פורסם 2005 באפריל 1320 שנים בזמן האחרון אני מרבל מלא ספאם באימייל וזה כבר הרבה מעל מה שהיה בעבר.אז אולי יש לכם המלצה לאיזו תוכנה טובה שחוסמת ספאם?תודה!
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים Norton AntiSpamאם יש לך חשבון Gmail, אז אתה יכול לנהל את החשבון ב-Outlook Express באמצעות POP3.ל-Gmail יש מסנן Spam מובנה.
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים Google GMail incoming mail server: pop.gmail.comGoogle GMail outgoing mail server: smtp.gmail.com
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים יש תוכנה מאוד נחמדה שניקראת SpamNet של חברת CloudMark תוכנה מעולה לפילטור Spam
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים גם לי יש הרבה למרות הanti spam הלא עוזר של 012 ואני צריך משהו שאני לא יקבל את זה אפילו שזה לא יגיע בכלל לתיבת SPAM או DELETED MAILS מבינים האם יש כזה דבר?
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים Gmail מעביר באופן אוטומאטי אימיילים שחשודים כספאם לתיקייה של ספאם.אם אתה מקבל אימיילים לא רצויים מכתובת ידועה, ניתן להגדיר ב-Outlook Express חוק ב-Rules שימחוק את האימיילים המגיעים מהכתובת הזו משרת הדואר מבלי להוריד אותם למחשב.
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים מחבר ה-Spam מגיע כל הזמן מכתובות שונות אבל אלה אותם הודעות ספאם...בנתיים אני אנסה את התוכנות שהצעתם פה.
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים ב-Outlook Express אפשר גם לחסום ספאם לפי הכותרת. במידה ובכותרת קיימות מילים מסויימות שייחודיות לספאם (כמו של של פרסומת או אתר), אז ניתן להגדיר שהאימיילים האלה ימחקו מהשרת דואר מבלי להוריד אותם למחשב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.