עבור לתוכן

דיסק די.וי.די של 8.5 ג'יגה

Featured Replies

פורסם

כמה צריך לעלות דיסק כפול של די.וי.די(8.5 GB)?

בדקתי וראיתי שזה עולה מעל 50 שקל לדיסק אחד וזה נשמע לי ממש לא הגיוני... :screwy:

פורסם

כן, גם לי, אבל זה מה יש...  :silly:

פורסם

אין מה לעשות זה המחיר של מדיה כזאת {50+} מה לעשות גם שהמדיה יחסית חדשה ..

חכה כמה שמן עד שהמחיר ירד בהרבה .. בנתיים לא שווה לקנות

פורסם
  • מחבר

תודה בכל מקרה... :nixweiss:

פורסם

לדעתי מספיק זמן עבר

עד שהטכנולוגיה הזאת תהיה שמישה כמו דיסקים רגלים של DVDR הBDR יתחילו לצאת

שוב פעם מנצלים את הצרכן

שחיטה כספית

פורסם

לדעתי מספיק זמן עבר

עד שהטכנולוגיה הזאת תהיה שמישה כמו דיסקים רגלים של DVDR הBDR יתחילו לצאת

שוב פעם מנצלים את הצרכן

שחיטה כספית

קודם כל אף אחד לא מנצל/עושק/גונב אותך.

אף אחד לא מכריח אותך לקנות דיסקים דו שיכבתיים, זה מוצר כמו כל דבר שהיצרן שלו רשאי לקבוע את המחיר שלו.

אם אני לדוגמא מייצר (סתם לדוגמא) דגם מוקטן של חסידה מפלסטיק זול אני ראשי לגבות עליו איזה מחיר שאני רוצה (גם מאה אלף דולר לצורך העניין) בלי שאני אגנוב/אעשוק/אנצל אף אחד, לא רוצים את הדגם של החסידה שאני מייצר, לא צריך, אני לא מכריח אף אחד, אם אתה רוצה את הדגם שאני מייצר ומוכן לשלם עליו את המחיר שאני דורש אז פה הגענו לעמק השווה ונחתם חוזה וולונטרי בין שני אנשים מבוגרים במדינה דמוקרטית מבלי שאחד הצדדים ינצל את הצד השני.

וכאן היו 60 שניות על כלכלה חופשית.

וחוצמזה אתה יודע בכלל כמה עולה לייצר דיסקים דו שכבתיים?

פורסם

זה מילכוד 22. המחירים גבוהים אז אנשים לא קונים. אנשים לא קונים אז מייצרים כמויות קטנות והמחירים גבוהים.

אם היה איזה כורח לקנות DL אנשים היו קונים בלית ברירה, אבל כשהמחירים של X16 נמוכים אנשים מעדיפים לקנות שני דיסקים של X16 במידת הצורך מאשר DL. גם הרבה יותר זול וגם נצרב הרבה יותר מהר.

פורסם

מדיות ה DL הם הפיספוס הכי גדול בכל מה שקשור לצורבי DVD...יקרים פחד,עם ה HDDVD בפתח,מדיות ה DL יהפכו לפלופי של הדור :P

פורסם

רעיון יפה שלא נראה שממש יצליח.באמת חבל.

:kopfpatsch:

פורסם

המחיר הגבוה נובע מזה שזה עשוי משתי שכבות של חומרים וזה מייקר את העיניין כי אסור שהשכבה השנייה תפגע בראשונה ובגלל זה הדיסקים יקרים

מדיות ה DL הם הפיספוס הכי גדול בכל מה שקשור לצורבי DVD...יקרים פחד,עם ה HDDVD בפתח,מדיות ה DL יהפכו לפלופי של הדור :P

חחחחחחחחחחחח לפלופי של הדור הבא ........ :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים