עבור לתוכן

איך אני משנה את הIP בחיבור הקבוע שלי ?

Featured Replies

פורסם

אין לי חייגן ככה שהאייפי שלי לא משתנה כל התחברות

ניסיתי לעשות ריליס-ריניו לאייפי אבל זה לא עזר הוא מקבל את אותו האייפי.

השארתי את המודם כבוי כל הלילה גם לא עזר.

פורסם

ראיתי פעם דיון של זה איפהשהו...

אם אני לא טועה אתה צריך ליצור חייגן pptp ולהתחבר איתו, ככה האיפי שלך ישתנה וכשתתנתק ממנו הוא יחזור להיות האיפי הקבוע.

פורסם

טלפון קטן לשירות הלקוחות של הכבלים והכל יהיה בסדר :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הרגע התקשרתי להוטו ביררתי אמרו שאי אפשר

רק אם אני אתחבר דרך החייגן של הספק

כדאי להתחבר לאינטרנט דרך חייגן או שעדיף להישאר איך שאני עכשיו ? (אני רוצה לשנות את האייפי שליכדי לפתור בעית פורטים במחשב)

פורסם

תלוי מה השימוש לך במחשב.

אם אתה מעוניין לגשת אל המחשב שלך ממקום אחר דרך האינטרנט או סתם לפתוח שרת FTP על המחשב, עדיף חיבור קבוע.

כך אין צורך לזכור כל פעם את הIP שלך.

זה גם חוסך את כל הסיפור של הגדרות חייגן, והתחברות לאינטרנט בכל פעם שאתה מדליק את המחשב.

אם לא, עדיף באמת חיבור דרך חייגן כך אתה יותר "מאובטח" שהIP שלך משתנה ויהיה יותר קשה לפרוץ לחדור למחשב שלך.

בכל אופן, קיבלת מתנה שהרבה אנשי היו מעוניינים שתהיה להם - אפילו יש אנשים שמשלמים כסף בשביל שיהיה להם חיבור קבוע.

לסיכום:

לדעתי תשאיר את זה כך רק תשים פיירוול טוב.

פורסם
  • מחבר

וואלה ? :)

אני זוכר שלפני חצי שנה בערך התקשרתי ושאלתי תשאלה הזאת ואמרו לי שאני צריך לנתק ולכבות את המודם ל24 שעות ואייפי ישתנה...מישהו שמע על דבר כזה?

פורסם

זה הכל בצד של השרת שלך, הוא מנפיק IP דרך DHCP

שזה אומר שגם ה IP שלך משתנה לפעמים אבל רק כשהסרבר שלהם עושה זאת.

אם הם מעונינם הם יכולים להחליף לך IP חדש, פשוט כנראה דיברת עם הבחור הלא נכון,

אם אתה סתם רוצה כתובת חדשה אז תנסה שוב להתקשר ותספר איזה סיפור שנראה לך שמישהו מטריד אותך ומנסה להתחבר אליך בלי הפסקה, אולי זה יעזור...

ובכל מקרה, איך שאמרו לך כבר, STATIC IP זה סבבה לאללה, אתה יכול אפילו להיות ההוסט של האתר שלך אם אתה רוצה, ככה שהיתרונות שלו מרובים מהחסרונות....

לגבי לנתק את המודם שלך זה גם לא ישנה, האפשרות היחיגה שכן ישתנה זה עם תנתק את המודם לגמרי, גם מהחשמל ואחרי כמה שעות לנסות שוב בתקווה שמשהו אחר קיבל את הIP שלך. אבל אתה חייב לנתק אותו לגמרי גם מהחשמל.

פורסם

אמרו לי לנתק את המודם ל3 ימים בערך, ואז האייפי משתנה!

כמובן שהכל זיוני שכל של 012 !!!!

פורסם

אתה מבולבל נורא

אתה צריך לשנות את האייפי האינטרנטי החיצוני שלך ? אתה לא יכול

זה אייפי שמשוייך לך מהספק, ואתה תמיד תמיד תמיד תקבל את אותו האייפי

אלא אם כן תתקשר לספק שלך ותבקש לשנות את האייפי הזה לאייפי אחר

ואז האחר גם הוא יהיה קבוע, ומשוייך רק לך.

דבר שני, אין קשר בין אייפי לפתירת בעיית פורטים במחשב

שום קשר, בכלל בכלל

אם אתה צריך לפתוח פורטים, אתה פותח אותם בממשק של הראוטר שלך (אם יש ראוטר) או בפירוול או בכל תוכנה אחרת שחוסמת את הפורטים אצלך לוקאלית במחשב.

אם אין תוכנה שעושה את זה והפורט תקוע תריץ פקודת איפוס רשת ותאתחל את המחשב

netsh int ip reset 1.log

אם מדובר ב XP-SP2 אתה יכול גם להריץ את

netsh winsock reset

עדיף לשתק כל כרטיס רשת לפני הרצת הפקודות הנ"ל

(disable your local area connection)

כמו כן לגבות על דף הגדרות שיתוף שונות בין מחשבים אם יש, כי הפקודות מאפסות את זה.

פורסם
  • מחבר

Kidney_stonE תראה אני יודע איך הבעיה שלי נקראת.. הפורטים שלי לא סגורים ולא פתוחים

הם Filtered Ports. אם תעשה את הבדיקה הזאתי http://www.speedguide.net/scan.php

אתה תראה שחלק מהפורטים שלך פתוחים..חלק סגורים ואולי חלק משתייכים ל FILTERED.

אצלי כווולם פילטרד בגלל זה זה לא משנה אם אני פותח את הפורטים בפיירוול או ארם אני מכבה את הפיירוול לגמרי - עדיין אני לא יכול להתחבר

לתוכונות שצריכות תפורטים כמו אימיול או ביטורנט.

filtered port Filtered ports do not respond to a portscan at all, they don't appear to exist. This is the best security level for your ports, as it provides no information about your system or its existence (a.k.a. black hole).

הפקודות שאמרת עלולות לעזור לפתור את הבעיה שלי ?

פורסם

תראה,

אם אתה לא זה שסגר את הפורטים האלה

והפירוול שלך מתפקד בלי בעיות

אני מאמין שכן

תריץ אותם, אין סיכון

אם אתה מחובר לאינטרנט באמצעות מחשב אחד ומודם אחד, ולא יותר מזה, אז אני לא מאמין שהפקודות האלה ישנו לך משהו במערכת

סה"כ, אני מריץ את הפקודה הזאת בתמיכה עם מלא לקוחות שהפורטים שלהם נסגרו , כנראה בגלל SPYWARES, והם לא יכולים לגלוש

(כי פורט 80 סגור) ולא יכולים לקבל דואר (כי פורט 110 סגור)

מבחינתי מסוננן זה סגור, את הבדיקה עושים דרך טלנט, אייפי של שירות (כמו HTML או POP) והפורט

בתוצאות אני רואה אם יש מעבר מידע או לא

אני אומר לך על זה.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי אותם והוא מחק כמה דברים מהרג'יסטרי (כולל הטוויקים [כמו הtcpmaxwindow וה tcp1323opts]), כמה הוסיף ולכמה עשה ריסט אבל הבעיה נשארה, מה גם שהמחשב אחרי פורמט ועדין יש את הבעיה (קיוויתי שתפטר בפורמט)  :( אני אובד עצות

פורסם

איך בדיוק אתה מחובר לאינטרנט ?

מחשב + מודם ? (איזה מודם, ואיך הוא מחובר למחשב ? USB או כרטיס רשת ?)

כמה מחשבים בשיתוף ?

מחשב וראוטר ?

מחשב ומודם מקונפג כראוטר + סוויטץ' ?

חברה/דגם של כל המכשירים/כרטיסים גם אולי יעזור.

תתאר את הבעיה בדיוק

הפורטים האלה ש"מסוננים" לך, איזה פורטים אלה ולאיזה שימושים ומטרות אתה צריך לפתוח אותם ? תן תצלום מסך מהבדיקה שעברת בspeedguide.

המערכת שלך היא service pack 2 או לא ?

אולי הבעיה היא הטוויקים האלה שהתקנת ? או תוכנה שאתה מתקין אחרי פירמוט ?

איזה פירוול יש לך ? הוא פועל בנוסף לפירוול של הוינדוז ? (אם זה SP1 אז בנוסף לפירוול שעל החייגן ?)

איזה אנטי וירוס יש לך, אם יש ?

תוכנות הגנה רלוונטיות אחרות

נט לימיטר ?

כל מה שמתעסק בהגדרות רשת שנראה לך קשור.

פורסם
  • מחבר

חח וואי

טוב אז ככה: אני מחובר לאינטרנט דרך מודם מוטורולה SB4200 דרך כרטיס רשת - המובנה שיש על הNF7-S. אין לי ראוטר - אין שיתוף מחשבים.

(לא מתחבר דרך חייגן)

רק מחשב בודד אחד. כמו שכתוב בספידגייד פורט מסונן זה פורט שלא מגיב לסריקת פורטים בכלל..המצב הזה אומנם הכי בטוח למחשב אבל כשאתה

צריך לעשות שימוש בפורטים נכנסים ו\או יוצאים אז אתה לא תצליח כמו להתחברות שרתים באימיול או לעבודה נורמלית בביטורנט.

*2 תצלומי מסך מהבדיקה הוספו - אחד כשאר לא הייתי מחובר לאתר שלהם אז בדקו רק 59 פורטים - וךאחר שעשיתי לוג אין הם בודקים 151 פורטים*

יש לי מחשב SP2 והבעיה היא לא של הפיירוול המובנה שבXP בגלל שגם אם הוא כבוי הבעיה נמשכת.

אין לי הרבה תוכנות שמותקנות במחשב (כי רציתי לעקוב אחר התוכנה שגורמת לבעיה הזאת)

azureus

codec pack all in 1

emule

flashget

jaws pdf editor

googletoolbar

icq lite

system mechanic 5

java

kaspersky

jv16 power tools

ad aware

media player classic

msn messenger\messenger plus

office

mirc

nasa world wind

quicktime alternative

real alternative

ספייבוט

TuneUp Utilities 2004

ווינראר

anti tracks

cleancenter

זהו. אין לי נטלימיטר.

בקשר לטוויקים - לא הם כבר לא קיימים זה היה אלה http://www.winguides.com/registry/display.php/645/ (ערכים טיפה שונים)

אבל זה לא הבעיה של הטוויקים לדעתי כי הם היו לי כשהבעיה לא הייתה

אין לי עוד פיירוול .

חשוב לציין שבחומרה הזאת הבעיה לא קרתה

[attachment deleted by admin]

פורסם

ליצור VPN PPTP או לרשום ipconfig/release בדוס ולנתק את המודם מהחשמל למשהו כמו רבע שעה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים