פורסם 2005 באפריל 1220 שנים Norton Internet Security 2005 Norton SystemWorks 2005 Premier SpybotSD Ad-Aware SE Personal hijackthis וזהו.
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים Norton Internet Secuirity 2005 הממ זה הכל בערך אני עוקב באופן צמוד לרשימת הקבצים שרצה לי בזכרון והממ אפשר להגיד שכל השאר אני עושה ידנית. ואין לי שום בעיה. טפו טפו טפו. עם כל זה אני מציע לך לעשות פעם אחת סריקה ב RegSupreme ותגנב כשתראה כמה ערכים הוא ימצא... אנטי וירוס - Symantec AntiVirus 9.0.3 (לא פועל ברקע אני סורק פעם בשבוע) נגד ריגול - Ad-Aware SE Personal מנקי רגיסטרי - RegSupreme 1.2 ו Registry First Aid 4.0 איחוי וניקוי קבצים של ווינדוס (כולל ניקוי ידני)
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים אנטי nortonספיי pestpatrol,spybot,ad wareאני גם מבצע חיפושים וסריקות דרך האינטרנטsp2 עוזר להפליא
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים Norton Internet Secuirity 2005 הממ זה הכל בערך אני עוקב באופן צמוד לרשימת הקבצים שרצה לי בזכרון והממ אפשר להגיד שכל השאר אני עושה ידנית. ואין לי שום בעיה. טפו טפו טפו. לא כבד לך? צריך עזרה להרים...
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים אנטיוירוס: Kaspersky antivirus personal pro פיירוול: Mcafee personal firewall plus 2005 ניקוי רוגלות: microsoft antispyware, ad aware se זהו בסך הכל, לא אוהב תוכנות שמתעסקות ברג'יסטרי או עושות אופטימיזציות שונות-היה לי ניסיון רע איתן בעבר
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים Spybot - Search & Destroyzone alarm + anti virusad awaread watchwinpatrolביט דפנדר לתוכנות מסרים כגון ICQ YAHOO MSN וכדומה...
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים SPYBOT S&DAdAwareHijackthistuneup uitilities 2004regsupremejv16 powertoolssystem mechanic 5clean centeranti tracks
פורסם 2005 באפריל 2320 שנים אנטיוירוס: קספרסקי 5.0 פרסונלפיירוול: קספרסקי אנטי אקרניקוי רוגלות: AD AWARE 1.5 PRO, SPY BOT - SEARCH AND DESTROYו - Spyware Doctor.תחזוקה: Registry Mechanic, CCleaner וכמובן ה SCAN DISC וה DEFRAG של הווינדוס... XP PRO SP1כל התוכנות מתעדכנות יום יום... והם לא ממש מכבידות על המחשב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.