עבור לתוכן

יתכן שחיבור ה Primary IDE נהרס?

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון היה לי בעיות עם הHD והוא היה מאוד איטי, חשבתי כבר שהוא הלך, קיבלתי 90-100 נקודות בPCMARK2002.

לקחתי את אותו IDE והעברתי אותו לSecondary, ואז הHD פעל מעולה וקיבלתי 992 בPCMARK2002, שזו תוצאה טובה מאוד לHD כמו שלי.

אז, יכול להיות שהלך חיבור הPrimary?

יש לי עדיין אחריות על הלוח, אני רק רוצה להיות בטוח אם יש טעם לקחת את המחשב לתיקון, או שמקור הבעיה במשהו אחר.

תודה רבה לכל העוזרים.

פורסם

אם חיברת את ההרדיסק בשני המקרים עם אותו כבל אז כנראה שהכבל לא מקור הבעיה

בפריימרי תנסה לחבר אותו לבד בלי שום סידי או הרדיסק אחר איתו (התקן איטי יותר יכול להגביל את העבודה של הדיסק הקשוח).

פורסם
  • מחבר

הקטע הוא שתמיד עבדתי בתצורה הבאה :

HD מאסטר ו-CD סלייב ביחד בפריימרי, צורב לבד כמאסטר בסקנדרי.

וכרגע אני עובד בסקנדרי עם הHD כמאסטר והCD כסלייב ואין כל בעיות, והצורב לבד בפריימרי.

אז כנראה שהחיבור נהרס, לא?

האם צריבה בצורב שהוא בפריימרי תהיה בדיקה טובה לחיבור?

תודה שוב.

פורסם

כמו שאמרתי תנסה לחבר את ההרדיסק לבד בתור פריימרי מאסטר ותבדוק לתוצאות

צריבה לא תיהיה הבדיקה הכי נכונה כי הרוחב פס שהצורב משתמש בו שונה ממה שההרדיסק צריך..

אם אחרי שתנסה את כל מצבי החיבור תנסה לעדכן דרייברים וכל מה שקשור, עדיין תראה שיציאת הפריימרי עובדת טוב יותר - אז הגיע הזמן לבקר במעבדה :)

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי תנסה לחבר את ההרדיסק לבד בתור פריימרי מאסטר ותבדוק לתוצאות

צריבה לא תיהיה הבדיקה הכי נכונה כי הרוחב פס שהצורב משתמש בו שונה ממה שההרדיסק צריך..

אם אחרי שתנסה את כל מצבי החיבור תנסה לעדכן דרייברים וכל מה שקשור, עדיין תראה שיציאת הפריימרי עובדת טוב יותר - אז הגיע הזמן לבקר במעבדה :)

צודק :)

שמתי את ההארד דיסק לבד בPrimary וקיבלתי תוצאה של בHWINFO32 של 84, כמו בסקונדרי, כשמתי שהבעיה הייתה קיבלתי 3.

אני לא יודע כבר מה מקור הבעיה, אולי לא הידקתי טוב את החיבור של הIDE לשקע :-\

עריכה: חזרתי לתצורה המקורית פריימרי - HD וCD, סלייב - צורב, והכל פועל מצויין, הHD מעביר 84 מגה בייט בשנייה.

לך תדע מה הייתה הבעיה, אולי זה לא היה מהודק טוב ללוח או משהו.

בכל מקרה תודה רבה לך Vatos :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים