פורסם 2005 באפריל 1520 שנים יש לי את התוכנה EVEREST Home Edition אבל אני לא מוצא ממש מפרט של כל החלקים (אפילו לא חצי מהם) שרשום טמפרטורות.מעבד, לוח, מארז ושתי הרד דיסקים (מתוך 7) ראיתי.אבל איפה כל השאר ?בכלל רציתי בעיקר לבדוק לכרטיס מסך.
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים יש לי את התוכנה EVEREST Home Edition אבל אני לא מוצא ממש מפרט של כל החלקים (אפילו לא חצי מהם) שרשום טמפרטורות.מעבד, לוח, מארז ושתי הרד דיסקים (מתוך 7) ראיתי.אבל איפה כל השאר ?בכלל רציתי בעיקר לבדוק לכרטיס מסך.זה הטמפרטורות שאתה צריך לראות, לא יודע איזה לוח לך אבל מאוד יתכן שאין לך עוד חיישנים - כמו על הציפסט ועל ה pwmic.כרטיס מסך - אם יש לך חיישן טמפרוטורת רק אז זה יופיע לך במאפיינים ובאפשריות של הכרטיס מסך.
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים מחבר זה הטמפרטורות שאתה צריך לראות, לא יודע איזה לוח לך אבל מאוד יתכן שאין לך עוד חיישנים - כמו על הציפסט ועל ה pwmic.כרטיס מסך - אם יש לך חיישן טמפרוטורת רק אז זה יופיע לך במאפיינים ובאפשריות של הכרטיס מסך.מעבד: AMD Athlon 64 3200+ (S-939)לוח אם: ASUS A8N-SLI Deluxe (s939) NF4, (2xPCI-E)זכרון ראם: RAM DDR 400 512MB Kingmax CL3 *4 (2G RAM)כ. מסך: SAPPHIRE (ATI) X850XT Platinum Edition VIVO 256MB 256BIT DVI*2ספק כוח: ENERMAX EG495P-VE Noisetaker 485Wזה הרכחיבים המענייניםוהרד דיסקים מתוך 7 הוא מראה רק שתים זה גם אמור להיות ככה ?
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים בeverset החדש שהוא כרגע רק בגירסאות ביטא יש את הטמפרטורות של הכרטיס מסך בסנסורים שם תחפש את זה באתר שלהם וגם החדש יותר מדוייק ונכון סביר להניח שהגירסה הרשימית האחרונה מאוד מאוד לא המינה עם כל הציוד החדש שיש לךהלינק : http://www.lavalys.hu/pre/everesthome/everesthome_build_0306.zip
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.