פורסם 2005 באפריל 1520 שנים שלום לכולם,שאלתי היא כזאת:אני כיום משתמש באפשרות ה-RAID של הלוח אם שלי ASUS A7N8X DELUXE עם שני דיסקים קשיחים MAXTOR 120GB SATA שהפכו לדיסק אחד גדול של 240 (אם זכרוני אינו מטעה אותי קוראים לזה RAID0).אני חושב על לקנות לוח אם חדש אשר כמובן יכלול גם כן בקר RAID ותהיתי אם אני אאבד את תכולת הדיסקים בעקבות החלפת הבקר, או שאפשר פשוט לחבר את הדיסקים לבקר החדש והוא יזהה את התצורה?
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים לפי דעתי אין שום סיבה שהחומר ימחק כי אתה לא מגדיר שום מחיצות חדשות הבקר החדש יזהה את התצורה רק עם תגדיר אותו בביוס
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים מחבר אני מקבל כאן תגובות מעורבות.אחד אומר שכן אחד אומר שלא. למי להאמין?יש כאן מישהו שעשה דבר כזה בעבר והצליח לו?אני לא רוצה לאבד את כל החומר שיש לי על הדיסקים. חלקם מאוד חשובים לי.
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים מערכי רייד הם דברים רגישים.בשום אופן אל תנסה להעביר את הדיסקים לבקר אחר ולהגדיר אותם.לא לחינם הבקרים משמידים את המידע כאשר אתה מגדיר מערך חדש.
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים לא שאני מכיר.תוכל לנסות לבצע Ghost למידע לקובץ שישמר בדיסק חיצוני, ואחר כך לנסות לשחזר אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.