פורסם 2005 באפריל 1320 שנים אני תמיד חייב ואוהב לעבוד בתאימות מלאה לדוס.יש לי WINDOWS 98 וגם XP שאני מפעיל אותו לעיתים רחוקות.בעיקבות גסיסת ההארדיסק הקודם (120 גיגה) החלטתי לשדרג אותו ל 200 גיגה.הבעיה היא שאם אני מפרמט אותו בדוס לפי אחוזים, נותרים 57 גיגה לא מנוצלים (שאפילו לא רואים בדוס).ואם אני מגדיר אותו ב XP, למרות שאני מגדיר אותו כ FAT32, הדוס לא מזהה את הפרטישנים כלל.ערב שלם של הגדרות, פירמוטים וגוסטים ירדו לטימיון........ניסיתי לחלק אותו ל 3 פרטישנים : 30 גיגה, 150 גיגה ו 30 גיגה.אגב, ישנה בעיה מרגיזה שכאשר קונים דיסק של 200 גיגה, מסתבר בכלל שהוא של 190 גיגה בלבד.........איפה אני משיג magic partion?
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים בחנויות.....סליחה מצטער על ההערה שלא במקום.האמת רציתי לכתוב משהו יותר מלומד,אבל בסוף כתבתי את השטות הזו.שוב-סליחה.
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים תקרא את חוקי הפורום! אסור לדבר על ווארז(הורדות לא חוקיות/פריצות וכו')בקשר לנושא הדיון:דיסק בגודל כזה דורש ש-SP1/2 יהיה מותקן במחשב ככל שזכור לי.
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים תעשה כמה פרטישנים בXP ואת השאר תעשה דרך הדוסזה אמור לעבודהוא לא פתאום אמור לזנוח את החלקים הנותרים
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים עדיף פיתרון מקצועי ונוח כמו Partition Magic .. יחסוך לך הרבה בעיות וכמובן חשוב שיהיה לך SP1 (לגבי SP2 לא יודע ....)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.