עבור לתוכן

עזרה במציאת דרייברים ללוח אם אינטל של פנטיום 3

Featured Replies

פורסם

היי חברים, אני מחפש דחוף דרייבר ללוח אם אינטל של מחשב פנטיום 3 מדגם: intel SE440BX-2 82443 BX\ZX

הלוח הזה הוא לוח משולב כולל כרטיס מסך וכרטיס קול.

הדרייבר לא נמצא באתרים של דרייברים וגם לא באתר של אינטל. באתר של אינטל יש דרייבר אחד

שמתאים לו שרק אמור להתקין את הכרטיס קול אבל משום מה זה גם לא עובד.

ניסיתי להתקין עליו דיסק שמתאים למספר סוגי לוחות אם דומים של אינטל שהיה אמור לעבוד

(על פי ניסיון של חבר שהוא טכנאי מחשבים), אבל זה לא הצליח בשום צורה.

אני כבר מיואש.. האם כל מה שנותר לעשות זה לזרוק את המחשב לפח?

פורסם

תרים טלפון לאינטל ותבקש מהם שישלחו לך את הדרייבר.

פורסם
  • מחבר

כשאני נכנס לאתר שלהם ומבקש תמיכה לגבי הלוח אם הזה, אז הם רושמים שאין יותר תמיכה למוצר הזה

לא בטלפון וגם לא באימייל.

פורסם

זה כשלא מחפשים כמו שצריך ;)

http://downloadfinder.intel.com/scripts-df/Product_Filter.asp?ProductID=208

רוב הסיכויים אבל שאתה לא צריך שום דרייברים בשבילו, הוא כל כך ישן...

ב XP בטוח שלא צריך כלום בשביל הלוח הזה.

פורסם
  • מחבר

או שאתה זה שלא חיפש נכון... כבר סרקתי את האתר שלהם, הדרייבר היחיד שתמצא שם זה לכרטיס קול בלבד של הלוח אם (שזה לא עובד)

כל השאר זה עדכוני ביוס. ואיך ווינדוס אקס פי זה פנטיום 3 מסכן ישן 128 ראם הוא בקושי יזוז ב-XP ובלי דרייברים ב WIN98 אפשר לזרוק אותו.

אין אף אחד שיכול לעזור?

פורסם

או שאתה זה שלא חיפש נכון... כבר סרקתי את האתר שלהם, הדרייבר היחיד שתמצא שם זה לכרטיס קול בלבד של הלוח אם (שזה לא עובד)

כל השאר זה עדכוני ביוס.  ואיך ווינדוס אקס פי זה פנטיום 3 מסכן ישן 128 ראם הוא בקושי יזוז ב-XP ובלי דרייברים  ב WIN98 אפשר לזרוק אותו.

אין אף אחד שיכול לעזור?

למה?

Windows XP לא יתקע כל כך הרבה כמו שאתה מתאר.

זה לא יהיה קריטי במיוחד אם תוסיף עוד 256MB זיכרון.

עכשיו תשמע מה אני מציע,

לפנות ל Intel העולמית ולבקש שישלחו לך את הדרייברים.

פורסם
  • מחבר

הוספה של כרטיס זיכרון זה כסף. (כבר עדיף להחליף את המחשב) אני אנסה לשלוח להם אימייל אבל אני דיי פסימי :kopfpatsch:

פורסם

תנסה..

אני מציע להתקשר,

כדי למנוע רגעי קריזה. ::)

פורסם
  • מחבר

אני מודה לכולכם על העזרה

1. בקשר לכרטיס זיכרון ישן לפי מה שאני יודע הוא אמור להיות יותר יקר מכרטיס זיכרון חדש. איפה אני יכול להשיג זולים וטובים?

מכיוון שלא בכל החנויות מוכרים אותם..

2. איך אני יכול להיות בטוח ב100 אחוז שXP יתקין אוטומטית את דגם לוח אם המדויק הזה?

(יהיה חבל סתם לפרמט ולהתקין מחדש)

פורסם

Windows XP מכיל דרייברים רבים ללוחות (וכרטיסי מסך) שהיו קיימים בערך עד שנת היציאה שלו.

והלוח שלך הוא ישן מספיק בישביל זה.

פורסם

כל השאר זה עדכוני ביוס. ואיך ווינדוס אקס פי זה פנטיום 3 מסכן ישן 128 ראם הוא בקושי יזוז ב-XP ובלי דרייברים ב WIN98 אפשר לזרוק אותו.

אין אף אחד שיכול לעזור?

שאני אבין, מה ציפית למצוא שם ?

אין על הלוח הזה כמעט שום דבר מובנה, ואם הדרייבר של הכרטיס קול ששם לא פועל אז כנראה שגם הכרטיס קול שלך לא מובנה (זה היה אופציונלי באותה תקופה).

הדבר היחידי שאתה צריך להתקין בשביל הלוח הזה זה הדרייבר הסטנדרטי של הצ'יפסט של אינטל (intel inf)

אין שם דרייברים אחרי כי אין שום דבר על הלוח.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שראיתי הכניסה של כרטיס מסך יוצאת מהאיזור של לוח האם ולא מכניסות הPCI. את הצ'יפסט שלו דווקא הצלחתי להתקין

עם דרייבר של לוח אם אחר של אינטל שהצליח להתאים.

בקישור הבא יש מפרט של לוח האם הזה וכאן רשום שיש לו כרטיס משולב של ATI RAGE :

http://cgi.befr.ebay.be/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=1244&item=6735753860&rd=1

הבעיה שגם אם אני אצליח להתקין את הכרטיס מסך עדיין ישאר לי הכרטיס קול

פורסם

אין ללוח הזה כרטיס מסך מובנה, מה שהוא מוכר שם זה מספר רכיבים יחד שאחד מהם זה הלוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים