פורסם 2005 באפריל 1420 שנים שאני שומע באוזניות אני שומע רק באוזניה השמאלית, אני יודע שזה לא בעיה באוזניות כי זה קרה לי בעוד אוזניות.מישהו יודע איך הבעיה ואיך לתקן?תודה מראש
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים דבר ראשון תבדוק אם יש מגע טוב בין החיבור של האוזניות לכרטיס קול. אם הכל מחובר כיאות, בדוק בהגדרות ה-Volume אם באפשרות Ballance, הקוו עומד באמצע ולא לצד אחד בלבד.
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים תנסה למחוק את הדרייברים של הכרטיס קול המותקנים אצלך ולהתקינם מחדש. אם תרצה, תביא לכאן את השם של הכרטיס קול שלך ואני אנסה למצוא לך דרייבר מעודכן.יש עוד אפשרות שאותה תבדוק קודם כל והיא, לבדוק בלוח הבקרה ב-Sound and audio devices את ההגדרות השונות.
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים מחבר אם תרצה, תביא לכאן את השם של הכרטיס קול שלך ואני אנסה למצוא לך דרייבר מעודכן.אני לא מבין במחשבים, אז תגיד לי בבקשה אם הגיוני שלכרטיס קול קוראים:Realtek AC'97 Audio
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים אני לא מבין במחשבים, אז תגיד לי בבקשה אם הגיוני שלכרטיס קול קוראים:Realtek AC'97 Audioהגיוני בהחלט יש לך כ. קול OB (על הלוח )
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים מחבר אוקיי, תודה.עכשיו מהאתר הזה:http://www.realtek.com.tw/אני אמור להוריד את הדרייברים?
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים הדרייברים מצורפים בדיסק שקבלת עם הלוחאבל בכל זאת תנסה קודם לבדוק שהוא לא מוגדר על יציאה דיגיטלית
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים מחבר הדרייברים מצורפים בדיסק שקבלת עם הלוח אני לא מוצא את הדיסק אין אפשרות להוריד את הדרייברים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.