פורסם 2005 באפריל 1420 שנים שלומות, אני צריך לבצע מירור ונתקלתי בבעיה ברגע שאני מתחיל בשינוי על הדיסק וזה מה שקורה: אני מקבל הודעה bad system file name אם צריך תמונה אני יוסיף תודה רבה לעוזרים
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים [ltr]I don't think you can make changes to the any HDD that's in a RAID setup.[/ltr]
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים מחבר they are not in a raid setupi didnt do anything yetjust want to resize the 2 HDD that i havethen i will set a mirror but for nowjust want to resizeEXP: 120 GIGA to 60 GIGAhere is a picturePS i did cheack the drive : CHKDSK /Fnothing wrong[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים [ltr]I think PM corrupted one of the files. I think you'll need to format. sorry...[/ltr]
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים מחבר did it and same errori will leave it for nowmy second problem :i need to make a mirror of my first HD to the second oneas shown bellowdisk 0 as to be mirrored to disk1how can i do this?[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים בקשר לבעיה הראשונה שלךנסה את התוכנה הבאה, לי היא פתרה את הבעיה הזאתhttp://www.acronis.com/homecomputing/products/diskdirector/
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים מחבר NORTON GHOSTאתה יכול יותר לפרט ?במקרה והדיסק הראשון קורס אני יצטרך שהדיסק השני יחליף אותו ללא כול בעיה וללא צורך בהתקנה מחדש של כול התוכנות...והישומים
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים מחבר הבנתי שהלוח שלי תומך בזה אבל איך לבצע זה סיפור אחריש איזה מדריך ? כי בביוס זה לא מובן כול כך ואני מפחד לבצע משהוא לא נכון
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים חשבתי שאתה רוצה גיבוי, לא MIRROR אם זה מידע חשוב אז כדאי לעשות גיבוי אחת לכמה זמן במקום MIRROR (שאז אם משהו הורס את הדיסק הראשון, גם השני ילך).
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים הסיכוי ששני דיסקים קשיחים יפסיקו לעבוד באותו זמן שואף לאפסמבחינת נוחות אין בכלל מה להשוותהבנתי שהלוח שלי תומך בזה אבל איך לבצע זה סיפור אחריש איזה מדריך ? כי בביוס זה לא מובן כול כך ואני מפחד לבצע משהוא לא נכוןאין לך הסבר בחוברת שקיבלת עם הלוח?אם לא, תגיד ונמצא לך מדריך
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים הסיכוי ששני דיסקים קשיחים יפסיקו לעבוד באותו זמן שואף לאפסהממ... וירוס הורס מידע בדיסק אחד, גם בשני. בטעות מחקת משהו שהיית צריך, הלך...שוב, תלוי מה המטרה.. גיבוי דברים חשובים מאוד, כדאי לעשות גיבוי...שימוש במקרה של יתכנות תקלה בדיסק אחד, זה משהו אחר.
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים מחבר הסיכוי ששני דיסקים קשיחים יפסיקו לעבוד באותו זמן שואף לאפסמבחינת נוחות אין בכלל מה להשוותאין לך הסבר בחוברת שקיבלת עם הלוח?אם לא, תגיד ונמצא לך מדריךאיך צורך מצאתי את החוברת היא דיי מפורטת אלף תודות לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.