עבור לתוכן

מחשבים ראשונים מ DELL עם DUAL CORE של אינטל

Featured Replies

פורסם

תפוחים. אתה שרוט!

וכל השאר.. תפסיקו להתייחס...אם מביאים לבן האדם הזה הוכחות והוא ממשיך בשלו (תיכף יאמר שהATHLON64 יותר טוב בMT מהאינטלים) אז המסקנה היא שהוא פאנאט קיצוני. ואני שונא (כן כן...שונא) קיצוניים לא משנה מאיזה צד של הסקאלה הם נמצאים.

חפש לך חיים תפוחים ותפסיק להטריד ולשגע את כולם! תן לחיות בשקט!

וכן, זה אישי!

• תגובות 98
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

אז מה XVERTIGO ? אי אפשר לשחק על ה P4 את המשחקים החדשים?

אני פשוט רואה שיש לך פרסקוט עם 6800GT אז אני מניח שאתה גיימר.

ואיך "התנור" שלך מתמודד עם שאר הדברים?

אתה מרגיש שהוא "נפל"?

פורסם

אז מה XVERTIGO ? אי אפשר לשחק על ה P4 את המשחקים החדשים?

אני פשוט רואה שיש לך פרסקוט עם 6800GT אז אני מניח שאתה גיימר.

ואיך "התנור" שלך מתמודד עם שאר הדברים?

אתה מרגיש שהוא "נפל"?

אינטגרל, אתה ציני או שאתה מנסה לחמם אותי?  :silly: (אני מנחש ציני :lol:)

ה"תנור" שלי רץ ב38 מעלות במנוחה ו54 בעומס מקסימלי... הרבה הרבה פחות מרוב האנשים (ומערכת קרור מים של ASETEK בדרך מחו"ל... תבדוק הודעה שלי ב"אוברקלוקינג וקירור").

למחשב שלי אין בעיה עם שום דבר ואני לא מודאג משום דבר...הGT רץ מעל מהירויות של אולטרה, שום דבר לא עולה באש, הכל מורכב כמו שצריך, לא רועש (יחסית  :silly:) ומאורר כיאות...תאמין לי שקריר יותר ב"תנור" אצלי מאשר בכל מחשב ממוצע.

ותאמין לי שתפוחים רק יכול להחליף צבע לירוק ולהחנק...

אגב כרגע סיימתי להרכיב ולהתקין מחשב משחקים עם AMD 64 3000+ ן6600GT במארז של HEC... מחשב תענוג :)

אז אני לא FANBOY של אף חברה (לתשומת ליבך תפוחים).

אגב אחרי שעתיים של S&M וSUPER PI הוא לא עבר את ה38 מעלות...הצלעות קרירות והכל סבבה (חוץ מהצ'יפסט של הNFORCE4 שאפשר למנגל מעלין...אבל הוספתי מאוורר). שני מאווררים של 120ממ עושים עבודה מעולה במארז המצויין הזה.

וזהו לעכשיו :)

פורסם
  • מחבר

פשוט רציתי לשמוע חוות דעת ממשתמש כבד על תנור הנפל הבזיוני שידידנו תפוחים כל הזמן מתאר.

כן, גם אני לא מזמן הרכבתי לבן של חבר בדיוק את אותו המפרט על 939 ועובד סבבה. אחלה מעבד ה 3000 (כל עוד שלא מריצים דברים כבדים ברקע).

פורסם

עם קירור כזה זה לא דוגמה להשוואה,

כל מי שיקנה אינטל (שכבר, יותר יקר מAMD) יתחיל לרוץ אחרי מאווררים וגופי קירור יקרים שמסתכמים במאות שקלים.

אז זה כבר באמת יקר מאוד ולא משתלם.

אני בטוח שעם Wini939 ולוח אם תואם nF4 המערכת הייתה יותר קרה,

ויכולות אוברקלוק ללא פשרות, כבר ראינו לא מעט 1.8GHz@2.6\2.7GHz במתח סטוק עם קירור פסיבי.

