פורסם 2005 באפריל 1220 שנים את החיבור DATA מצאתי, אבל לחיבור החשמלי יש שתי אפשרויות, אחת המסורתית ואחת נראית כמו מתאם\מפצל כזה, עם שני ראשי SATA מיוחדים כאלה מצד אחד וחיבור מסורתי מצד שני ... צריך לחבר שני חיבורי חשמל בו זמנית לדיסק? מדובר על WD 80G SATAיש גם משחקי ג'אמפרים ב-SATA? עושה רושם שיש אפשרות כזאת אבל הדיסק הגיע ללא ג'אמפרים, זה בסדר? יש רק דיסק אחד.
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים זה מפצל מולקס (החיבור המסורתי) לשני חיבורי SATAאתה צריך להשתמש רק עם אחד מהם בשביל כל דיסקג'מפריםכל דיסק SATA מתחבר על כבל נפרד אז אין צורך בג'מפרים
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים מחבר חוץ מהמפצל מולקס יש לי אפשרות לחבר עוד חיבור חשמלי רגיל, לא לחבר גם אותו?
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים אם על ההארדיסק יש את שני האופציות אז מספיק להשתמש רק באחת מהן אין צורך בחיבור חשמל כפול
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים מחבר FDISK של WIN98 לא יודע לפצל דיסק של 80 ג'יגה ככה הבנתי, אפשר לקבל לינק לFDISK שכן יודע?
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים אגב, בספקים החדשים (וגם בחלק מהפחות חדשים) יש חיבור SATA שיוצא מהספק בלי מפצל.
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים FDISK של 98 יודע לפצל את ההארדיסק גם אם הוא בגודל 80 ג'יגהפשוט תן לו את המידות שאתה רוצה להארדיסק בג'יגה ביט ולא באחוזים והוא יחלקאל תתיחס לכך שהוא רושם ש100 אחוז מנוצל
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים קיים עידכון ל 98 שמאפשר לתוכנות ה FDISK וה FORMAT לעבוד עם דיסקים מעל 64GB.הייתי מפרסם פה את הקבצים, אבל אני לא יודע כמה זה חוקי... נסה להוריד אותם ישירות האתר של מיקרוסופט (זה עידכון חינמי).אגב, לא בטוח ש ה FDISK יצליח בכלל לזהות את ה SATA. אני חושב שזה אפשרי רק אם ה SATA מוגדר ב BIOS לעבוד כ IDE (לא בטוח לגבי ההגדרות שצריך לעשות, לא בטוח שקיים בכל הלוחות).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.