פורסם 2005 באפריל 1420 שנים בהתחלה חשבתי שהוא עושה רעש ביגלל המעברר אז קניתי מעברר כזהhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_986&products_id=5456אבל עכשיו הוא עדין עושה רעש פחות או יותר.וגם זה לא ממש הוריד את החום של המעבד אולי רק בכמה מעלותיש איזה פיתרון להוריד תרעש.רק שאני סם תמעברר על הכי חלש אז הוא קימעת ולא עושה רעשאבל אז המחשב מתחמם...
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים רוב הסיכויים שהרעש בא מההארד-דיסק או מהכוננים....תנתק את הזרם החשמלי מהם (מהכוננים והארד-דיסק) ותיראה אם הרעש ממשיך...
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים יש סיכוי שזה מהספק כח אבל זה תלוי גם במחשב שלך מה המפרט?! כמה מאוורים יש לך במחשב?!
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים מחבר קצת.. אני צריך להוסיף ...1 של המעבד ...ושל הספק ..וזהו....אני מוסיף השבוע 2 מעברריםואז עוד 2....
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים אין לך מאווררים על הלוח אם ו/או על הכרטיס מסך ?בכל מקרה, בהחלט יתכן שזה מגיע עם מהמאוורר של הספק, שים את האוזן ותבדוק...הפתרון הכי מומלץ הוא לנקות את המאוורר מאבק ולשמן אותו.
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים מחבר זה מעברר חדש..סמתי לינק ...כזה מעברר יש לי.והרעש ניחלש...ויש לי עוד על הכרטיס מסך...
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים תכבה את המחשב, תפרק מאוורר אחד, תמצא את נקודת השימון שלו (בד"כ מתחת למדבקה, לפעמים יש מכסה מגומי, לפעמים אין נקודת שימון בכלל) ותשים קצת שמן - השמן המומלץ הוא WD40, אבל אני משתמש בשמן למכונות תפירה. אח"כ תנגב את שאריות השמן, תסגור את המכסה, תחזיר את המדבקה ,ותרכיב את המאוורר בדיוק באותו כיון שבו הוא היה מורכב. כמו כן - אל תשכח לחבר אותו חזרה למתח. חזור על הפעולות הנ"ל עבור כל המאווררים במחשב.כמובן שניקוי של המאוורר מאבק לפני השימון הוא דבר דיי רצוי ומתבקש.אם מקור הרעש הוא מאחד המאווררים, הבעיה צריכה להיפתר (לפחות זמנית).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.