פורסם
  • מחבר

שטויות, הקרור המקורי שבא עם 775 שקט ועושה את העבודה. לא הייתי עושה על הקרור המקורי OC רציני אבל אין צורך בקרור יקר.

פורסם

המערכת שלי מיועדת לOC ... גם אם אתה רוצה לעשות OC טוב לAMD תצטרך צלעות קרור טובות יותר.

שוב פעם, אני חוזר ואומר

לכל מעבד יש את היתרונות והחסרונות שלו! מספיק להיטפל לדבר אחד בלבד! ראו את התמונה הכוללת וגלו שבסה"כ המעבדים שווים.

פורסם

שטויות, הקרור המקורי שבא עם 775 שקט ועושה את העבודה. לא הייתי עושה על הקרור המקורי OC רציני אבל אין צורך בקרור יקר.

עם קירור מקורי הטמפ' בIDLE לא תהיה 38c מעלות ובLOAD היא לא תהיה 54c אלא הרבה יותר.

הקירור "קופסה" שבא עם המעבד באמת מרעיש שאתה נמצא בLOAD ובIDLE גם לא חסר לו (יצא לך פעם לעבוד עפ פרסקוט+קירור בוקס בעומס?)

לי אישית יצא לעבוד איתם כמה פעמים ואין לי צל של הספק שהקירור בוקס של אינטל רעשני מהקירור בוקס של AMD (בהשוואה בין דגמים תואמים).

במיוחד שיש בחדר אחד כמה מחשבים מבוססי פרסקוט (יש לנו בבצפר חדר מחשבים מבוסס פרסקוט 2.8GHz) עם כבערך 20 מחשבים ותאמים לי שכל המחשבים דלוקים אתה בקושי שומע את המורה מדבר.

אני לא פאנבוי של שום חברה, פשוט אומר עובדות מהניסיון האישי שלי.

פורסם
  • מחבר

XPLOIT,  גם אני לא FANBOY אבל לדעתי ה 2.8 שיש לך בבי"ס הם 478 שבאמת רועשים. מהנסיון שלי לפחות ה 775 לא מרעיש יותר מה AMD. לגבי טמפרטורות, כן, הן גבוהות יותר בפרסקוט ללא ספק אבל עם חומרה סבירה אין בעיה לעמוד בזה, כנ"ל דרך אגב בסוקט 754.

XVERTIGO, ל 939 ל OC מתון לא צריך יותר מקרור מקורי. את ה 939 האחרון שהרכבתי הרצתי בלי בעיות ב 2500 מה"ץ עם קרור מקורי לאורך זמן על PRIME95. גם עליתי גבוה יותר אבל לא לא ממש בדקתי לאורך זמן. לפרסקוט מומלץ קרור טוב יותר.

פורסם

XPLOIT,  גם אני לא FANBOY אבל לדעתי ה 2.8 שיש לך בבי"ס הם 478 שבאמת רועשים. מהנסיון שלי לפחות ה 775 לא מרעיש יותר מה AMD. לגבי טמפרטורות, כן, הן גבוהות יותר בפרסקוט ללא ספק אבל עם חומרה סבירה אין בעיה לעמוד בזה, כנ"ל דרך אגב בסוקט 754.

אלו Prescott 2.8GHz "800MHz" S775, לפי CPUZ\Everest.

ובו לא נחזור לזה, AMD 754 לא מגיע לטמפ' של Intel 755, הוא הרבה יותר קר.

וכבר הוכחתי את זה פה ע'י טמפ' של המחשב האישי שלי.

אין מה להשוות ביניהם.

פורסם

לגבי טמפרטורות, כן, הן גבוהות יותר בפרסקוט ללא ספק.

ספר את זה לנורטווד שלי... 52C במאמץ... :s07: אני כבר חושב לפוצץ אותו עם טייגר כדי שיחליפו לי אותו :-\

פורסם
  • מחבר

אלו Prescott 2.8GHz "800MHz" S775, לפי CPUZ\Everest.

אולי לא שמו את המאוורר המקורי. תבדוק. צריך להיות לו גם נחושת בבסיס.

ובו לא נחזור לזה, AMD 754 לא מגיע לטמפ' של Intel 755, הוא הרבה יותר קר.

וכבר הוכחתי את זה פה ע'י טמפ' של המחשב האישי שלי.

אין מה להשוות ביניהם.

במה שאני ראיתי במאמץ בהחלט ברי השוואה

ספר את זה לנורטווד שלי... 52C במאמץ... :s07: אני כבר חושב לפוצץ אותו עם טייגר כדי שיחליפו לי אותו :-\

על שלך כבר שמענו. נורטווד מאוד מיוחד.

פורסם

Integrl Dogma ותפוחים כולככם צריכים טיפול פסיכולוגי דחוף

תפוחים על התיעוב המטורף שלו לפרסקוט , זה בסה"כ פיסת סיליכון חמימה , לא צריך להתרגש יותר מדי , אתה מרבה להאשים את אינטל בתחמנות לעומת הצרכן אבל כמעט כל חברמה מתנהגת כך , וכן זה כולל את AMD ,לדוגמא הAXP 3200 שנקרא כך במודע למרות שהוא בקושי הצליח להתחרות עם 2.8C או הGEODE שלא מצליח להתקרב אפילו ל30% מהPR שלו.

Integral אתה אולי יותר טוב מדוגמה ותפוחים אבל אתה עדיין משגה כאן אנשים בין עם בכוונה או בטעות , אני משער שזה בטעות אבל אתה מבלבל כאן עובדות , A64 3000 בסוקט 754 צורך בערך 60W במאמץ מלא להשוואה פרסקוט 530 צורך בסביבות ה100 W באותו מאמץ 630 יצרוך אולי 90W , בכל מקרה המעבר בין סוקט 378 ל755 יותר שיפר את גוף הקירור מאשר את המעבד - יותר נכון ככל הנראה את המישחה הטרמית שלפי הבדיקות של טומס היא פחות או יותר משחת קסם שלא רואה את הAS5 ממטר , זה נשמע טיפה הזוי אבל זה כנראה נכון.

דוגמא - כבר דיברתי איתך בגיימר , אתה לא שינית את השיטות שלך בטיפה , אתה מראה חצי מהבחינות שמתאימות לדעה שלך ומדברים שמראים אחרת אתה מתעלם, אתה לא בוחל משימוש בשקרים גלויים שאדם שלא יחקור לעומק לא ישים לב אליהם , אני לא רוצה לרדת לקללות אז כדאי שתבחן את עצמך בעצמך, הייתי רוצה להאמין לך מתוך רצון ללמוד עוד עובדות אבל הנסיון שלי מוכיח בצורה ברורה שזה יהיה מעשה מטופש - אתה לא אמין בכלל.

מתוך אותה בחינה :

0,1311,sz=1&i=63172,00.gif

פורסם

על שלך כבר שמענו. נורטווד מאוד מיוחד.

הלוואי שזה היה בשבילי 'שמענו' כי האפליקציות מאטות כל הזמן כשהטמפ' עולה...

פורסם

אינטגרל, תפסיק לחפש כל מיני קונספירציות רק כדי להוכיח שהפרסקוט הוא טוב.

כן, זה פרסקוט 2.8GHz "800MHz" S755 עם קירור קופסה מקורי של אינטל עם בסיס נחושת.

כמו שכבר יונתן ציין לעיל, פרסקוט במאמץ פולט בערך פי שניים יותר חום.

בתנאים מקבילים ה754 יהיה יותר קר מכל פרסקוט שתשים מולו.

פרסקוט פולט במאמץ 100W והA64 754 60W

להגיד שפליטת החום של AMD 754 שווה או דומה לפליטת החום של Intel 755 זה בפירוש לא האמת, אפילו גובל בשקריות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים