עבור לתוכן

תקראו את הבלוג של האידיוטית הזאת|המתנחלת

Featured Replies

פורסם

סבבה.....נמחק להם את כל המדינה עם עם איזה טיל אחד מהכור בדימונה ושקט יהיה סוף סוף.......חח...איזה רשע אני.... :2gunsfiring:

• תגובות 56
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

סבבה.....נמחק להם את כל המדינה עם עם איזה טיל אחד מהכור בדימונה ושקט יהיה סוף סוף.......חח...איזה רשע אני.... :2gunsfiring:

סוף סוף מישהו מבין אותי :xyxthumbs:

פורסם

אם יש פה מישהו שבאמת חושב שיהיה שקט אחרי הפינוי אני מבין את ההתלהמות שלו כלפי הפינוי ומכבד אותה.

אבל אם נהיה מעט רציניים ולא נשכח את שרשרת ההיסטוריה הארוכה שנשנית שוב ושוב בסופו של דבר אחרי הפינוי הכל יחזור להיות כמו שהיה גוש קטיף תתחלף באשקלון.. והם יגידו שהם רוצים את ירושלים חברון..(בעצם את כל הארץ) והפיגועים יחזרו לסדר היום רק שעכשיו יהיה למחבלים יותר כוח להמשך המאבק, הרוח הגבית תתן להם דחיפה, עזה תהפוך למצבור של נשק ומכאן השאירו את הכל לדמיונכם והצבא והחיילים המסכנים יצטרכו לשוב לעזה רק שהפעם ההשתלטות על הרצועה תהיה הרבה יותר קשה ויהיה הרבה יותר קשה לאגף את כל האזורים האלה, קול התתפוצציות יהיה בכל הארץ................ והעולם כן ידעתי שלא תאמינו אבל הוא שוב יהיה נגדנו. אחרי ממספר שנים יתחיל משא ומתן על השטחים הכבושים ושוב הגלגל מסתובב רק שיחד עם סיבובו ירבו הגיצים אשר יהיו בכל רחבי ארצנו.

שימו לב הפתח והחמאס("לוחמי החופש") היו בשקט הרבה זמן ולא הביעו את דעתם על ההתנתקות מכיון שרצו לתת למהלך ההוא להגיע לכלל ביצוע עכשיו שכבר הכלסגור ואין דרך חזרה הם החליטו לומר את דעתם בנושא (נראה משום מה שלוקח להם המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןזמן להגיב) והנה דעתם: "אנחנו נגד ההתנתקות ונפעל נגדה" ובתרגום חופשי אנחנו נמשיך לפוצץ לכם את הצורה גם אחרי ההתנתקות.

לפעמים שאנחנו נמצאים במצבים קשים אנחנו לא מפעילים את שיקול הדעת ונותנים לתקשורת לעשות זאת ולכן אנחנו מגיעים למסקנת יחיד שהיא החלטת ראש הממשלה שע"י העריצות שלו מנווט יחד איתו את כל התקשרות. התקשורת מעולם לא נשמעה כל כך חדה וברורה ותמיד הייתי צריך לשבת ולחשוב איזה דעות אני לוקח

איתי ואיזה אני משאיר בצד אך כיום הדעה שנשמעת היא ברורה וחלקה ואין היכן להפעיל את שיקול דעתך מכיון שהיא דעת יחיד שהוא ראש הממשלה ולכן במצבים כאלה אני בא ואמר חשבו בעצמכם על דרכם ודאגו להתייחס לכל הפרטים, קראו היסטוריה וגבשו את דעתכם בעצמכם ואני מניח שתגלו שדעתכם היא לגמרי אחרת.

אל לנו להסחב בזרם הדעות העכור נקודה למחשבה.

פורסם

מתנחלים זה חרא של אנשים,מה קרה שכחתם איך מתנחלים ניתקו לחיילים את המים?

האנשים ששומרים עליהם,שמתים למענם ולמה?

בגלל שהם החליטו שהם רוצים להתיישב באיזה חור.

וכול זה בשביל מה?

שהם יתייחסו לחיילים יותר גרוע מחיות ויינתקו להם את המים ויאיימו שאם יבאו לפנות אותם הם ירו על חיילים?

אלו לא אנשים אלו חלאות אדם.

ויודעים מה לא לא אכפת לי מהם ולא אכפת לי איך היא מרגישה מצידי שיפלו עליה פרות מעופפות,מה קרה צריך לדווח שאנשים מטומטמים באו להתיישב מול ערבים ואחרי זה בוכים שיורים עליהם מרגמות?

שהם יחזרו לקו הירוק אולי יהיה לא אכפת.

ותבינו אותי אני לא שמלאני בכלל אבל זה טמטומם,חיילים ואנשים טובים מתים למענם סתם,בשביל שהם יוכלו לחיות בבתים שהם בנו בכמעט חינם וישחו בבריכות שלהם שלחיילים איך אפילו מים לשטוף את הפנים בגלל שהחראות האלו התשחק להם לנתק את המים?

אז יודעים מה אם הם רוצים להיות שמה סבבה,אבל שיחזירו את החיילים חזרה שישארו שמה לבד חצי שעה הם בורחים לתל אביב...

פורסם

בוא שמע משהו.....

למה אתם חושבים ראש הממשלה או בשמו הקצר רוה"מ רוצה ללכת על תכנית ההתנתקות?

תנו את דעתכם הרצינית בלבד!

עריכה:

להתעלם מהתגובה המטופשת שמעליי........

פורסם

יודע מה לא ממש מעניין אותי למה אבל מה שמעניין אותי שחיילים יפסיקו למות שמה בשביל לחלאות אדם,מצדי שיעשו את זה בגלל שזה גורם להם סיפוק מיני..

אגב אם ניתן להם להקים צבא עצמאי ומדינה,כול פעם שיהיה פיגוע יהיה ניתן לעשות פעולות נקם,כי הרי זה כמו שסין תבצע פיגוע בלב ארצות הברית,ואני רוצה לראות שמדינה כול שהיא תפתח את הפה על זה,מה יהיה לה להגיד?

הרי לערבים יש מדינה,כול פעם הם נשענו על הטיעון שהערבים זה עם חלש בלי מדינה וכו..

יופי עכשיו יש להם מדינה ועכשיו אפשר להפציץ את האמ אמא שלהם.

פורסם

מתנחלים זה חרא של אנשים,מה קרה שכחתם איך מתנחלים ניתקו לחיילים את המים?

האנשים ששומרים עליהם,שמתים למענם ולמה?

בגלל שהם החליטו שהם רוצים להתיישב באיזה חור.

וכול זה בשביל מה?

שהם יתייחסו לחיילים יותר גרוע מחיות ויינתקו להם את המים ויאיימו שאם יבאו לפנות אותם הם ירו על חיילים?

אלו לא אנשים אלו חלאות אדם.

ויודעים מה לא לא אכפת לי מהם ולא אכפת לי איך היא מרגישה מצידי שיפלו עליה פרות מעופפות,מה קרה צריך לדווח שאנשים מטומטמים באו להתיישב מול ערבים ואחרי זה בוכים שיורים עליהם מרגמות?

שהם יחזרו לקו הירוק אולי יהיה לא אכפת.

ותבינו אותי אני לא שמלאני בכלל אבל זה טמטומם,חיילים ואנשים טובים מתים למענם סתם,בשביל שהם יוכלו לחיות בבתים שהם בנו בכמעט חינם וישחו בבריכות שלהם שלחיילים איך אפילו מים לשטוף את הפנים בגלל שהחראות האלו התשחק להם לנתק את המים?

אז יודעים מה אם הם רוצים להיות שמה סבבה,אבל שיחזירו את החיילים חזרה שישארו שמה לבד חצי שעה הם בורחים לתל אביב...

קצת כואב לי שאתה אומר דברים כאלה שכלכך תלושים מהמציאות...

פורסם

טוב קודם כל הוא עושה את זה רק אבל רק בשביל להשאיר לעצמו חותם בהיסטוריה למה אני מתכוון?

אז ככה שרון כבר בן עוד מעט 70 והימים לא עושים לו טוב כמו לכל אדם בגילו והוא כמו כל מנהיג רוצה להשאיר חותם בהיטורייה של ישראל והרי זאת ממש חוצפה שראש ממשלה עושה דבר כזה.......לפיכך הוא בעצם הופך את מדינתנו למשטר דיקטטורי לשמה!

אבל הבעיה בדבר הזה היא שאין לנו מה לעשות נגד זה.....תחשבו על זה עכשיו אתם לא יכולים לעשות כלום גם אם הוא ירצה להעביר את באר שבע לסוריה לא תוכלו לעשות כלום.......מהסיבה שציינתי למעלה.....

לסיסטם קראש או איך שקוראים לך באמת כואב לשמוע דברים כאלה ועוד במיוחד שזה לא נכון.....וחבל ....

פורסם
  • מחבר

בוא שמע משהו.....

למה אתם חושבים ראש הממשלה או בשמו הקצר רוה"מ רוצה ללכת על תכנית ההתנתקות?

תנו את דעתכם הרצינית בלבד!

הנה התשובה

תחשבו על זה

כל עוד שאין להם מדינה וצה"ל מפציץ בהם אנחנו נחשבים כובשים ורעים

אבל עם יהיה להם מדינה כלומר צבא (עם אפשר לקרוא לזה צבא ולא גדוד דבילים)

אז כל טעות צה"ל יכול להפציץ בהם בלב שלם ורגוע ולא ניראה לעולם כמו מניאקים

הרי זה מדינה שעשתה טעות עם מדינה אחרת ;D

פורסם

אינקודר אולי תסביר לי בדיוק איך זה תלוש מהמציאות?

המתנחלים לא ניתקו לחיילים את המים?

הם לא אמרו שאם יבאו לפנות אותם הם ירו בחיילים?

אגב PP או איך שקוראים לך מה שאתה אומר זה שטויות ואפילו אם זה נכון אתה מעדיף שחיילים ישארו שמה ויהרגו סתם?

בשביל אנשים טיפשים,בסדר אולי פעם היה בסדר לגור שמה אבל מציעים להם הרבה כסף בשביל שיעזבו והם לא שילמו כמעט כלום על הקרקע והבתים שלהם נבנו יחסית בגרושים.

מה לעשות המציאות קשה שיתפנו בשקט יהיה עדיף.

פורסם

יצא לך להיות פעם בגוש קטיף, במיוחד בתור חייל ?

בלי קשר, אני מציע לך לא להאמין לכל מה שאתה שומע בתקשורת.

פורסם

בתור חייל לא אבל יצא לי להיות שמה.

ומה אתה רוצה להגיד שהחיילים מתייחסים גם רע למתנחלים?(למרות שאני בטוח שזה בודדים אם בכלל)

אז כמו שואמרים..

יחס גורר יחס.

פורסם

אינקודר אולי תסביר לי בדיוק איך זה תלוש מהמציאות?

המתנחלים לא ניתקו לחיילים את המים?

הם לא אמרו שאם יבאו לפנות אותם הם ירו בחיילים?

אגב PP או איך שקוראים לך מה שאתה אומר זה שטויות ואפילו אם זה נכון אתה מעדיף שחיילים ישארו שמה ויהרגו סתם?

בשביל אנשים טיפשים,בסדר אולי פעם היה בסדר לגור שמה אבל מציעים להם הרבה כסף בשביל שיעזבו והם לא שילמו כמעט כלום על הקרקע והבתים שלהם נבנו יחסית בגרושים.

מה לעשות המציאות קשה שיתפנו בשקט יהיה עדיף.

אתה יודע להגיד זה לא לעשות.......אז הם אמרו זה אומר שהם יעשו את זה ???!?!?! אין שכל אין דאגות..!

אני אמרתי את מה שהייתי מעדיף אם היית הולך כמה דפים אחורה.....לטפל בשורש הבעיה ולא בקליפה......מהו השורש?את זה אני ישאיר לך כבר לענות....

פורסם

תאמין לי שחלק מהם מספיק פאנטים לעשות את זה,ובכך הם לא יותר טובים מהערבים משום שהם הורגים גם יהודים וזה בדיוק מה שהערבים רצו מלחמת אחים.

תשמע מה שאמרתה רק מוכיח שאתה כנראה ילד חכם ויש לך בעיות של אגרסביות,אני אסכם את כול מה שיש לי להגיד במשפט אחד.

צריך לטפל בבעיה מפנים ואחרי זה מבחוץ,ואם לא שמתה לב כול פעם שאנחנו הורגים מחבלים אז ההעולם מתייחס לזה כאילו הרגנו חפים מפשע אז תחשוב מה יקרה אם ננסה להרוג את כול הערבים אשר בעלי רעיונות חבלניים(בערך 99% מהם...) העולם יקרא לזה השמדת עם והלך עלינו,יטילו עלינו סנקציות.

פורסם

מה?! זה ממש לא מה שהתכוונתי להגיד.

היחס שקיבלנו מהתושבים היה פשוט מצויין.

אם זה ביום-יום - הקפיצו אותנו למכולת, הביאו לנו דברים למחסום, כל שישי שלחו עוגות למוצבים והזמינו אותנו אליהם הביתה, תמיד היו נחמדים, ואל תשכח את פינת הקפה בצומת נצר..

וגם אם זה באירועים מיוחדים - הזמינו אותנו להופעות, לאירועים שהיו להם...

אני לא מבין על מה אתה מדבר כי אני בחיים לא שמעתי על המקרים האלה (התקשורת היא כלום מבחינתי, אחרי ששמעתי אותם "מדווחים" על אירועים שהייתי בהם באופן אישי וראיתי כמה הם מעוותים את המציאות), אבל גם אם משהו כזה קרה מן הסתם מדובר במיעוט. רוצה שאני אזכיר לך איזה מיעוט יש גם מהצד השני ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים