עבור לתוכן

ירידה משמעותית בהארד דיסק מאקסטור שבוע אחרי הקנייה.כנסו להסבר.

Featured Replies

פורסם

טוב אני רוצה לציין כי רכשתי לפני שבוע הארד דיסק של מאקסטור ועשיתי את זה בלב שקט בגלל שקראתי המון אבל המון המלצות עליו שהוא מהיר וכו......אבל כגודל הציפייה כך גם גודל האכזבה........התאכזבתי מהם ממש .......

אז הסיפור הוא ככה :

אחרי שקניתי אותו הוא נתן לי תוצאה מעולה של 1947 נקודות בPCMARK2002 שזו תוצאה מכובדת  ,עברו איזה 3 ימים ואני עשיתי עוד בדיקה ואני רואה כמובן שהתוצאה ירדה ל1689 ירידה מכובדת מאוד בביצועים אבל היום זה היה ממש מגוחך......קיבלתי תוצאה של 1342 בPCMARK 2002 .... :-\ ממש אכזבה ואני רוצה שאנשים אחרים גם יקראו את זה כי לפי דעתי מה שהם עשו זה לתת בהתחלה ביצועים סופר ואז אחרי שבוע שבועיים בדגמים החדשים שלהם הכונן יהפוך לגרוטאה.......מה שאני יודע שאני יותר לא ילך על מאקסטור מה בקשר אליכם אני לא יודע....

מדובר על דגם 160GB SATA מהדגמים החדשים הנקראים דיאמונד מאקס 10 ואני רוצה גם להגיד שבמשך כל התקופה הארד דיסק היה על 23 רצוף ובמאמץ גג 26 לא יותר..... >:(

פורסם

אולי אתה נפלת על פאק? או שהכבל שלך קצת נדפק

כדאי שתנסה לשנות משהו

ולא סתם להגיד שנדפקת

יכול להיות שזה בר תיקון/פתירה

ידוע שההראדיסק נשחק ונהרס ומואט עם הזמן

אבל לא בכזאת מהירות

תבדוק את העניין תנצל את האחריות ותתן למקום שקנית בראש

הם יתנו לך כונן חדש במקרה הכי גרוע

או יחליפו לך לWD גם אם תרצה

פורסם

בדקת שאין שום תוכנה שפועלת ברקע ומשתמשת בHD שלך בזמן הבדיקה?

אם יש תוכנה שמשתמשת בHD שלך בזמן הבדיקה אז זה יוריד את התצאה.

פורסם
  • מחבר

טוב לשמחתי צדקתם .....הייתה בעיה בכבל של הSATA :pissed:

החלפתי וחזרתי לקבל 2164 .........והמחשב באמת טס עכשיו......אני חוזר בי ממה שאמרתי מקודם כי חא ידעתי שהבעיה הייתה בכבל......טוב בכלזאת תודה אנשים! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים