר יותר משנתיים וחצי (בדיוק מאז סיום הניסוי), והמודם לא מסתנכרן לי מאז עם שום כרטיס רשת חוץ מהכרטיס איתו התחברתי אז.

בפרק זמן הארוך שיש לי אינטרנט מהיר ניסיתי כבר את כל הווריציות ושום דבר לא עזר.

אז דבר ראשון זה לא שמועות, זה עובדה.

ודבר שני, היית פעם מחובר דרך חיבור קבוע שאתה מדבר בכזה ביטחון וזלזול בדברים שלי?

פורסם

סתם שאלה- למה אתה צריך IP סטטי?

כל מה שIP סטטי נותן אפשר לקבל דרך הפניה של DNS דרך הרבה חברות מוכרות

כגון DynDNS.org ugus

לדעתי פשוט תעשה לך חייגן L2TP או PPTP (לכבלים)

תכניס הוסטניים

שם משתמש וסיסמה

וגמרת עיניין, הIP ישתנה כל פעם שתתחבר לאינטרנט

רועי

מיליון לקוחות מרוצים :P

לא ענית לי למה אתה חייב IP סטטי ולא דינמי כמו כולנו ;)

פורסם

תראה, אני מחובר דרך הכבלים בחיבור קבוע ללא חייגן כבר יותר משנתיים וחצי (בדיוק מאז סיום הניסוי), והמודם לא מסתנכרן לי מאז עם שום כרטיס רשת חוץ מהכרטיס איתו התחברתי אז.

בפרק זמן הארוך שיש לי אינטרנט מהיר ניסיתי כבר את כל הווריציות ושום דבר לא עזר.

אז דבר ראשון זה לא שמועות, זה עובדה.

ודבר שני, היית פעם מחובר דרך חיבור קבוע שאתה מדבר בכזה ביטחון וזלזול בדברים שלי?

אתה טועה; גם לי יש חיבור קבוע בכבלים ואני לא חווה את הבעיה. "סינכרון" המודם כלל לא תלוי ב-MAC של כרטיס הרשת שלך. למעשה, הוא כלל לא תלוי במחשב שלך - המודם אמור להישאר מסונכרן גם אם המחשב כבוי.

פורסם

אתה טועה; גם לי יש חיבור קבוע בכבלים ואני לא חווה את הבעיה. "סינכרון" המודם כלל לא תלוי ב-MAC של כרטיס הרשת שלך. למעשה, הוא כלל לא תלוי במחשב שלך - המודם אמור להישאר מסונכרן גם אם המחשב כבוי.

כלומר, אם אתה מחבר מחשב אחר למודם הוא ישר מחובר ללא צורך בשום הגדרות ושום שינויים וניתן לגלוש באינטרנט?

פורסם

אני מחובר עוד מהניוסוי גם בכבלים בגלל זה אני אומר לך ככה,

יכול להיות שהגורם הוא מודם ישן? (עוד מהניסוי, הראשונים שהגיעו?) :nixweiss:

אצלי עברתי על החיבור שלי הרבה מחשבים+ניידים ולכולם היה אינטרנט. בהפעלה של המודם הוא מתחבר לרשת ונותן אינטרנט גם

אם מחשב לא מחובר אליו ע"י זכרון של הכרטיס האחרון שחובר אליו, אם בהפעלה שלו הוא מגלה כרטיס חדש אז הוא מחבר אותו

פורסם

חיפשתי קצת באינטרנט, ונזכרתי במשהו שהיה קיים פעם שהיית צריך להירשם דרך אתר הבית שלהם (נראה לי כתובת MAC) - אבל היום זה כבר לא קיים.

בכל אופן, אצלי, אני יכול לפרמט את המחשב להדליק אותו ויש לי אינטרנט ללא שום הגדרות.

אולם אם אני מחליף כרטיס רשת, אין אינטרנט ולא משנה אם אני מאפס את המודם ומאפס את הכתובות שלו עם Ipconfig /Release - Ipconfig /Renew.

לא נראה לי שהמודם שלי הוא ישן מכיון שהחליפו לי אותו לפני כחצי שנה, ויש לי כיום את הMOTOROLA SB4101. דיי חדש, לא?

פורסם

לא נראה לי שהמודם שלי הוא ישן מכיון שהחליפו לי אותו לפני כחצי שנה, ויש לי כיום את הMOTOROLA SB4101. דיי חדש, לא?

יש לי בדיוק את אותו המודם. וכן, אם מחברים מחשב נוסף, הוא אוטומטית מקבל IP כאשר לאלה שמחוברים "קבוע" כמונו, מדובר ב-IP אינטרנטי שאפשר לגלוש איתו ישירות. ניתן למשוך עד 3 כתובות שכאלו וזו אחת הסיבות שבגללה עברו לחייגנים המחורבנים.

פורסם

אולם אם אני מחליף כרטיס רשת, אין אינטרנט ולא משנה אם אני מאפס את המודם ומאפס את הכתובות שלו עם Ipconfig /Release - Ipconfig /Renew.

מעניין למה אצלי זה לא עובד. אם אני מחבר מחשב אחר למודם, או שאני מחליף כרטיס רשת האוינטרנט לא מתחבר :screwy:

(כמובן שאני לא מדבר על שיתוף ברשת אלא על חיבור ישיר)

אולי ערוצי זהב באיזור שלי עדיין עובדים בצורה מיושנת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים