עבור לתוכן

-=[ פרטים ושאלות על הדרייברים החדשים של SBLive ]=-

Featured Replies

פורסם

אני מדבר על הדרייברים החדשים ל-XP, למי שעוד לא ראה, אפשר לראות פה.

אוקיי, הורדתי, התקנתי וההבדל היחיד הוא שבכיבוי/הפעלה מחדש של המחשב אין יותר שגיאה ב-DEVELOPER.

יש עוד הבדל קטן, בדרייבר הקודם כל הזמן כשהיה עולה ה-Windows אז הוא היה פותח לי את ה-AudioHQ פעמיים (בשורת משימות), עכשיו הוא בכלל לא פותח אותו, למרות שראיתי שהוא התווסף ל-Startup ברג'יסטרי!!

הדבר היחיד שהשתנה מבחינתי הוא שיש לי עכשיו מיקסר שעושה שימוש באופציות של הכרטיס קול (באסים, עיות קול בזמן אמת וכל הדרעק הזה...). כפי שאתם רואים, זה המיקסר:

>

זה הדבר היחיד שהתווסף לי עכשיו. הבעיה היא שאני לא מצליח להפעיל את ה-AudioHQ בשום אופן.

אתם מכירים אולי דרך בעזרתה אפשר לפתוח את ה-AudioHQ? או להפנות אותי לאתרים בנושא, שאני יוכל קצת לקרוא ולהחכים בכל מה שקשור ל-XP+SBLive?

תודה לכם.

פורסם

הדבר היחיד שהשתנה מבחינתי הוא שיש לי עכשיו מיקסר שעושה שימוש באופציות של הכרטיס קול (באסים, עיות קול בזמן אמת וכל הדרעק הזה...).

That's good enough for me! :)

פורסם
  • מחבר

צודק בהחלט :)

אבל אני חושב שאם היה לי ב-Tray את ה-AudioHQ אז הבעיה ב-Red Faction (זו ששומעים רק ברמקולים הקדמיים) הייתה נפתרת, נכון?

ועוד שאלה - ב-TaskMGR רשום על קובץ DEVLDR32.EXE שפועל כל הזמן, מה הוא עושה?

שוב תודה =)

פורסם

אין לי מושג...

אני לא מתכוון להעמיס על המודם שלי כלכך הרבה מגות לפני שאני יודע אם הוא יעבוד על ה Live! Value שלי..

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג...

אני לא מתכוון להעמיס על המודם שלי כלכך הרבה מגות לפני שאני יודע אם הוא יעבוד על ה Live! Value שלי..

מי יעבוד?

אתה מדבר על ה-AudioHQ או על המיקסר?

כי לגבי ה-AudioHQ לא נראה לי שהוא יעבוד כי גם לי יש Value והוא לא עובד...

ולגבי ה-Mixer כנראה שיעבוד.

אגב, יש לך אתרים מעניינים בנוגע לשילוב של XP ו-SB Live? אני מעוניין לקרוא קצת חומר בנוגע לזה. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים