פורסם 2005 באפריל 1620 שנים אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום. 2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת. את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור להודעה הראשונה שלך. תודה.
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים וואלה חחח שישנה למשהו כמו "מה דעתכם על הלוח אם הזה לשרתים והאם יש משהו טוב יותר" ככה לפחות אני הייית קורה לדיון :-\
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים וואלה חחח שישנה למשהו כמו "מה דעתכם על הלוח אם הזה לשרתים והאם יש משהו טוב יותר" ככה לפחות אני הייית קורה לדיון :-\אני ג'ירפה סורית אם הוא באמת צריך לוח אם לשרתים או תחנות עבודה, אני שם שלוש בוטנים ומסטיק אורביט על זה שהוא סתם חיפש את הלוח הכי יקר ושאל - "איך זה!!!!!!"
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים ממתי A8N-SLI DLX זה לוח לשרתים?פותח הת'רד - הלוח הזה לא משהו, יש לו בעיות עם עבודה ב1T, וזה פוגע בביצועים שלו. עדיף לקחת את הלוחות המקבילים של DFI\MSI
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים אם לא שמת לב « שינוי אחרון: אתמול בשעה 13:34:57 על ידי magnezion » לפני זה הוא נתן לינק ללוח אם לשרתים!!
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מחבר בטעות נתתי מקודם לינק באמת של לוח אם שלרתים (מה לעשות קורה שמתבלבלים) :silly:
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים בטעות נתתי מקודם לינק באמת של לוח אם שלרתים (מה לעשות קורא שמתבלבלים) :silly: זה נשמע כמו תירוץ של "חבר שלי" ולי זה נשמע מסריח(גללו אני מריח שקרנים מקילומטר)
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מחבר אוליייי זה נשמע כמו תרוץ אבל זה לא בכל מקרה זה לא משנה רק רציתי לדעת עם קניתי לוח אם בסדר !!! -----------------------------------------------amd athlon 64bit 3000+ 1.81GhzAsus A8N-SLI Deluxe--nForce 4 SliKingSton-DDR400-1gb Dual ChannelSATA-500GBG-Force EN6200GE/TD PCI-ECPU TEMP---->20cM\B TEMP 19c
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים לוח יספיק גם ה MSI K8N Neo4-Fואז אפשר להכניס בתקציב כרטיס 6600GTזה הבדל יותר גדול מאשר Neo4-F ו Neo4 Platinum
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים הוא כבר קנה לוח אםהוא שואל בדיעבדבסה"כ לוח סבבה אם אתה לא אוברקלוקר רציני (או בינוני)
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים אוליייי זה נשמע כמו תרוץ אבל זה לא בכל מקרה זה לא משנה רק רציתי לדעת עם קניתי לוח אם בסדר !!! -----------------------------------------------גם זה נשמע מסריח אבל נניח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.